Baak

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen helt ensam. Blev lämnad tidigt imorse då grabbarna for ut till Hörnefors för att träna =) Jag blev som sugen på att baka och kom på att jag tidigare smakat Wienerbullar hos älsklingens mamma på deras bröllopsfika =) Tänkte att det hade varit kul att prova.

Jag sökte på google och hittade något som hette Wienerbullar =P Receptet var enkelt och dom smakade hur bra som helst när dom var klara =) Det blev inte riktigt lika som dom på fikat.. Men dom smakade gott iaf =)

Det är som sällan jag ids baka bullar, tycker det är drygt att det ska jäsas hela tiden, men det gick bra =) Och är nöjd att jag orkade nu i efterhand! Ska nog avnjuta några till filmen ikväll! =) Får väl se om grabbarna är sugna också eller om jag får behålla alla själv ;)


Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat min datakabel! =D Härliga underbara lycka. Den låg i fel låda.. tänkte inte på att titta i den förrän nyss. Den ska ju ligga i lådan med alla kablar, inte i den med batterier. Det är inte jag som har lagt den där!! =P Men nu är den funnen och det känns hur bra som helst! Nu kan man tillslut lägga över alla bilder på datorn!! Känns så trist att inte kunna lägga upp bilder när man bloggar, ser ju så trist ut!! Tycker jag iaf, det roligare är ju att se på bilderna. Inte läsa ;P Hah!

Har varit och spelat biljard med älsklingen nyss =) Vi drog iväg en vända på Megazon, ville komma ut ur lägenheten lite grann =) Han vann första vändan och jag vann den andra (han skulle kanske inte säga det, men jag gör ;P ).
Sedan gick vi till McDonalds och köpte glass och sen en sväng till Hemmakväll och köpte en film som vi snart ska se med Erik, våran för stunden inneboende! =)

Jag är så värdelös på att spränga att jag inte ens träffar av bollarna, så älsklingen fick stå för det!! =)


Hum?

Jag hittar fortfarande inte min kamerakabel, och jag tror jag håller på att bli tokig. Vi storstädade hela lägenheten igår men inte dök den upp inte, var sjutton har jag lagt den? Ska riva ur alla kablar ur lådorna ikväll tills den kommer fram. Vill ju kunna lägga in bilderna på datorn och visa vad som händer ju! Men den borde väl dyka upp tillslut hoppas jag.

Igår ick vi nästan klart gästrummet iaf, vi har bara 2 kartonger där som vi ska riva upp så småningom. Ingen brådska tyckte vi! Erik, ett nyförvärv i älsklingens lag skulle komma och sova inatt egentligen, men när vi ringde igår och hörde så kom han redan igår. Värsta chocken vi fick, och bråttom blev det. =) Men nu står där en säng iaf =) Härligt!!


God morgon

Har varit vaken nu i 1 timme. Gud så skönt med ordentlig sovmorgon! Det behövdes. Just nu sitter jag och stickar =) Man får passa på när vädret är dåligt. Då får man stanna inne och göra allt det som man inte gör vanliga dagar =) Fast, måste erkänna att jag gör det vanliga dagar också ;P Men det är mysigt! Sysselsätta sig med något! Det ska bli en filt hade jag tänkt =) Fast nu när jag tänker efter hade jag nog hellre virkat en häftig en.. Ska nog dra upp det jag håller på med och göra en filt i virkat istället =) Mormorsrutor i olika fråcka färger kanske! =)

Sedan lyckades jag laga min gamla lilla digitalkamera igår också! Jag tycker jag var så fiffig! ;D Hihi!!


Usch

Fick en hemsk huvudvärk igår kväll på jobbet.. Sedan gick det bara utför, kvällen avslutades springande från bilen in på toaletten. Sedan var det raka vägen till sängen! Känner mig ganska mör nu.. Skönt att få ta det lugnt ikväll. Hade inte klarat av att festa efter igår!

Ibland har man tur, bytte pass med Tobias idag. Skönt att inte behöva ringa in och sjukanmäla sig!!

Fun

Denna låt får mig att tänka på tisdag kvällen. Det var himla kul =) Gud vad vi skrattade när vi satt i soffan =P Svartpeppar i en cider? Det är inte normalt =P Men kul =D


-

snart är det dags att fara till Maxi och handla mat. Finns inte nå mat i hela huset nu. Dags att fylla på så det lär väl bli några påsar ! =) Ska bli skönt att fylla på alla skåp och skrymslen! =) Sen är det ju ännu bättre att vi nu har en egen bil att packa in det i! =) Sjukt snygg den är! Och i ett år framöver är den vår! =) Underbart! Ska försöka lägga in en bild på den senare ikväll, hittar inte kamera kabeln någonstans! =/

Imorgon är jag ledig! Gud så skönt! Ska bara ta det lugnt. Har insett att det inte kommer att gå att ha någon inflyttningsfest imorgon. Måste skicka ut sms till alla att det inte blir av.. Blä! Får ta det någon annan gång!

Men hur som helst, VAR ÄR MIN KAMERAKABEL?????? Jag tror jag blir tokig!!

Tisdagsrex

Det blev en kul kväll =) Tycker själv att såhär i efterhand var det ovärt att dra ut, hade mycket roligare på förfesten.. Varför är det oftast så?? =O Vi firade att Eve fyllde år, eller ja, dagen efter =) Hade jätte kul, shottade, spelade staffet kubb, btw lätt det roligaste jag gjort på länge! =D Sjukt bra idé! =D

Tack för en härlig kväll killar och tjejer! =)

Jag och Therese påväg till Rex, underbar promenad =) ♥

God morgon

Vaknar upp, ännu mer förkyld än igår. Hur är det möjligt? Hur kan man bli förkyld på sommaren? Den ger ju aldrig med sig.. Det ska ju inte gå att vara förkyld på sommaren!!!

Men snart ska jag dra mig iväg mot Skoda och Motorcentralen och hämta ut vår bil! =D Så sjukt lyx med en egen bil =) Ja, det står Simon på den men den är lika mycket min för det ;) Hihi!! =D

Dålig uppdatering

Ibland blir det så.. Har mått piss idag och kommer inte att bli mycket bättre imorgon! Hade bytt så jag skulle få vara ledig, men eftersom inte chefen fått vara med och bestämma så tvär kom hon på att man inte fick göra så. Så nu måste jag jobba imorgon ändå. Tack för den utskällningen..

Dags att sova och kanske  sluta vara arg. Natti

Festen är igång! :)

img173 (MMS)

Festen är igång! :)


Mobilblogg

img172 (MMS)

Snart klara :)


Stan

Snart bär det av mot stan med Therese! Dags att göra city osäkert! =) Hoppas man hittar något kul! =) Gärna på rean ;)

God natt

Det blir tidigt i säng. Dags att röra sig dit nu och se klart filmen i sängen tror jag =) Om jag har tur har jag tillochmed en ansiktsmassage till godo ikväll! =D Guuuud så mysigt!! Ska upp tidigt imorgon, hinna hem till mamma och pappa innan jag ska vara nere på stan och fixa naglarna halv 10 ! =D Gud jag är så nervös, som ett barn dagen innan julafton, ska bli så himla kul! =) Sen blir det shopping med Thess på stan och utgång med underbaraste gänget på kvällen! =) Vilken underbar dag det kommer bli! =D

Natti!


Drivor med filmer

När man bara stannar inne så hinner man se huuur många filmer som helst typ! Har sett flera stycken på bara några dagar. Sett klart en hel säsong med Medium också =) Har fått påfyllning med! =) Både säsong 3 och 4, så nu är det bara att stanna inne om det är dåligt väder =)

Nu, hör och häpna, så är det film igen! Patrik 1,5 =) Himla kul!


Hells kitchen

Sitter och tittar på Hells kitchen. Satan vad han skriker hela tiden! =P Aldrig att jag skulle klara av att någon stod och skrek och skällde ut mig hela tiden! Jag skulle ge han en smäll på käften! =P Skulle inte alls kunna hålla mig! Tyvärr, men, samtidigt så söker jag inte till programmet så jag tycker att det är okey.. Jag kollar bara på det istället =P


Coola

Jag och älsklingen fick för oss att härma hans lillebror medan vi satt i bilen påväg ner mot Kalmar! =) Han brukar posaa så ibland, nu gör vi det med! ;P It's the pose to strike! Haha! =D Visst är vi snygga? Och aaaas coola ;)

 


Haha, det ser ut som att nagellacket lyser ;P


mat

Älsklingen är hemma och gör mat åt sjuklingen. Underbart! =)

Sjukt duktiga!


Medium och youtube

kan inte låta bli att kika runt lite överallt =) Fastnade på youtube. För ovanlighetens skull så hittar jag något roligt att titta på! =) Älsklingen har alltid gillar Robert Gustavsson, jag har också gjort det, men nu har jag kollat mer på filmer och sånt än jag tidigare gjort =) Man fastnar som i det! Det är skönt att få skratta ibland! =)

Hittade ett väldigt gammalt klipp där han spelar en gammal kvinna i Tyskland som ska rösta på vilket parti de vill ska leda landet.. Haha! Det går bara inte att skratta åt sketchen! =D


London


Haha! Vi var verkligen turister!! Hade kamerorna med oss överallt.. Stannade och posade och tog kort på alla sevärdheter. Tog rundvandringar och såg allt det som man ska se, eller nästan allt iaf! Vi hade det kung! =D Regn en halv dag, men det kan man leva med när det var soligt och varmt resten av tiden =) London är ju inte direkt känt för att vara soligt och grannt! ;P

Åh, Primark! Dit borde man fara igen. Älskar att det finns så himla mycket fint av allt möjligt, och det är sååå himla billigt! Jag byter typ ut min graderob 40 gånger per år, då ids man inte köpa dyra märkeskläder hela tiden, det lönar sig som inte! Då handlar jag hellre på ställen som Primark där man kan få hur mycket som helst för 500 kronor! =D Älsklar att shoppa loss!!



Som jag sa, äkta turister! =D


Kurerar mig!

Har inte gjort några planer idag. Ska bara ligga i sängen och ta det lugnt! Det enda jag ska upp och göra idag det är att hämta mat när jag blir hungrig och ta en dusch. Annars tänker jag stanna i sängen och ligga och titta på Medium! Det är de enda planer jag har idag. Och det känns skönt! =D Nu vill jag faktiskt ha tillbaka min friska näsa och hals!!!

Nu ska jag sträck se resten av säsongen som jag har kvar... Sedan kanske man kan hoppas på en snäll sambo som far och lånar nästa säsong åt mig? =) Jag är ju trots allt sjuk och ska stanna inne, hans ord, inte mina! ;P


Kan inte låta bli!!

Haha! Jag kan inte låta bli... Hittade några asroliga klipp på youtube.. Måste lägga upp dom! ;P Det är för roligt för att jag ska kunna låta bli! ;P



 

Enjoy!!! =D


Old times

Har suttit och kollat på gamla bilder på datorn. Hittade en massa kul! =) Det är som roligt att minnas tillbaka vad man har gjort och vad man har sett =) Kom även på att jag måste köpa en extern hårddisk att lägga över alla bilder på, känns inte så tryggt att ha dom enbart på datorn såhär.. Men får ta det senare någon gång =)

Åh, jag som tänkte lägga upp några bilder från London.. Men så vill det inte fungera.. Aja, vad ska man göra? Jag får försöka senare.. Dags att gå och lägga sig snart..

Natti natti!

Dagavild

Under hela helgen har jag blandat ihop vilka dagar det har varit. Det har hunnit vara både onsdag och tisdag och nu kändes det faktiskt som att det var måndag. Sjuk vad snurrigt det kan bli, och ändå har man jobbat och borde ha koll på både datum och dag! =P

Det tog faktiskt en liten stund innan jag fattade att det var söndag. Jag gick in på bubbelroom.se och tänkte kolla vilken klänning som var "dress of the day", men det fanns ingen. Fick fundera ett tag innan jag insåg att det faktiskt var söndag! =P

Skönt med ledighet imorgon! Tror det kan behövas ;P


Promenad

Älsklingen gick ut på en promenad.. Duktigt tycker jag! Men jag ville inte följa med.. Sitter hellre hemma i soffan och försöker bli frisk.. Han var jätte gullig och kom med en treo till mig  =) Allt för att jag ska bli bra så fort som möjligt! =)

Kom igen nu Treo, do your work! =D


Härligt

Nu är jag ledig i minst 2 dagar innan det är dags att pallra sig till Sävar igen. Gud så skönt det ska bli!! Behöver verkligen detta! Är så förkyld att jag inte riktigt vet vad jag ska göra.. Har kurerat mig en stund i sängen idag.. Får se vad det blir resten av kvällen.. Sitter och tittar på "kärlek på menyn" och har ont i halsen, näsan och det svider i ögonen.. Inte att rekomendera!


I survived

Jag överlevde. sjukt vad trött man blir efter ett tag.. Det hjälper som inte att man får andas mitt i dagen. Men imorgon är det bara 7-16 sedan är jag ledig nästan en hel vecka =) Gud så skönt det ska bli! Hinna både slappa och festa och träffa kompisar och allt på en och samma gång! Och på tisdag så blir det skoj skoj skoj! =D Både på dagen och på kvällen! =D Underbart!!!


Delad tur

Vem kom på delade turer? Vad är fördelen med dom? Att man ska vila upp sig nån timme innan man ska jobba igen? Hur tänker folk? Snart ska man tillbaka igen.. Blä! Jag vill vara hemma hos mamma och pappa och grilla med mina kusiner! Varför kan ingen vara snäll och byta? Det är kul att man är snäll och byter pass med folk och ställer upp men att dom inte bryr sig om att ge något tillbaka.. Underbart!!

Måste iväg och köpa olja till moppen innan jag ska iväg också.. Snart skär den väl annars.. Jippi!

Aja, livet går vidare.. Och jag längtar till nästa vecka då jag nästan är heeelt ledig! =D Underbart!!!

Åh vad jag längtar till jul, gud vad mycket plats vi har nu till en julgran =) Vad mysigt det ska bli att kunna tända ljus och slå in klappar.. För en gångs skull ska jag börja i tid! Så brukar det väl låta varje år antar jag, att man ska börja med julbaket tidigare och så, oftast glömmer man det innan julen är där igen.. Vi får se hur det blir =) *hoppas*


kväll

Sitter och tittar på Medium och funderar på om jag ska ta och lägga mig och sova snart. Älsklingen är ute och festar och jag drar in cashen ;P Haha! Nämen.... Jag ska upp tidigt imorgon och jobba, och man jobbar sällan bra om man håller på att somna var femte minut ;)

Satt och kollade på en massa gamla foton.. Gud vad jag känner mig lyckligt lottad! =) Har verkligen fått jackpotten! =D

Natti natti!


Nystädat..

Älsklingen har var asduktig och städat lägenheten idag på eftermiddagen! =) Var så himla kul att kliva innanför dörren nu när jag kom hem och se att det är rent och snyggt på golven och så! =) Guuuuud vad skönt att det finns tallrikar att äta på! ;D *puss*

Voltaren

Nu ska jag jobba och stå i ett tag.. Tog mig ner på stan en snabbis innan jag började och köpte voltaren tabletter.. Allt för att slippa ha ont! Måste ju kunna jobba! Hoppas de hjälper!


-

Vill bara lägga  mig under täcket och stanna där.. Tycka synd om mig själv tills allt är bra igen.. Känns som att allt går emot mig.. Orkar inte detta.. Och så ska man jobba i helgen.. Pricken över i:t?!


Bombnedslag!

Undrar vad man ska hitta på idag..Antingen pallrar jag mig upp ur sängen och kollar om det  är bra väder så man kan lägga sig ute och sola och läsa någon bok eller så börjar jag röjja upp i lägenheten.. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här just nu! Ser precis ut som att någon släppt en atombomb mitt i allt och bara sprängt ut saker på golvet och borden.. Och inte passade den på att diska när den var här heller! =P

Mitt i lägenheten... Vilken jävla stil!!! =O


Äntligen!!!

Så j*vla underbart!! Internet är tillbaka! Sjuukt vad jag ska njuta!! Det är så tomt utan internet och man är nästan helt okontaktbar... Men inte längre! =D


sooova

Nu är det dags att sova. Hatar att Internet inte fungerar.. kommer att tjata på det tills det är tillbaka! Har haft en hel härlig kväll på stan med älsklingen :) träffade en massa härligt folk :) sjukt mysigt kväll och massor med bra musik! Natti natti!

Sommaren i city. Det är nice med bra musik...

img171 (MMS)

Sommaren i city. Det är nice med bra musik i stan för en gångs skull ;)


Hah

Cyklade från Haga hem till mamma och pappa, mötte påvägen en kvinna som cyklade med lyset på.. Så mörkt är det väl inte ute? ;P Jag blev helt plötsligt väldigt orolig om jag själv hade det på eftersom jag inte kunde låta bli att fnissa åt henne... Höll på att stå på huvudet när jag skulle kika! =P Insåg samtidigt att mitt styre är snett! =P Illa, illa! ;D

Internet

Betalningen ska ha varit inne igår men vi får nog vänta till måndag eller tisdag innan vi får tillbaka vårat internet =/ Jag sörjer lite!! Sitter hemma hos mamma och pappa nu! har fixat med lite grejer och snart ska jag cykla och köpa lite skäljmedel så har vi tvätttid klockan 12.. Måste hinna en vända på stan också, inhandla något salgs handledsskydd, det blir bara värre och värre.. Vad ska jag göra???

Usch och fy och blä!!!!


Förkyld...

*Snyft*, jag har gått och blivit förkyld, har ingen aning om hur det kunde gå till! Men här sitter jag nu och har världens snuva och ont i hela kroppen, igår när jag kom hem från jobbet så somna jag i soffan i 2 timmar sedan låg jag helt utslagen och kollade på Medium.. Mysig kväll, men man vill ju orka göra annat men välja att ligga i soffan, inte måsta för att man inte orkar ställa sig upp och göra något! ;P

Inte kul, inte kul alls!


Promask

Sitter på Promask medan älsklingen monterar ihop sin mask! =) Vilket underbart umgänge jag är va? ;P Men vad ska man göra när man inte har internet hemma nu?? Jo, man tar varje chans man får att sitta en stund.. Man inser verkligen inte hur beroende man är förrän man är utan det! Sjukt, verkligen!!

Så har man stött på inkasso helt plötsligt, dom kan ju ta sig någonstans där solen i skiner, och ännu heldre Telenor, dom har inge bra internet till att börja med och tar dom hand om sina kunder? Skulle inte tro det.. Less! Längtar till abonnemanget går ut.. Undrar vilket internet vi ska ha då? =) Inte trådlöst tror jag.. Bara bökigt!
Okey, allt låter förjävligt nu, och det är det.. Men dom var ju bra ett tag...Typ..

Efter vi har varit här ska älsklingen iväg på träning och jag ska hem till mamma och pappa ett tag och fixa mde mitt konto =) *håller tummarna*


Älsklingen är duktig och for iväg på träni...

img169 (MMS)

Älsklingen är duktig och for iväg på träning. Själv stannar jag hemma i soffan med en skål popcorn och medium säsong 2 som jag har fått låna av underbara Kicki :) nu är jag nöjd ;)


Internet fungerar inte. Undrar när det ko...

Internet fungerar inte. Undrar när det kommer att komma igång. Just nu bryr jag mig faktiskt inte! Nu ska jag och älsklingen sova i våra nyköpta sommartäcken.. Så sjukt sköna! :) Natti natti!


Arg!

H-vete! Kan man vara så himla osmidig? Internet är urkopplat för att inte räkningen har kommit in, ingen påminnelse fick man inte, så har jag missat att utföra den. Skit!!! Aja, bara ringa och vara arg på alla imorgon tills mna har fått tillbaka det! Tur älsklingen har en underbar mamma som man får låna internet av! =) Puss puss!

Internet suger! Det har inte fungerat på h...

img168 (MMS)

Internet suger! Det har inte fungerat på hela dagen, eller, inte sedan 11 då jag och mamma for på iksu spa. Vi fick skjuts dit av pappa och simmade i typ 40 minuter innan vi la oss och slappade ett tag innan vi duschade :) hoppas Internet börjar fungera snart! Känner mig helt lost utan dator! Sjukt vad beroende man är för att fungera normalt! :/


Tar tag i livet

Tillslut lyckades jag dra mig upp ur sängen, nu ska jag ta tag i livet och gå ut på en långpromenad! Ska bli riktigt skönt.. Undrar om man behöver en kofta? =)

Det blir nog inte ens några steg jogging, men går jag tillräckligt länge och det blir tillräckligt varmt så kanske det lyckas komma någon svettdroppe ;) Haha!


Sovtime!

Nu ropar sängen mitt namn, och jag ska med glädje springa och borsta tänderna för att sedan lägga mig och sova.. Vi köpte för inte så längesedan en nu tandkräm, man ska visst få vitare tänder av den.. Det vet jag inte om jag tycker att jag har fått =P Ser ingen skillnad alls. Från första borstningen? Skulle inte tro det!!


Vill du läsa på toan?

För några veckor sedan kom älsklingen på att vi borde ha ett tidningsställ utanför toaletten så att man, om man vill, kan ta med sig en tidning in på toaletten och läsa eller om man bara är sugen på att läsa något att allt finns samlat på ett och samma ställe =) Hittade ett fint tidningsställ som går i samma stil som skylten vi har hängt på toalett dörren =) Hittade det på Mias lustgård! =) Finns alltid så himla mycket fint där att man inte kan låta bli att gå in när man vandrar förbi! =) Vi har även fått två presentkort dit, så snart ska vi nog dit och shoppa loss ;)

I slutet på förra veckan tog vi tag i det och satte upp det, blev himla bra om jag får säga det själv ;)



Godis!

Älsklingen hämtade mig från jobbet ikväll, tillsammans med lillebror sin =) Vi hade kul hela vägen in till stan där vi sedan hälsade på hans pappa som var hos några dom känner! =) Efter det stannade vi på godishuset och jag köpte huuur mycket godis som helst!! 87 kronor i godis!! ;D Väääärsta skålen det blev! Nu är det godisätande och filmtittande =) "att göra en pudel", har sett typ sammanlagt 30 minuter och missade hela början men den verkar ganska kul =)


...

Det är fint väder ute när man är fast inne, vad är det för mening med det? Det ska regna huuur mycket som helst och det ska braka av åska! Imorgon är jag ledig då ska det vara fint väder! =D

Har bestämt att jag ska ut på jakt på en långklänning =) Har aldrig tyckt att det är fint men från en dag till en annan är det som att jag är omvänd! Nu vill jag verkligen ha en! Tycker det är assnyggt tillsammans med ett par gladiatorsandaler eller ett par flipflop =) Vi får se om jag hittar någon =)

Jag håller tummarna för regn! *hoppas*



Vet att det är elakt mot de som är lediga.. Men just nu vill jag inte ha dåligt samvete för att jag stannar inne! =P


Aj,

Snart är det bara att fara till jobbet igen! Att man inte har något liv när man arbetar helg det är ett faktum! Fick en skön sovmorgon idag iaf! =) 9 timmars arbete sedan är man ledig en dag.. Jippie! Vi sommarvikarier får arbeta alla helger känns det som! Blä för det! Vore det inte för alla pengar så hade jag nog inte orkat!


Natt dags!

Filmen söööööög! Vi ger upp, har sett en timme, 30 minuter kvar.. Hel mysko så vi sket i det! När lammen tystnar börjar snart på tv så vi ska lägga oss i sängen och mysa framför den istället!

Kände mig så nyttig idag på Maxi när jag handlade snax till filmen.. Värsta nyttigt och gott! =D



Natti natti!

Film

Nu har jag äntligen slutat jobba.. Sjukt jobbig dag det blev idag.. Känns inte som att jag har suttit ner mycket nu på kvällen.. Men som tur är har kvällen gått fort iaf! Blev klart tidigt också! Skönt att inte behöva stressa! Imorgon har jag sovmorgon, hur skönt är inte det??? Nu, film! =D


Ligger och steker i solen hemma hos mamma ...

img158 (MMS)

Ligger och steker i solen hemma hos mamma och pappa innan jobbet börjar. 5 timmar kvar av dagen sedan blir det film och gotta med älsklingen :) nu njuter jag av värmen i min nya bikini :) livet är underbart!


Upp, upp

Alla är så trötta att ingen vill kliva upp.. Känns så elakt att väcka dom.. What to do? :P Tur att det är helg så dom kan få sova ut en stund extra =)

Sooooova!

Vi sitter och ser på cars nu, fanns inge bra på tv och en kul tecknad sitter aldrig fel :) Nu ska jag snabbt duscha och sedan krypa ner i sängen och upp tidigt imorgon! Ganska skönt med delad tur.. Då får jag ju sol de bästa timmarna! =D

Natti natti!


Hemma

Har kommit hem från jobbet, gick ändå bra! Tiden gick rätt fort för vi hade saker att göra hela tiden.. Ska se film snart, får se vad det blir, njuta av lite chips och vattenmelon och så! =) Ska bli så gott! Blir ingen löprunda ikväll för älsklingen skulle stanna hemma så jag ville umgås med honom istället =) Jobbar delad tur imorgon så ska ut och springa då istället och sedan sola hos mamma och pappa =) Sköööna baden baden! =D Nu väntar jag bara på att älsklingen ska sluta spela sitt spela så vi kan slå igång en film! =)

Tänk att man kan fastna så för ett spel =)


På jobbet

Sitter på jobbet.. Middag nu.. =) nu ska man hålla hus här hela helgen.. Inge party för min del inte.. Om det inte dras igång något här, men det skulle nog inte bli långlivat! =P Mysigt kan vi nog få det ändå! Bara 4 timmar kvar nu! =)

En golåt som jag lyssnade på i bilen påväg hit =)



Fiiika! =)

Nu har vi suttit och fikat det jag bakade igår =) På vår balkong för första gången! =) Bordet som vi köpte i förrgår for vi och bytte för ett tag sedan och nu står det så fint där =) Så vi har invigt vår balkong och vårat nya utemöbelset =) Underbart!! =D

Snart är det dags att fara till jobbet, jobbar halv 4 till nio.. skönt att det bara är den tid då det finns massor att göra =) Blir att servera middag, äta middag själv och sedan dela medicin och lägga alla =) Njuta en stund av tv:n om det inte finns något att göra och sedan fara hem.. Tror jag ska fara ut och springa en stund sedan när jag kommer hem och förbereda mig för en delad tur imorgon =)

Det blev en kopp kaffe för älsklingen och ett glas saft till mig! =D


Godmorgon

Vet inte varför men jag har assvårt astt vakna på mornarna nu för tiden.. Bryr mig som inte om väckerklockan utan snoosar vidare tills jag inser att klockan är på tok för mycket och stressar upp! Blev väckt av mamma imorse, hon ringde och påminnde om att vi skulle på iksu spa idag! =D Så nu ska jag iväg till älsklingens jobb och låna bilen en stund och hämta mamma så ska vi dit =) Simma runt i den uppvärmda poolen och avsluta med en stund i bubbelpoolen som är ännu varmare =D Sjukt lyxigt!!!

Klart

Nu har vi sett klart sex and the city, äntligen :P Haha! Det är inte lätt när man börjar sent om kvällen och ska upp tidigt på morgonen =) Men nu har vi sett klart den iaf! Första gången tydligen för älsklingen :) Nån gång ska vara första.. Så vi har suttit och njutit med pringels och öl! :D Känns som semester fast man ska jobba imorgon ;P Ibland har man det bra! =D



 

Så nu ska jag bara packa ner baket i lådor och sedan hoppa i sängen. Natti natti! Imorgon är en ny dag! =)


Baka liten kaka

Ikväll har jag stått i köket mest hela tiden.. Har bakat inte en utan hela tre olika kakor! =O Det blev en långpanne kaka med bär i, chockladsnttar som blev lite tjockare än jag hade hoppats och en rulltårta som jag först brända i ugnen och fick kasta bort och sedan när jag gjorde en ny och tagit ut den ur ugnen insåg jag att vi inte hade någon sylt hemma.. Vad gör man då? Jo, man tar det man har.. haha! =D Dete fick bli äppelmos istället ;P Men den smakade bra ändå! =) Hehe, lite munk känsla med äppelmos i! =)




Sex and the city

Nu ser vi slutet på filmen och fikar det jag bakat och äter ölkorv och dricker öl.. Kan det bli bättre? Tror inte det.. Vore om huvudvärken kunde ge sig iväg någonstans!

Idag blev det en vända på iksu spa för simning med mamma och sedan for jag och älsklingen och träffade Therese. Vi låg och solade i en park här på haga och spelade strandtennis och bollade med en volleyboll, vi var väl inga större talanger men kul hade vi ;)



En bild från resan till Kalmar =)

Bakar! :D

Jag håller på att baka =D är så sötsugen att nu fixar jag det själv, så himla mycket godare än att köpa från affären! :D Vad det blir får ni se sedan! ;D

Äckligt gott ;)


For till en park på Haga :) strandtennis f...

img154 (MMS)

For till en park på Haga :) strandtennis för fullt :) först till gris förlorar ;)


Spa dags!

Jag och mamma for på Iksu spa idag! :D Sjukt mysigt! Vi far nog tid imorgon också =) Uppvärmt vatten och underbart sällskap! Det är inte så ofta som vi träffas och umgås såhär.. Det händer ibland men jag gillaré! :D Imorgon öppnar dom tidigare så vi far nog dit på morgonen då =) Simma runt och prata om allt och inget =)

Sååååå härligt!!



Godnatt

Dags att sova! Sex and the city, bästa att se i sängen innan det är dags att sova! =) Imorgon blir det upp tidigt för att städa ur bilen sedan iväg och träna med mamma och efter det träffa Therese så ska jag hon och älsklingen fara och sola någonstan! =) En park hade varit mysig, så slipper man all sand! ;P Haha!!

Ciao!

Kvällen

Jag och Therese var ute och gick en promenad runt nydala =) Gick ollefiskares runda.. Tror den heter något sånt! :P Haha! =D Var sjukt mysigt! Jätte varmt i luften och underbar kvällssol =) Vi tog en massa bilder som jag på något vis ska lyckas få över från telefonen till datorn! =P

Tess har inga problem att föra över sina bilder så här kommer två som hon har skickat till mig! =)




=O

Häpp! Jag tänkte ju helt fel.. det var ju inte alls tvätta vi skulle göra.. vi skulle städa ur!  Men vi hittade ingenstans där det fanns en dammsugare, vad gör man då? Jo man lånar pappas jobbs dammsugare.. Så jag ska fara dit imorgon tidigt på morgonen och snabbt städa ur den så får hon tillbaka bilen efter det =)

Vi har kommit hem och ja, vi hittade utemöbler, himla fina, bild kommer sen. Men då är det bara så att där ena skruven ska in är det felgängat, så det går inte att skruva fast benen =O !! Så nu måste vi tillbaka med bordet imorgon för att få ett nytt för dom har redan stängt! Sjuukt ovärt!!

Men nu ska jag iväg en vända till bästaste Therese så ska grabbarna få lägenheten för sig själva =) När det kommer till tv-spel är varken jag eller Tess särskilta intresserade, så länge det inte handlar om Sing star eller liknande ;)


Tvätt tvätt

Nu far vi iväg för att kolla på utemöbler och sedan ska vi städa och tvätta älsklingens mammas bil! Vi som fått låna den så himla mycket måste ju ge tillbaka något någon gång =) Sedan ska det räknas på hur mycket vi har övers i höst..Kanske kanske ;)

Phu!

Äntligen hemma.. Vi var en mindre idag, en annan avdelning hade två sjuka så vi fick lov att avvara en. Sjukt vad mycket jobbigare det är när man bara är två och man ska hinna duscha folk och städa och tvätten ska göras osv! Längesen jag känt mig såhär stressad alltså! Ska snart sätta mig i soffan med älsklingen och äta en glass och försöka slappna av.. Är fortfarande helt uppe i varv!

Att fara till jobbet ska väl vara kul va? Jag älskar alla boende, det är några av arbetarna som jag inte längtar till.. Orkar inte springa efter och plocka upp och bädda om. Nej! Det får bli ändring på det.. Malin ska stå på sig, lära sig prata och säga till när något är fel! Skärpning!


Midsommar. Ja, jag gillar att dumma mig när jag spelar kubb ;P

Sex and the city

Det blev en film. Vi har sett lite på sex and the city, ettan. Kom fram till att vi inte har sett tvåan och heller inte eclipse, finns säkert fler filmer också som vi inte har sett som egentligen är ett måste.. Haha! :P Vi får ta tag i det om två veckor då jag bara jobbar 2 dagar på hela veckan! =) Får hoppas att det är en regnig dag så att man kan ta till ett filmmaraton ;) Men nu är det sent, ska upp halv 6 imorgon så jag hinner till jobbet i tid imorgon =) Är ledig på torsdag! Gud så skönt!! Vi hörs senare!

Ciao!


Trist.

Jag som skulle träffa Josse ikväll för första gången på typ 3 år, nämen kanske inte så länge, men hur länge som helst sen!! Vi skulle ut och gå med hennes lilla valp Rita.. Har bara sett bilder på henne men hon är jätte söt, tänk då hur hon ser ut i verkliga livet =) Men nu blir det inte så.. Josse skadade sig på träningen ikväll så hon kan inte träffas, stackarn! Hoppas det inte är så farligt! Krya på dig!! =)

Träning?

Älsklingen är borta på träning.. Vad gör Malin då? Partar för fullt? Haha! skulle inte tro det.. Blir att städa, ska försöka hinna göra så mycket som möjligt innan han kommer hem för att överraska han lite =) Hela lägenheten ser ut som ett kaos så minsta lilla borde göra stor skillnad :P Men musik ska sätas igång iaf! Goooo musiken! :D bla :


Buskis

I helgen var vi ju borta i Kalmar med bil, snacka om många mil på få dagar =P Det gick fin fint =) Älsklingen var hur duktig som helst =) Körde hela vägen från Kalmar och hem! Jag fick sitta fint på sidan och bara slappa och läsa tidningar och lyssna på musik och så! =) Jag gillaré!

Lite bilder från resan =)

I bilen påväg nedåt =)

Man måste ju få fjanta till sig ibland! ;P

Anledningen till varför vi for ner =) Sjukt kul föreställning! Gå och se den om du gillar att skratta! :D

Iksu

Jag som hade hoppats att något på iksu skulle kunna få mig att verkligen bli sugen på att träna ikväll, typ cykel eller step eller något, men icket, inget pass fanns på en bra tid, och imorgon har nog inte älsklingen någon träning och då vill man ju som passa på att umgås en helkväll. Blä vad jobbigt det blev.. Kanske får ta och fara ut och springa bara, men det är ju inte lika kul... I-landsproblem!


Hemma från jobbet

Har äntligen slutat =) Var en full dag.. Massvis att göra men det är nästan bättre det än att det ska vara lugnt, tiden går mycket fortare då =) Sitter hemma i soffan och försöker bli av med en fruktansvärd migrän, ett fint arv av mamma som jag gärna hade kunnat slippa! Men Treon är uppdrucken och nu är det bara att vänta och se om det hjälper. Jag som hade tänkt träna ikväll och allt! Får se om det blir något av det.. Annars får jag väl stanna hemma och städa eller något, vilket iofs också behövs! =P

Sitter och ser på boarder security, australien. Rätt kul program att slötitta på =) Vet inte vad det egentligen är som är så bra med det, men skit samma.. Jag har något att titta på iaf =)

Detta är typ jag just nu.. Snälla, försvinn!



Ciao!

snark

Dags att sova nu! Älsklingen och jag hade hyrt en film ikväll "linje 1, 2, 3 kapad". Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara =) Så efter lite filmtittande och himla god mat som älsklingen hade gjort, grillat, så är det nu med mätta magar som vi lägger oss i sängen hos våra nyinköpta kuddar från ikea och njuter av en natts sömn =) Tillbaka till jobbet imorgon, 7-14.. Har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska ta mig dit, cykel eller moped? Får se vad jag bestämmer mig för =) Nu, sex education på trean =) Lite kul ändå att se såhär på kvällen.. Kanske det kommer sex and the city sen.. Då vore kvällen fullbordad! =D

Natti natti!

Så vare slutt!

VM är över.. Nu är det en lång väntan till nästa gång! Satt i bilen igår påväg hem när det var dags för avspark så vi lyssnade på hela matchen på radion, var nog lika värt det då det inte lät som att det var så mycket till match att se, massvis med varningar var väl det ända som hände helda tiden :P Men när man lyssnar på radio är alltid kommentatorerna så himla över ivriga att det blir en bra match även om den verkar långtråkig =P
Om rätt lag vann? Har kollat så lite så.. Men kul att EM vinnarna tar hem det hela =) Absolut!

VM-låten är iaf sjukt bra! =) Den kommer nog spelas ett bra tag till! =) Det gillar vi!


Nu har Erik kommit på besök :) får se vad ...

img119 (MMS)

Nu har Erik kommit på besök :) får se vad vi hittar på! Just nu sitter killarna och kollar på umbilical brothers på youtube. Vi får se vad vi gör sen kanske köpa glass eller något. Ska ringa pappa sen och höra om vi får låna bilen och kolla om vi hittar nå utemöbler, skulle vara skönt att ha det nu. Vi som tänkte grilla ikväll, skulle vara skönt att sitta ute och äta :) vi får se hur det blir :) Ciao!


Brunch

Vi kom hem så sjukt sent igår att det nästan är skrattretande. Att det ska ta så lång tid att köra upp från Valdemarsvik. Vi startade vid 10 och tänkte att vi nog skulle vara hemma en rätt bra tid på kvällen, vilket skämt! =P
Vi började med att köra väg 55 som skulle ta oss direkt till uppsala istället för att behöva fara via sthlm, men på något vänster missade vi ena avfarten så när vi tagit oss halva vägen till uppsala så började vi istället köra rätt ner i landet igen och fara till sthlm, så blev som dubbelt =P

Men nu har vi iaf vaknat efter en dagssömn =P Älsklingen står i köket nu och lagar en brunch åt oss! =) Ibland har man tur att man har en bra pojkvän! =)

Får se vad det blir mer idag.. Enda sedan midsommar då samtalet kom upp har jag inte kunnat släppa det, jag vill göra gelnaglar! Haha! :D Sjukt vad jag vill det.. Får invänta till då man har råd! =) Efter tre vändor på tre olika ikea så dröjer det nog innan det blir dags! :P Haha! Men gjort ska det bli =) Nån gång borde man väl få lilte pengar?!?!



Sjukt vilket väder. Såhär trodde jag inte ...

img121 (MMS)

Sjukt vilket väder. Såhär trodde jag inte att det skulle se ut. Det var ja så fint för bara någon timme sen. 35 grader och strålande sol har bytts bort mot 13,5 grader, spöregn och åska med dunder blixtar! Läskigt ju! Sjukt obehagligt när det regnar så mycket att torkarna inte hinner ta bort vattnet. Hoppas det slutar snart! Vi tar det försiktigt!


Mobilblogg

Det blir nog lite senare vi kommer hem än planerat, vi skulle ju börja tidigt för att vara hemma tidigt.. vad hände med det? :p haha! Vi har i varje fall fått i oss lite middag nu. Älsklingen har varit jätte duktig och kört hela vägen hittills, får väl se om han orkar hela vägen hem eller om det blir ett byte på ett tag. Nu får jag även höra att det vankas stopp om ett tag och glassinköp :) vi kom fram till att vi inte köpt någon glass alls i helgen.. nu är det dags! :) Haha, vi insåg även just att vi på tre dagar har varit på tre olika Ikea :P Sundsvall, Kalmar och Uppsala.. haha, sjukt egentligen men fina inköp har det blivit :) Ciao!

Vi har det bra, vi här bak i bilen å vill ...

img111 (MMS)

Vi har det bra, vi här bak i bilen å vill ej va med om nån krock.. Lite så känns det nu, älsklingen kör och jag sjunger förfullt här bredvid.. Inte direkt några skönsånger men jag har kul iaf ;P snart ska vi stanna i strängnäs för att äta lunch :)


Igår var hur kul som helst! Massor med skr...

img109 (MMS)

Igår var hur kul som helst! Massor med skratt och godsaker :) nu bär det av hemåt från Valdemarsvik efter några timmars sömn hos älsklingens kompis. Det tackar vi för! :) hinner vi blir det nog en vända på Ikea också :) vi hittade igår i Kalmar en jättefin sängstomme som vi är intresserad av . Vi får hur det blir. Ciao!


Nu är det dags :) om tio minuter kör dom i...

100media_imag018 (MMS)

Nu är det dags :) om tio minuter kör dom igång . 2 timmar med skratt! :) detta kan bara inte misslyckas! Inte när man är här med bästa sällskapet iaf.. en kväll med älsklingen, ja, jag är nöjd! :)


Världens bilkö! Har krypt fram i typ 20 mi...

100media_imag018 (MMS)

Världens bilkö! Har krypt fram i typ 20 minuter.. verkar inte vilja släppa på.. tur vi har mycket tid på oss , och så far en mc förbi, hallå, heldraget!


Mobilblogg

Har fortsatt nu från Nyköping där vi har fyllt på tanken och ja, vi tog rätt pump, det blev diesel som det så fint står på både nyckelringen och på två ställen på tanklocket :P haha! Ska leta upp ett Statoil nu och äta lite mat :) sedan spurtar vi ner resten av biten! Ciao!

Upp, upp

Dags att vakna, ska snart vidare mot kalmar, tar ett tag att köra dit också så här får det inte spillas nå tid! Älsklingen ligger och slumrar en stund medans jag sitter vid datorn, får peta på honom sedan så är det dags att gå upp och äta frukost :)

Nu kom köksmästaren upp hörde jag! :D Farbror klev precis ut ur sovrummet så nu ska man verkligen på riktigt fixa klart sig så vi kan fara sen! =)


Idag väntar en underbar dag i Kalmar med härliga vyer och buskis! Ska bli sååå kul, sedan avslutas allt i valdemarsvik hos älskligens kompis där vi spenderar natten och sedan vänder bilen hemmåt! =)

Ciao!

Sthlm

Nu har vi äntligen kommit fram till stockholm =) Älsklingen hämtade ut hyrbilen imorse och istället för en golf som vi trodde att vi skulle få fick vi en Skoda, combi.. Hur skön som helst att köra och man får plats med mycket ;) Blev en bra start där på ikea när det var rea och allt, hittade en jättestor vas som vi köpte! Kommer passa asbra i lägenheten =)

Vi kom hit vid elva-tiden och har hunnit sitta och snacka ett tag med min farbror och se på en film osm han hade hyrt, shutter island. Vi såg bara de sista 45 minuterna ungefär, men kändes som ett det kan vara värt att se den första en och en halv timme så det är ett rätt bra betyg ;)

Här kommer några låtar som diggades sista biten när vi kommit in i sthlm då "the voice" går att få in ;)

 

 


Mobilblogg

100media_imag017 (MMS)

Nu är vi påväg :) äntligen! Just ätit vid högakustenbron och nu far vi vidare mot Ikea :) ska bli kul att springa runt där ett tag, rea och allt! Yey! :D


Mobilblogg

Efter några timmars jobb har man äntligen kommit hem, fått i sig lite jord gubbar och väskan är packad. Imorgon bär det av... sjukt kul det ska bli =) dags att få några timmars sömn, jobba lite grann och sen sätta sig i en bil ett antal timmar. Första anhalten Ikea =) natti natti!


Äntligen

Tillslut fick jag mitt kort. Har känt mig ganska handikappad nu när jag under en vecka inte kunnat betala något för att kortet hade gått ut utan att jag fått något nytt.. Fick beställa ett nytt och idag kom det! =D Nu kan jag göra det jag vill och betala när jag behöver det :P Wunderbart!


Salem al fakir

Ikväll klockan nio står Salem al fakir på scenen mitt på torget och sjunger för Umeå! =) Skönt man har balkongen åt det hållet och scenen är placerad så att man bara öppnar balkongdörren och njuter ;) Kan inte bli så mycket bättre.. Ska skynda mig hem efter jobbet också så jag hinner packa för imorgon far vi! =) Och har äntligen boendet klart =)
Sthlm - - here we come ;)




Kolla in Salem 21.00 =)


Vaken

Vaken tillslut, tror aldrig jag har varit så förvirrad som jag var inatt, älsklingen väckte mig där mitt i natten nån gång och började fråga när vi skulle upp imorgon och jag blev typ bara arg för jag trodde han menade imorgon inte nu på morgonen, fattade inte att det var mitt i natten förrän jag lyckades fråga vad klockan var, då skällda jag typ bara ut honom och började småsnyfta lite (fråga mig inte varför) och somnade om lika fort som jag stängde ögonlocken! Haha! Sjuk natt med andra ord. Men idag är det fin fint väder så ska pallra mig ner på stan och lämna tillbaka ett linne som jag insåg att jag ändå inte ville ha och sedan lägga mig i bikini på gården med en bra bok! =) Detta kan bli en riktigt bra dag, har hur många timmar som helst på mig innan jag börjar jobba!

Ciao!

Natti natti

Dags att sova.. Kanske blir bettnäs imorgon, får se vad vädret har att komma med och om jag ids.. Det är så långt dit om man ska köra till Sävar sen. Skönt med kvällspass iaf så får man sovmorgon! :D

Natti!


Trött

Har varit och ätit middag hos älsklingens mamma ikväll, gooo maten blev det =) Kyckling i någon slags gryta med pasta och sallad =) Tror jag ska stäla receptet av henne ;) Snart är det dags att packa väskan.. jobbar kväll imorron och dag på fredag så simon hämtar mig i Sävar så far vi iväg direkt, så måste packa imorron innan jobbet =) Tur det inte är nå många dagar så man behöver ju som bara sovsaker nästa =) Mys det ska bli!

Har suttit hela kvällen nu efter middagen med virkning, små converse skor =) As söta och hur lätta som helst att göra och fort går det också så man kan som inte låta bli att göra ett till par, och ett till, och ett till ;) Nu blir det snart dags att sova, ska kolla lite grejer på blocket och så först! Hoppas även på bra väder imorron.. Annars var det som inte lönt att byta bort passet jag hade ju! :P *Håller tummarna*


Ciao!

Längtar!

Nu är det inte mycket kvar.. På fredag mitt på dagen så far vi! Längtar som en tok!! =D Ska bli så himla kul! Ska ta massvis med kort! På allt och inget! Oooooh! Ska packa ikväll så det är gjort! Måste komma ihåg att ringa farbror också och se om vi kan få sova där mellan fredag och lördag =) *Hoppas*

En bild från Tunisien, älsklingen och jag i en tuk-tuk ;)


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Cyklade fram och tillbaka till jobbet idag! Snacka om kalas väder =) 17 grader imorse, en lättare kofta och leggings var allt som behövdes, kunde nog ha skippat koftan för svettades som en gris när jag kom fram! :P Var där 35 minuter innan jag började så hann göra massor =) Skrämde nattpersonalen när jag kom :P Dom hade aldrig varit med om någon som kommit så tidigt någonsin. Hehe!

Cyklade hem i sool och värme! Tub linne och och city shorts, så himla skönt! Kanske man har lyckats få lite färg? Who knows? ;P Lyssnade på musik hela vägen, sjöng och hade det nice, sånt man kan göra på cykelvägen mellan umeå och sävar, ingen annan som finns i närheten så man kan göra lite som man vill! =P En låt som gärna hade fått gå på repeat :



Jobb, igen!

Tänk att man sitter här nästan varje morgon! Idag blev det lite nytt dock, cyklade! =) Sjukt skönt det var! Jätte varmt i luften och härligt härligt att ha vinden i håret ;) skön dag detta kommer bli! :D

Sov så gott!

Imorgon börjar jag jobba klockan 7 i Sävar. Tänkte vara duktig och cykla dit eftersom älsklingens mamma kommer hem från söderlänet ikväll och behöver få tillbaka bilen imorron =) Ett bra tillfälle att få lite träning också! Men nu blir det då dags för sängen om jag ska orka upp 5 imorgon så jag inte kommer huuur sent som helst! :P Haha! Natti natti!

Något litet till de som har lite svårt att somna om nätterna ;)



2 dagar och 16 timmar..

Så länge är det kvar tills vi börjar bege oss mot Kalmar för att se på buskis! Längtar så! :D Så ska vi stanna en snabbis på ikea påväg ner och äta och snabbt springa igenom och köpa lite småsaker som kan vara bra att ha! =) På lördag är det dags! Längtar! :D Ska blir så sjuuukligt kul! :D


Jobb

Snart slutar man på jobbet, inte länge kvar nu, blev klar med att lägga alla runt halv åtta så har suttit framför tv:n en stund nu! Känns så ovärt att vara här när alla ligger, men jo vi måste tills natten kommer om något skulle hända. Självklart! Men inge kul! :P En bra låt kommer upp iaf! Nu när älsklingen har lärt mig hur man lägger upp youtube klipp så måste jag ju visa att jag kan ;) Enjoy!


Sooool

Solen lyser ute och Thess är påväg hit! =) Då blir det en promenad ute i finvädret och sedan steeek på gården! =) I'm lovin' it! :D


Good night...

Sleep tight, don´t let the bed bugs bite! :D


Yohanna

Vi har nu under typ en vecka fått låna älsklingens mammas bil. En asfrän bubbla som är helt underbar att köra! :D I den ivarje fall så fanns en skiva med Yohanna, den har gått runt runt under tiden som jag har kört fram och tillbaka till jobbet i sävar! =) Hela skivan är underbar, men en låt är definitivt min favvo! =)


Alice in wonderland!

Har precis sett klart Alice i underlandet! Sjuk film helt klart! Men rätt kul =) Nu har vi en film kvar av tre att se! "Vägen", får se om den är bra! =)

Har snart lärt mig "futterwacken" ;) Bara några timmars träning kvar så sitter den sen! ;P



Storhandlat!

Nu har jag och älsklingen varit och storhandlat på Maxi! Och snacka om storhandling! Tror inte vi har köpt så mycket på väldigt väldigt länge, men det blev sjukt billigt ! :D I början trodde jag vi lätt skulle hamna över 2000 men inte på långa vägar! :D Underbart! :D Så nu finns det mat i fulla frysen, skafferiet och kylen! :D


Åska!! =O

Vakna mitt i natten, typ 4 ungefär av att älskligen peta mig i sidan och frågade om jag hörde.. Haha! Då märkte jag att hela huset höll på att sprängas i bitar av bomber! :O Lätt förvirrad när jag blev väckt sådär, men åska och dunder var det och det vägrade att sluta, störtade regn ner, var precis som att hela himlen hade öppnat sig, verkade inte som att det någonsin skulle sluta! Vi låg och pratade i typ 30 minuter för det inte gick att sova. Mysigt! =) Men tillslut så! Sprang upp och tänkte ta kort på ösregnet, det blev ingen bra bild, hoppas ingen var vaken, stod i bara trosorna i vardagsrummet och skulle fota! Haha!! Tur klockan var så lite =P


Fniss!

I Lördags gick jag och älsklingen ner på stan för att hyra filmer, passade på att kolla lite på Wheels paraden! =) Fanns en ascool lastbilshytt från USA där! Sjukt stor, sjukt snygg! :D Lätt den fränaste av alla! Har bild på den men lyckas inte få över den på datorn så ska fixa med det senare!

Iaf, älsklingen skulle ställa sig och laga mat till mig på kvällen men skulle röja undan först, så han fick för sig att lägga upp en bricka vi har på skåpet ovanför fläkten, Inte vidare smart då det visade sig att det inte är ett skåp utan bara att hål bakom en träskiva! :P
Såhär såg det ut:



Har han kastat dit den, då får han faktiskt plocka upp den också :P Dessutom, jag är så mycket kortare än honom att jag aldrig hade nått! Haha! :P

 

Han fick upp den tillslut! :D Och vad gjorde jag? Jag kunde inte sluta skratta! :P

 

 

Har var iaf mäkta nöjd när han hade fått ner den! :D


 

Maten blev jätte god och kvällen blev helt underbar! Tack älskling! ♥

 


Jobb igen..

Sitter på jobbet medan alla ligger oh vilar. Tobias står och försöker göra en kladdkaka till ikväll så att det blir någon slags efterrätt för de äldre =) Hoppas att den här dagen går fort!! Vill hem och se på film! Vi var och hyrde film igår på hemmakväll, tre stycken.. Undrar vilken vi ska se ikväll, får se vad suget säger! =)

Nu ska jag lägga en person till i säng sen blir det att smaka av den där äppelkakan som kom igårkväll precis innan jag slutade och se hur den smakar, den såg helt underbar ut! :D

Får berätta mer om vad som hände igår senare! =) Har massvis att skriva! :D

Ciao!


Väntan..

Sitter och väntar på att vi ska fara på affären och handla.. Börjar bli hungrig efter en dags arbete och vill hyra film och bara gotta mig i soffan hela natten! Imorgon är iofs en ny dag men den tar vi då! Nu vill jag göra det jag är sugen på! Kanske en vända och kolla på wheels ikväll? Dom lär väl cirkulera runt stan ikväll =) kanske man kan se nå kul?! =)


Jobb och jobb och jobb..

Så satt man här igen.. Folk har börjat vakna och alla är påväg upp! Det går fort idag dessutom =) Snart frukost för dom sen får vi se vad vi hittar på! =) Hoppas alla är pigga och glada idag så vi kanske kan gå ut och gå.. Nu vart det dags att bädda!

Ciao!

Natti natti

Äntligen hemma efter en kvälls arbete.. Nu blir det nog att virka lite.. =) Eller massor?! =P Sen får jag väl lov att sova.. Så, natti natti!


På jobbet..

Har startat min arbetsdag, det börjar bra med att vi har en inskolning smo kan få göra det mesta! :D Haha! skönt! Sen ligger alla och vilar just nu innan maten, ska snart gå iväg och ta upp dom men då kan hon få göra det tyngsta, hon behöver ändå träna på det! =) Jag är den enda med deligering så kan skylla på att jag måste ta hand om det så får hon och Tobias hämta upp alla! Man måste ändå liks vara två på alla så, en i överflöd! :P 

Trevlig kväll på er! Hoppas ni får det lite roligare än att vara fast bland ett gäng gamlingar för att sedan sova och upp och jobba igen imorron när det är så otroligt fint väder ute! Fusk! :P 


Ojoj!

Ja gud ja, sjukt länge jag sov! vaknade för 10 minuter sen.. Nu ska det göras nytta iaf! Ska diska bort allt i köket och hinna en vända på stan och köpa ett par jeansshorts som jag hittade, hoppas bara att de finns kvar i min storlek, sen är det dags för jobb klockan 14. Hoppas jag mår bättre då! Vet inte vad det är med mig nu för tiden, dessa lediga dagar har jag haft ont i magen och inatt har jag legat och vänt och vridit på mig pga huvudvärk. Huvva! Inge kul alls!

Har fått sova hur länge som helst iaf så hoppas att jag ska orka ikväll och även imorron, slutar 16 imorgon iaf =) slipper delad tur! Sen börjar jag inte förrän 12 på söndag så får sova ut då med! :D Wunderbart!! :D

Hääärlig kväll! =)

Nu har älsklingen kommit hem från en kväll med laget =) Dom fick slå lite golfbollar och käka typ.. =) Dags att se film, har laddat upp med popcorn och en kall öl =) Mumma!



Ingen lagad kamera inte..

En hel eftermiddag med virkande! Sjukt kul när man har hittat ett mönster som stämmer och som blir något roligt =) Sen att man gör det i bebisstorlekar gör det hela ännu roligare för det går huur fort som helst och det blir jätte sött! :D

Tog en vända till cyber photo för att försöka fixa min kamera, visade sig att det skulle kosta mer att fixa den än att köpa en ny, så när nästa lön kommer då är det dags för kameraköp =) Vi for vidare till jysk för att kolla på utemöbler men där blev vi kort för jag fick asont i magen igen, har varit så av och till hela dagen, så vi fick fara hem utan några nya inköp. Mamma och pappa ska ge oss det som inflyttningspresent och jag är så himla glad för det! Bästa inflyttningspresenten man kan få när man precis fått balkong! =)

Har haft ont i magen hela dagen och inte kunnat äta något alls nästan, så bestämde mig för att göra lite pannkakor för det var det enda jag var sugen på, då kommer älsklingen och förstör och säger att det kanske inte är det bästa att äta om man har ont i magen, jag vet att han har rätt för det sätter sig ju bara som en klump men det spelar ingen roll, lite i magen är bättre än inget tyckte jag?! Fick i mig 3 små sen tog det tvärstopp, nu sitter jag här med paltkoma och kommer nog inte orka röra på mig under hela kvällen! :P Blir nog tv och lite virkning nu! :D

Kände mig ganska stolt som orkade grädda så många! =D

Lunch trots magont

Inge kul att ha ont i magen, man blir som så handikappad.. Har man ont i huvudet kan man ta en värktablett eller vila en stund så försvinner det oftast, men har man ont i magen så försvinner det som inte direkt som det mesta annat. Har iaf fått i mig  lite mat så jag hoppas att det släpper snart! Vädret har ju gått och blivit bättre så man vill ju helst komma ut en stund.. Jag lyckades iaf göra iordning lunch till älsklingen, lite lyx att maten är klar när man kommer hem! Känner mig lite som en hemmafru nu när jag är ledig några dagar! :D


Ska försöka ta mig till cyber photo om magen tillåter och fixa min "gamla" digitalkamera, den lilla, den är som enklare att ta med sig än systemkameran. Hoppas bara att det går! Håller tummarna!

Åska och regn..

Det är inte alltid skönt att ha lägenhet på bottenplan vid porten. Vaknade halv åtta imorse av att några grannar stod utanför och pratade vilt. Med vädringsfönstret öppet är det inte direkt dags för att diskutera hemligheter :P Sen ville ju inte vädret vara på min sida idag.. Spöregn och åska huuur länge som helst! Jag och Therese som hade tänkt ta oss till bölesholmarna och sola. Varför ska väderleksrapporten ha rätt just idag för? Dom har ju aldrig annars rätt! :O


Lika skönt är det kanske, ligga hemma under täcket halva dagen och se filmer. Känns som att även det kan behövas! Förkylningen sprider sig i cirklar på boendet, tror inte jag har lyckats hålla mig undan tyvärr. Alltid samma visa, näsan är tät på kvällarna så det är omöjligt att sova och när man väl har lyckats somna så vaknar man av illamående eller ont i halsen.. Jippie!
Nej! inte vara negativ.. Det kommer gå över, måste ju till jobbet imorron och tjäna lite pengar! =) Det enda som får mig att vilja jobba alla helger jag är uppskriven på!

God Natt

Nu är det dags att röra sig mot sängen. Har suttit uppe bra nog länge och väntat på att älsklingen skulle bli klar med temat till bloggen, men han hann inte riktigt allt. Imorgon kanske den kommer upp =)

Har under tiden suttit och tittat på sex and the city. Riktigt kul att se såhär på kvällen! Trey och Charlotte har en del problem vad gäller sexlivet, så fort bilden på den inopererade grejen kom fram utbrister Simon att "man kan inte göra sånt! Det är det viktigaste vi har.. Då börjar man inte operera!" Haha! :D Sötnos!

Natti natti, sov så gott! =)

RSS 2.0