Chiquita (?)

Sitter framför tv:n och dricker chiquita(?) smoothie, mango/passion =) Det var Anna som fick mig att fastna för den =) Hur god som helst och väldigt uppfriskande! Nyttig också då den är gjord endast på frukt =) Gotta! =)

Strax ska jag borsta tänderna och röra mig till sängen =) Somna in framför Time out i älsklingens famn.. Kan inte bli bättre! ♥


Kallt

Sitter i en kylig lägenhet.. Vad hände med sommaren och dess värme? Försvann över en natt.. Huvva!! Nu sitter jag och myser under en filt och försöker plugga men kan inte låta bli att tycka synd om mig själv och min ömmande rygg.. Inte kul!!

I soffan under mys fleece filten =) Som jag nu när jag tänker på det faktiskt har fått från älsklingen.. Sötnöt! ♥


Plugg

Ska ta tag i allt detta nu, dags att plugga! =) Börjar med renskrivning av anteckningar sedan åker böckerna fram =) Lika bra att börja i tid =)


Nya saker är kul ;)

Jag och älsklingen for till Media Markt efter min sista föreläsning.. Jag köpte en mini dator som jag kollade på igår =) Så himla mysig, billig och precis i min smak vad gällde utseende =) Den är perfekt för mig som inte gör särskilt avancerade saker.. Och nu spelar det ingen roll hur mycket jag vill sitta framför datorn, älsklingen har en egen han kan sitta vid =) Vi slipper slagsmål ;) (inte för att det har varit nå slagsmål någon gång men nu behöver det aldrig bli ett =P ) Haha!!


Nu har ett nytt skolår börjat, det invigs ...

img253 (MMS)

Nu har ett nytt skolår börjat, det invigs med ny dator + tillbehör :)


Tillbaka i skolbänken.. Andra dagen, nu kö...

img252 (MMS)

Tillbaka i skolbänken.. Andra dagen, nu kör vi :)


Har inhandlat en ny kalender :) hittade en...

img249 (MMS)

Har inhandlat en ny kalender :) hittade en jag gillade tillslut :) nu väntar jag på att älsklingen ska komma och hämta mig så ska vi till pappa och äta tårta :) grattis pappa :)


Mys

Har haft en mysig kväll framför tv:n tillsammans med älsklingen, Erik och Anna =) Lite gott och blandat visades i rutan och ett antal vindruvor slank in i munnen =) Sitter och ser på Irene Huss nu, bara jag och älsklingen.. Blir nog sängen snart eftersom skolan börjar imorgon.. Måste hinna få några timmars sömn =)

Imorgon blir det först skola, sedan måste jag på banken.. Ska försöka hitta en almanacka.. Ska nog även en sväng på rusta för att kolla på en fototapet, hitta rollers och en färg vi gillar.. Sedan blir det nog film eller häng med Anna på kvällen, samtidigt som killarna får sitta med sitt NHL för sig själv ;)


Dear John

Sitter och tittar på film nu med älsklingen.. Har vari tuppe på akuten med han tidigare idag för att fixa till skadan som uppkom igår på inkilningen.. Så kan det gå! Ska lägga upp en bild senare på hur det såg ut.. Var inte så hemsk men blir nogranna omläggningar och en pencillinkur! Han kom lindrigt undan!


Jordnöts ringar. Ser inte så gott ut men b...

img246 (MMS)

Jordnöts ringar. Ser inte så gott ut men blev med en gång en av mina favoriter :)


Middag

Har fått i mig lite rester från igår.. Fast det var goda rester.. Ibland är det bra när det blir över lite pizza ;) Samtidigt sitter jag och kikar på en värsting till syster 2.. Det är roliga filmer =) Laddar upp inför ikväll.. Kan bli spännande.. Hoppas på att slippa torka några spyor ikväll, iaf inte innan 11 =P


Några timmar att slå ihjäl..

Är ensam hemma, börjar inte jobba förrän 21.. Tänker ta det lugnt och bara slappa =) Sitter och tittar på Medium säsong 4. Det är alltid lika spännande =) Passar på att gotta mig med chips och godis.. *Mumma*


En bild från egypten.. Vi gick ner i en pyramid.. Rätt fränt =)

Omringad av galgar.. Såhär kommer man stå ...

img242 (MMS)

Omringad av galgar.. Såhär kommer man stå hela kvällen. Eller åtminstone till klockan 3. Kul kväll man har framför sig. Började bra med att ha gjort iordning fel garderob. Fick byta och börja om från början i en annan. Sedan insåg jag att det var himla onödigt att komma hit klockan nio, även om chefen ville ha mig här då, när det ändå inte finns en enda jacka att hänga in förrän klockan tio då klubben öppnar. Men någon ide hade han väl. Så smsa gärna och håll mig sällskap :)


Blev nästan dyngsur påväg hem men naglarna...

img233 (MMS)

Blev nästan dyngsur påväg hem men naglarna blev fina :) tack Annie :)


Påväg för att se Erik och Annas lägenhet :...

img230 (MMS)

Påväg för att se Erik och Annas lägenhet :) har sett bilder, kan bara bli bättre i verkligheten :) ska bli kul att träffa Anna också :)


Tapeter

Det är jätte svårt att hitta tapeter. Vi hittar till olika rum men inte till vardagsrummet som vi faktiskt ska tapetsera först! =P Haha! Illa!!



Fick låna hem två böcker full i tapeter.. Nu vet vi ungefär hur vi vill ha det men ändå inte.. Haha! Det är inte så lätt alltid..

Idag fick bli en lugn dag :) kände att det...

img225 (MMS)

Idag fick bli en lugn dag :) kände att det var okey eftersom jag var så "duktig" igår :-P sitter och ser på 16 and pregnant och stickar :) när det är klart ska det förhoppningsvis ha blivit en tröja :) får se om slutresultatet är värt att visa eller om jag sliter upp arbetet . Haha! Tiden får utvisa :)


Kvälla

Efter en renstädad lägenhet och go mat med choklad och time out på tv som efterrätt så får man vara rätt nöjd med dagen =) Får se vad morgondagen har att komma med! =) Kanske blir en lugn dag i soffan med Medium och stickning.. Hoppas nästan på regn =) Hade varit mysigt!! Annars får det bli en långpromenad och en sväng på stan och fönster shoppa =)

Nu ska jag dra mig mot sängen och få massage av älsklingen, blev lovad det när jag höll på att städa =) Vet att han lagade mat men jag tackar aldrig nej till massage.. Det är bland det bästa som finns att få massage av honom! ♥


 

Natti natti!


Underbar choklad och bra på tv :) kan inte...

img224 (MMS)

Underbar choklad och bra på tv :) kan inte bli mycket bättre :)


Time out

Sitter och kikar på Time out och äter glass med älsklingen.. Snart blir det nog mat.. Älsklingen ska laga =) kött och pommes frites! =) Kan bara bli bra ;) Sen blir det film och choklad! =) yippi!!


Klart! =)

Nu äre klart! =) Gud så skönt! =) det tog ungefär 6 timmar.. Jobbigt under tiden men nu när jag är klar så var det helt klart värt det  =) Inte ens kylskåpet gick säkert ;) Såhär kan det väl få vara ett tag nu?! Varför är man inte mer pedantisk för?!? Förstå vad fint det hade varit hela tiden då! Men fint ska det vara.. Och storstädas... Det måste göras oftare! Det är ju underbart! =)





Storstädning

Håller på att städa hela lägenheten.. Men det går inte så fort som jag hade hoppats.. Nu vill jag att städa fingrarna ska komma fram! Hejja!!


korpen

Snart bär det av,  Therese ska hämta mig halv 8 för att fara iväg på korpen match. Blir att gräva fram fotbollsskorna och damma av benskydden och hoppas att man kan lägga åtminstone en passning rakt under matchen.. Vi får väl se =P Känner inte riktigt för detta, men har man sagt att man ska ställa upp så är det bara att bita i det sura äpplet!! Vad kan man göra?! Jo, jag gör det bästa av det! Jag får ju iaf vara med min bästaste Therese =)

Håll tummarna för mig ;)


Borosan och Decorama

Japp, nu har vi varit och kollat på tapeter. Vi vet ungefär vad det är vi vill ha nu =) Vi lånade hem två gigantiska böcker full i tapeter så ska vi se och jämföra hemma så vi kommer fram till rätt val =) Så är det bara att hoppas att riksbyggen står för det.. På fredag kanske vi vet! =)


...

Jag sätter mig ner och gråter en skvätt..


Besiktning, igen

På fredag är det dags igen, då kommer hyresrättsföreningen och besiktar lägenheten igen.. Då får vi se vad dom säger.. Han var trevlig att prata med iaf så om någon ska kunna hjälpa oss så är det han!! *hoppas*


Lunch

Har precis ätit lunch med älsklingen. Mackor med ost och gurka =) *Mumma* Snart ska jag ta tag i allt och ringa hyresgästföreningen och höra om dom kan hjälpa oss.. *Hoppas*



Från Evelinas födelsedagsfest.. Inte världens charmigaste bild på mig kanske, men Bea är fiin =) Det ser ut som att jag har världens störtsta huvud!! =P

The last song

Sitter och tittar på The last song, har redan sett den en gång med Therese, men nu blir det en gång till eftersom det aldrig går något bra på tv den här tiden på dagen. Bara en massa tv-shop och repriser.. Huvva! =P

Ska få i mig lite frukost och sedan rensa garderoben.. Får se hur detta går, antingen blir jag väl inte av med något pga beslutsångest eller alldeles för mycket =P Men jag ska försöka vara stenhård!! Bli av med allt jag inte använder! Det tar bara en massa onödig plats!! Wish me luck!


25 minuter

Det är allt som är kvar på min sista arbetsdag för sommaren. Känns rätt bra ;)


Disk och mat

Har precis diskat klart allt nu, nu ska vi ha bestick och tallrikar så vi klarar oss för dagen ;) Måste bli bättre på att diska direkt efter vi ätit! Då är det ju så lätt att få bort från tallrikarna också =) Man kan ju bara tjäna på det! =)

Nu håller jag på att laga mat till älsklingen som kommer hem från jobbet snart =) Chili con carne med ris =) Får hoppas att det duger =)

Självklart är musiken med under tiden ;)


Kvällen

Matchen gick inte riktigt så bra som den kunde ha gjort. Hade spelarna bara kunnat hålla sig på plan så hade det hela sett helt annorlunda ut! Bättre lycka nästa gång =)

Sedan har jag och älsklingen suttit och tittat på Remember me, hemsk film men både fin och kul =) Rekommenderas!!

Imorgon blir det upp tidigt för att städa lägenheten, diska och rensa ur garderoben!! =)

Lekte lite med kameran medan älsklingen gjorde iordning maten igårkväll =)


Innebandy och Thess

Snart far jag och Therese iväg till Gammlia för att se innebandy =) City-Sandåkern.. Hejja city! =)


Igår kväll =)

Jag och älsklingen tog en lugn kväll med bio =) Har inte sett på bio något i sommar nästan insåg vi när reklamen börjar.. Hur många filmer man egentligen borde sett men som vi nu kommer hyra istället =P Haha! 

Det blev Eclipse.. Det var säkert sista gången den visades men det var kul att få se den på bio =) Hehe! Vad som är ännu bättre är att älsklingen också tycker om dom filmerna.. så det är inte bara jag som gillar dom och drar med honom utan han vill ♥ Haha! =D


Väldigt bra film och drag i den var det =) Men gud vad besviken jag blev när dom har bytt skådesden pelare på Vicotria. Från en film till en annan kan dom inte ha kvar samma. Var så sjukt störande, det enda jag tänkte på när jag såg henne. Hon var inte ens lik... Det enda som stämde var den röda peruken! =P Illa!!

Hemma hos mamma och pappa och fixar med äl...

img220 (MMS)

Hemma hos mamma och pappa och fixar med älsklingens xbox :) det var något spel han ville ha. Sedan blir det nog ut på jakt efter en present till hans kusin som fyller år imorgon :) hoppas vi hittar nåt bra :)


Kärlek och choklad

Jag är kär och jag är chokladsugen!!



Så, nu vet ni ;)


1 timme

Vi som trodde det skulle ta as lång tid.. Vi blev varnade för det så vi började tidigt.. Eller, tio minuter tidigare än vi alltid brukar börja.. Helt plötsligt så ligger alla bara i sina sängar.. Jag förstår inte hur detta har gått till..?! Men alla sover och vi har 1 timme att fördriva =) Blir dokumentering, tvätt och städ innan älsklingen kommer och hämtar mig..

Känner att jag har ett stort behov av choklad och en mysig kväll med min älskling!!! Vad sägs om tända ljus, gosaker och en bra film?! Me like ♥


Påfyllning

Nu är det slutt på piller. Dags att fylla på lagret =P Det blir en snabb vända på apoteket. Sedan lunch med älsklingen =)


Besiktning

Snart kommer Riksbyggen hit för att besikta lägenheten. Det är bara att hålla tummarna för att den ser tillräckligt hemsk ut för att vi ska få göra det vi vill! Varför skulle vi inte när den kommer se så mycket bättre ut?! Hoppas han är på bra humör! =)



Upp och ner

Det har varit både en bra och en halvdålig morgon. Jag gick upp tidigt och tvättade =) Hann med allt innan jag for och tränade på Iksu =) Grymt skönt att träna och vakna upp! Får se om det blir en vända till ikväll =) Känns skönt när man har hittat något man tycker om och har kommit igång med det.. Det finns inge bättre än att fara iväg och veta att jag kommer få svettas som en gris och sedan ta en underbart skön dusch =)

Älsklingen kommer hem snart från jobbet =) Då blir det nog en vända på elgiganten för att höra vad vi ska göra med tv:n.. Usb porten har pajjat. Den som var så grymt bra! Den måste bara lagas!! Sedan blir det nog en vända på stan och shoppa lite kläder =) Nå tröjor var iaf! Det behövs!!! Börjar sina i våra garderober så nu ska vi ut och unna oss =) Hehe!


Så har man lagt sig i sängen :) Nu ser vi ...

img208 (MMS)

Så har man lagt sig i sängen :) Nu ser vi på tv och kan somna när vi vill :) God natt :)


Dåligt av mig att inte ha bloggat något ti...

img201 (MMS)

Dåligt av mig att inte ha bloggat något tidigare idag. Vårt Internet är så dåligt att det inte ens känns värt att försöka. Just nu ligger jag och älsklingen i soffan och tittar på Göta kanal och njuter av pringels :) det har varit en onyttig kväll men efter en hel helg ifrån varandra så får man ;) Imorgon blir det upp tidigt och tvätta och sedan ringa hyresvärden och klaga på än det ena än det andra!


Ny dag, nya tag

Det är mycket ringande hit och dit. Fixa remisser och göra iordning blodprover och allt som måste göras när man är klantig.. Men vad ska man göra? Vårdcentralen imorgon för blodprov..



Usch... Fy.. Hemskt!

Äntligen är dagen över.. Tänk att det gick så pass bra ändå. Men kände mig rätt trött där vid 4 och sedan kom det som en smäll när den sista boenden hade kommit i säng! Höll på att somna i soffan.. Nu njuter jag av lite gotta som är kvar sedan igår och sedan blir det att borsta tänderna och sedan hasa sig till sängen.. Skönt!

Lyckades med världens tabbe idag också.. Jag stack mig på en nål på jobbet.. Inge vidare bra när man redan använt den på en boende. Tror inte att det ska vara någon fara men man vet aldrig. Så imorgon när jag kommer till jobbet så ska sjuksköterskan ta ett blodprov på mig och på den boende för att kolla efter Hepatit och HIV.. Känns inge vidare.. Hade verkligen behövt min älskling hos mig nu...

Det lät som att det inte skulle vara någon fara men sedan pratade sjuksköterskan med en annan sköterska som sa att det ska tas prover, och de måste tas imorgon. Hepatit och HIV.. Det låter så hemskt..

Gud vad klantigt!!! Sånt här ska ju bara inte hända!!!


Jag och mitt handledsskydd jobbar och står...

img199 (MMS)

Jag och mitt handledsskydd jobbar och står i. Hoppas att det gör att det blir bättre! Får hålla tummarna! :)


Lugn

Nu är det lungt en liten stund. Alla ligger och vilar, tvätten är gjord och det är fint i köket.. =) Halva dagen kvar..


Fullt upp med lunch. Börjar själv lämna...

Fullt upp med lunch. Börjar själv lämna mig ganska hungrig också.. Det är många timmar kvar men dom betas av allt eftersom! Trodde jag hade med mig allt jag behövde men när jag väl kom hit så insåg jag att jag borde ha tagit med mig min stickning.. Alla kommer ju vila efter lunch. Dom är så trötta. Vad hittar man på då? Tiden får utvisa. Det finns väl alltid nå tvätt att vika.


Alone but always inlove!

Är ensam hela helgen.. Kanske lika bra då jag ändå jobbar 7-21 både imorgon och på söndag. Älsklingen har farit till Finland för att spela några träningsmatcher, det är någon slags cup där om jag inte har missförstått helt. Jag håller tummarna för att det ska gå bra! =)

Jag saknar min älskling! Han har bara varit borta några timmar, men ändå känns det så tomt och trist. Att veta att han inte kommer ligga bredvid mig inatt.. Att inte få krama om honom innan jag ska till jobbet och få vila i hans famn när jag kommer hem.

Tänk att man kan sakna någon så mycket som inte ska vara borta nå länge alls.. Det känns bara oroligt att dom åker med färjan över.. Kan inte låta bli.. Hoppas han hör av sig när han är framme..

Snart dags att gå och lägga sig, ensam i den stora sängen... Men i tankarna finns han alltid med! ♥

Från tidigare idag precis innan vi for iväg till färjan.. Älsklingen och jag.. Puss!!

Gosaker..

Jag som var och tränade imorse.. Aja, jag har en lång helg framför mig. Då får man =P Jag som trodde att jag skulle vara duktig, sitter och äter chips och godis och dricker läsk.. Och på det så åt jag kebab till middag =P Det var gott iaf ;D Ibland får man unna sig!

Underbart gott godis och jätte goda chips =) Pringels, cheese and onion.. Älsklingen var det som fick mig att börja tycka om dom.. Nu är det en av favoriterna bland chipssorter! =D


Och självklart min favorit-läsk! =) Päronsoda! ;D Finns nästan ingen godare när man är sugen på den =)

FY

Usch vad jag känner mig äcklig! Har inte duschat sedan jag tränade imorse! =P Kom hem, gjorde frukost till älsklingen sedan fastnade jag framför tv:n.. Dags att ta tag i det nu! Men vad ska man ta på sig sen då? Har verkligen inget alls i garderoben.. Är så less. Längtar verkligen till när jag får min lön.. Oj vad jag vill byta ut saker! =)

Ah, en sak i taget.. Dusch först sedan fixa håret, klä mig och kanske ta en snabb sväng på stan och lämna bilder till bror min och hälsa på Josse på turistbyrån tänkte jag =) Om 10 minuter ska jag masa mig upp ur soffan och bli fräsch igen! =P


Gomörron

Jag har varit vaken sedan 6 ungefär.. Varit och tränat och sedan gjort iordning frukost åt älsklingen.. Smothie och mackor =) Det var himla gott =) Undrar vad man ska göra mera idag.. Kanske lägga sig ute och sola en stund innan älsklingen slutat jobba.. Då blir det att ta en vända till Media markt och kolla runt lite =)

Vid 5 ikväll bär det av mot Holmsund.. Älsklingen ska till Finland med laget över helgen så det blir färja över, lovade att skjutsa dit honom och en lagkompis.. Får väl se om det blir fler som vill haka på.. Kanske bäst att fylla upp bilen så slipper dom betala parkering där borta!!

Nu blir det slappa framför tv:n en stund och sedan tar jag mig nog en långpromenad! Godisskålen som står framför mig ska jag försöka att inte röra!!



Om jag inte minns helt fel så är det Göta kanal. Hann ta kort när vi körde förbi när vi var påväg ner till Kalmar.. Haha, jag såg skylten och var himla snabb upp med kameran.. Bättre än såhär blev det inte men det är en bild iaf =P

Irrat runt...

Känns som att jag har sprungit runt, runt hela dagen. Har varit och tränat och sedan for vi till vårdcentralen och efter det for vi på nattöppet och köpte varsin sallad jag Thess och älsklingen, vi satte oss i en park här på Haga och åt =) Himla mysigt.. Det är typ först nu som jag har tid att sätta mig ner och andas =) Ska iväg och handla snart =) Sedan blir det lugnt och skönt i soffan tills älsklingen kommer hem då vi ska se på film och gotta oss i snax =)

En bild på mig och älsklingen när vi var på roadtrip genom sverige. Här i Sthlm i spegelhuset eller vad det heter =P

På vc för att träffa arbetsterapeuten och ...

img195 (MMS)

På vc för att träffa arbetsterapeuten och kolla handleden. Hoppas hon kommer med något vettigt! :)


Träningsdags på iksu! Nu kör vi :)

img190 (MMS)

Träningsdags på iksu! Nu kör vi :)


Natti

Natten börjar närma sig och med tanke på hur det var natten till idag så hoppas jag verkligen att det blir lättare att somna nu! Jag är lite trött men inte så mycket.. Sitter och tittar på tusenbröder med älsklingen men snart blir det nog sängen och se på sex and the city som går på 3an varje kväll =)

Tack för idag.. Puss på er =)


Toy Soldiers

Gud vad jag lyssnade mycket på den här låten förut.. Undrar varför jag slutade?? Den hade väl sin tid. Sen gick den förbi.. Varför återkommer den som det jag känner återkommer.. Längesedan.. Har det bra..Är lycklig.. Älsklingen gör min dag... Jag är lycklig lottad! Jag har många kära runt mig. Jag har det bra!! ♥


Internetet är jätte långsamt! Tänk att all...

img135 (MMS)

Internetet är jätte långsamt! Tänk att allt kan vara så bra och plötsligt bli dåligt? Nu ska jag dra en filt på mig och se på något riktigt bra. Imorgon börjar det hela. Upp tidigt för att få tag på dom som inte bryr sig. Hur värt kommer det bli? Unnar mig nog lite fönstershopping om jag orkar när dagen är över. Lär behöva det. Fy sjutton!


Klart!

Nu var det gjort =) Nu har man varit duktig =) Kände dock att jag fick lite ångest när jag insåg vad mycket skit jag har ätit när jag har försökt få ordning på min kropp.. Jag ska packa undan allt och dela ut till vänner och grannar tror jag.. Fara hem med en del till lillebror bland annat.. Dela med mig till älsklingens mamma som var sugen =) Fick även ett bra tips av henne som jag ska prova någon gång...

Märkte när jag cyklade hem med mp3'n på att alla låtar har samma volym utom en... Haha! =P Fattar inte varför...


Alla låtar har samma volym utom denna =P


Jisses alltså.. =)

Vad duktiga vi har blivit.. Vi har verkligen kommit igång =) Jag och Thess, det är våran "thing"... Spinning =)


Eminem och Rihanna

En bra blandning =) Hittar så himla mycket ny och bra musik hela tiden =) har bara lyssnat på den här några gånger man jag diggar den =) Den har som ett skönt beat =)

 

Det var Therese som spelade upp den här för mig första gången =) Sedan dess har den rullat runt i spotify =)


The city

Efter the hills började the city.. Tycker inte att det är lika bra som the hills men ibland är det kul. Är en tjej speciellt som jag känner att jag stör mig på så mycket att det nästan är svårt att kolla på programmet. Men introt hade iaf en skön låt till =) Brukar inte lyssna på Pussycat dolls men den här var rätt nice =)


The hills och en arg Malin

Sitter och tittar på the hills.. Det enda som var värt att titta på.. Är så less att bara sitta i soffan.. Vad ska man göra? Blir bara arg på alla känns det som.. Åh!! Hade gärna skrikit rätt ut.. Och har den där tanten från riksbyggen ringt upp? Nej det är klart hon inte har gjort.. varför skulle hon? Hon hörde ju inte av sig senast hon lovade det heller utan man fick ringa henne en miljon gånger och ändå hade hon inget svar på frågan hon haft en vecka att ta reda på.. Jag vill bara få ordning på livet nu!! Orkar inte med mera tjaffs.. Vill bara må bra..


-------

En lite rolig bild från igår.. Något måste man ju sysselsätta sig med medan man väntar på maten =P


Igår kväll =)

Älsklingen gjorde iordning middagen, det blev kött och pommes frites med bea-sås =) Himla gott var det! Det brukar vara han som har hand om kött och sådant, eller, egenligen all mat.. Hehe =) Jag har det bra jag.. =) Men självklart så får kocken välja köttbit först =)


Gomaten som älsklingen gjorde iordning =) Smakade himla bra! Och i bakgrunden ser man favorit ölen min =) Red stripe.. Typ den enda öl som jag dricker =) "Made in Jamaica" ;D Den är ljus och helt lagom, den sitter bra på tungan! =P

Det blev ingen bra bild, men man ser iaf skillnaden på älsklingens öl och min.. =P Det ser nästan ut som att min är liiite ljusare.. Eller?!?! =P Hihi!


Det blev bak igår

Ja det blev bak igår =) En hel del också.. Det blev en kladdkaka med vitchoklad på, chokladsnittar och scones. Man kunde göra scones med filmjölk eller vanlig mjölk, jag provade göra en sats med vardera. Har inte hunnit smaka den med fil i men det luktade gott iaf =P Fick en beställning av älsklingens mamma på en fruktpaj, funderar på om jag ska göra det.. Det lät himla gott =) Ska nog börja med att städa undan röran från igår kväll =)

Det kanske inte ser så aptitligt ut, men lägger man på lite vit choklad över så blir det lite sötare.. Precis som jag vill ha det =)


Sömnlös natt..

Jag som var så trött igår när vi gick och la oss blev plötsligt hur pigg som helst när jag väl la huvudet mot kudden.. Låg vaken och kollade på det mesta på tv.. När jag inte hade somnat då klockan närmade sig två så gick jag upp och flätade håret.. Tänkte att man kanske kan få lite fina lockar.... Vet inte än, har inte tagit ut det.. Sedan såg jag ännu mera på tv och när klockan rörde sig förbi 3 strecket så var det först då jag började bli lite sömnig, tog tillfället i akt och somnade faktiskt.. Upp igen klockan 9..Vaknade av att älsklingen skulle fara på jobbet.. Sedan var det kört att somna om..

Undrar vad det är som händer egentligen? Jag brukar aldrig ha svårt att somna.. Aldrig! Och inte heller att somna om brukar jag har svårighet med.. Det är något knas pågång?!

Ikväll blir det spinning med Thess om det blir som vi planerat =) Tänkte fara igår också men älsklingen hade sin enda träningslediga kväll så vi valde att umgås med varandra istället =) Det händer inte så ofta nu när träningarna har dragit igång på allvar.. Det är endel i veckan.. Och till helgen är det dags för en vända till Finland för några träningsmatcher för dom. Det klaffade ganska bra, jag ska liks jobba 7-21 både lördag och söndag så vi skulle inte se susen av varandra ändå =P Haha!!!

 

Jag hade planerat att göra en inbakad.. Det var inte förrän jag hade gort klart båda flätorna som jag insåg att de blev utbakade =P Undrar om jag egentligen kan göra inbakade på mig själv? Jag får prova ikväll =) Ganska skönt att ha bort håret under natten så det inte far överallt och i ansiktet på mig eller på älsklingen (han tycker inte om det) =P


Sova

Dags att lägga sig i sängen och se på sex and the city som börjar alldeles snart =) Gick inte att lägga in bilderna från kameran till datorn, vet inte varför, så bilder från allt kommer imorgonbitti om jag har tur =)

Natti!

Baka flera kakor

Nu ska jag ställa mig och baka medan älsklingen är och spelar tv-spel =) Tänkte göra scones, en kladdkaka och chokladsnittar =) Får hoppas jag hinner allt =) ska börja med en gång =) Jippie!! =)


Mat på G

Sitter och tittar på tv och älsklingen står i köket och lagar mat =) Lyx att få det serverat =) Kött och pommes =) Helt plöstligt hör jag en gammal go låt från köket =) Den bringar tillbaka minnen =)


Glass..

Ska smaka en ny glass =) Från hemglassbilen.. Får se om den smakar bra =) Har ingen aning om vad det är :P Summer dream.. det låter ju bra iaf :P


Cheryl Cole

Parachute.. Härlig låt, härlig text!!


Samma visa alla gånger..

Sitter och väntar på att Riksbyggen ska ringa tillbaka. Vi lämnade ett meddelande och blev lovade att hon skulle ringa tillbaka halv 3.. Nu är det bara att vänta.. Har svårt att tro att hon kommer ringa upp idag. Åh! Hatar när man ska vänta på folk som ska ringa. Dom håller aldrig vad dom lovar.. Aldrig!!


Hihi

 

Ibland är det inte lätt.. Men man gör vad man kan! =P


Fight!!


Go kola =)

Fick en himla god påse med kola av mamma och pappa från när de var i Norge. Var smörkola.. En lagom påse som har räckt hur länge som helst =) Det är så mumsigt att ta en bit i taget lite då och då =) *Mumma*! Detta är en sak från Norge som jag faktiskt tycker är gott =) Dom hade gärna fått komma hem med lite fler påsar än de gjorde ;) Tack mamma och pappa! =)




Härligt

Nu har vi varit duktiga och tränat =) Ska se efter om det finns nå mer pass imorgon =) Man måste ju passa på meadn man är ledig =) Kanske fara och simma eller något? =) Ska ringa Riksbyggen också.. Får inte glömma det...

 

KOM IHÅG!!!!!


Spinning

Nu var det dags igen =) Spinning med Thess.. Fiiint =)


Skönt

Kom upp bra imorse.. Är inte så trött nu heller.. Undrar vad som har hänt med mig? Kanske sover jag för länge många mornar.. Kanske är därför jag är trött hela dagen och måste napa?! Vi får se.. Spinning ikväll och core med Thess =) Jag längtar.. Vill att svetten ska rinna! =)

Jobbar och står i. Less. Vill hem. Är tröt...

img187 (MMS)

Jobbar och står i. Less. Vill hem. Är trött och hungrig. Vilken söndag :P och inte är man ledig imorgon heller. Tur att man slutar tidigt då iaf :)


Sova

Nu ska jag sova! =) God natt! =)


Yes! I did it! :D Jag tog mig till Sävar :...

img179 (MMS)

Yes! I did it! :D Jag tog mig till Sävar :) är rätt trött nu. Men börjar sent imorgon så det är ingen brådska hem :) Fint :)


Paus

Ledig från jobbet ett tag. Ska nog cykla dit nu i eftermiddag =) Dags att äta lite mat nu tror jag =) En smörgås iaf opch sedan göra matlåda och ta fram mp3'n så jag har något att lyssna på på vägen =) Det tar ju ett tag att cykla till sävar =) Tog bilen imorse men vill inte använda den hela dagen =) Älsklingen måste ju kunna ta sig runt också och jag får ju min motion samtidigt =)

Tror inte att det blir riktigt som spinning men jag får väl göra det bästa av det ;P

Kvällen

Vi har ätit pizza och mumsat i oss bde det ena och det andra.. Vi har sett på film och nu ser vi på ensam hemma 2 på tv:n =) Tror vi har hunnit med det mesta.. Och nu är vi trötta så vi ska lägga oss i sängen och mysa framför tv:n där ett tag och sen soooova... Upp imorgon och jobba.. Kan bli en kul helg.. Börjar det hela med en delad tur.. Underbart med bil iaf! =)

Man ser min mat där bakom älsklingens fingrar någonstans! =P Den var hur god som helst iaf =)

Sedan mumsade jag på hjärt-chips och älsklingen på sina cheez crunchers =)




Dags att sova.. Jätte tidigt ja.. Men efter en sån dag som vi har haft så behövs all sömn jag kan få för att orka med imorgon!! Natti!

Tandfén

Har ätit pizza och sett på film =) Tooth fairy, den var jätte kul =) Lätt att jag rekommenderar den!! SE DEN!!!


hum

Jag som var så duktig imorse, nu sitter vi och letar efter en bra pizzeria..Haha! =P Snart ligger jag på + / - noll igen! =P

Lycka! =D

Bästaste Therese ska stanna i Umeå! =D Hon tog sig in på universitet här! Så himla underbart! =) Hösten är räddad=) Tror inte jag hade klarat mig utan henne här i 3,5 år.. Lycka igår när hon ringde och berättade att "du får nog dras med mig i höst ändå..." Haha! =D Fiiiint!! =)

Vi i höst och i framtiden.. Kan inte bli annat än bäst! =D

Krabbelurer

Igår bakade jag =) Jag gjorde något som hette Krabbelurer. Det är tydligen som en blandning mellan american pancakes och munkar. Hur som helst var dom jätte goda =) Och himla kul och lätta att göra =) Det är roligt med recept som är enkla att göra, då vet man att man troligen gör det igen, är dom krångliga och tar lång tid att göra så är det sällan man ids göra det igen! =P Då får det nästan smaka huur gott som helst men enda orkar man inte..

Men gjorde bara en smet, man stekte i panna i smör och gnuggade på lite socker =) Jag hittade receptet här =) Där finns en massa andra recept också och bilder så man vet hur resultatet ska bli ;)



Duktiga

Jag och Therese har varit så duktiga nu på morgonen! Vi for och körde spinning 7.15 imorse! =) Halv 7 for jag och älsklingen hemifrån och hämtade upp en av hans polare och sedan Thess. Dom for iväg och körde en timmes tennis och sedan simmade dom och bubblade medan jag och Thess körde spinning och sedan gick vi till gymmet =) Vad duktig man känner sig =) Skönt att komma upp tidigt på sin lediga dag! =)

Senare idag blir det en vända till sportlagret och kanske beachen på stan! Får se om jag kör spinning 16 ikväll också, Thess skulle iväg och se på film så hon dissade! =P Men detta kommer vi göra om! =)


Goooood Morgon!

Ny dag, nya tag! Blev lite sovmorgon idag, skönt! Blev rätt sent igår.. Underbart härligt att man fick skjuts och hämtning till jobbet igår, hade nog legat någonstans efter vägen annars, runnit bort i regnet! =P

Sitter och kikar på The Biggest Loser, det enda som går att se på den här tiden.. Tur det finns något iaf.. Ska plantera lite blommor senare och kanske diska =) Om jag ids kanske jag ställer mig och bakar, men får se vad jag klarar.. Handleden mår inge vidare.. =/


Robotar och Kebab

Har fått i mig lite mat nu som äldklingen var duktig att göra iordning, kebabspett med pommes och dressing underbart gott =) Sen satte vi oss vid tv:n och slog igång Robotar =) Himla kul film! Det är en film man kan se många gånger.. Men bästa animerade filmen är ändå Familjen Robinsson.. Sökt den förjäves men hittar den ingenstans =/ Om någon hittar den så ring mig så jag kan fara och köpa den! Såg den hur många gånger som helst när jag hade körtelfeber för några år sedan... den gick som på repeat! ;D Hihi!! Det är kul när man hittar härliga filmer!

Lite som när jag och lillebror skulle sova över hos farfar, mamma och pappa köpte Kejsarens nya stil till oss och jag tror vi såg den 6 gånger i rad på samma dag, vi såg den, spolade tillbaka och såg den ännu en gång.. =P Enda gången vi pausade var när det var dags för middag! Haha!! Tycker man om filmen så blir det väl så.. Vi kunde typ alla repliker utantill när vi var klar! =P

 

Dags för mig att sova nu.. Ska gå och borsta tänderna.. Imorgon är en ny dag, hoppas på bättre väder! Natti!


Znark

Sitter på jobbet och håller på att somna.. Så mycket att göra att jag blir trött bara jag tänker på det. Nu snart börjar slutspurten.. Sedan är det en dag imorgon också.. Vet inte om jag orkar, kvällen får utvisa!

Mitt i allt arbetande så ringer en telfon, ringsignalen är en gammal låt som kom för massa somrar sen om jag inte minns fel.. haha! Kunde inte låta bli att fnissa, den är ju för töntig!!


Vilken lunch =P

Haha ! Har inte tid att laga mat nu innan jag ska fara .. Så man tar det man har i närheten ;P


Core och bra musik

Jag tycker alltid att dom har så himla bra musik när man ska träna på iksu. Man borde egentligen ha med sig ett anteckningsblock och skriva ner de låtar man gillar och ta hem dom på spotify när man kommer hem =P Kom iaf ihåg en som jag hört så många gånger men alltid glömmer bort att jag gillar, tills jag hör den igen =P

I måndags när vi körde Core jag och Therese så spelades en låt som inte är så ny men ändå så himla bra, nu kom den till mig som plötsligast! =P Den kommer att eggas tills jag är less, det är så typist mig. Att låta en gå på repeat tills jag lessnar och inte vill höra den mera och då byter jag låt och gör samma sak med den =)


Snyft

Jag sitter inne och sörjer att det regnar ute. När man är ledig lite på dagen så är det klart att det inte ska gå att sätta sig ute och få lite sol. Imorgon ska jag upp tidigt och fara och träna innan jag börjar jobba, det kommer bli en lång dag men hellre det än att ligga i sängen hur länge som helst. Jag klev inte upp idag förrän 11.. Det är för sent. Men samtidigt har jag inget behov av att gå upp tidigare om det ändå bara är skitväder.. =/

Sitter och tittar på top model nu istället. Något som får tiden att gå medan jag väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet och äta lunch med mig.

Längtar inte tills jag ska ta moppen till jobbet, det kommer att bli blött blött blött!


Nails

Har glömt visa att jag har varit och fixat naglarna =) Älsklingens mamma bokade tid åt mig och betalade första gången =) Det kändes så mysigt att få unna sig något sånt, och nu ska jag fortsätta! =) Det tog sin tid och inte visste jag att det gjorde ont! =P Men när det väl var klart kändes det så kul att få vara fin =) Valde vanlig fransk manikyr med några stenar bara =) Gick till Elin på Nail design school, det är hon som äger det och är bäst =) Lätt och prata med var hon också vilket gjorde det hela mycket roligare =) Nästa gång är den 27e, undrar om jag ska prova på något annat då eller ha samma igen? =)


Hemma

Hemma och ska sova nu! Har fikat lite med älsklingen.. Han har lovat att om jag hittar lotion så ska jag få massage! Och haha, tur som jag har så vet jag var det finns.. ;) Det ska bli skönt att lägga sig och sova. =) Tänkte nästan träna imorgon tidigt på morgonen, men älsklingen sa att han skulle ta sovmorgon så då sover jag nog också länge.. Får ta mig ut och gå en långpromenad imorgon istället =) Sen blir det att jobba kväll..

Nu, massage ;)


Jobb

Fullt upp.. Lite lugnare nu, när man äter ;P Skönt med en kort paus i flängandet.. Snart är det dags att röra på sig igen.. Tills dess så andas vi och laddar för nya tag! Skönt att man jobbar med duktigt folk =)


Roy och Roger

Jag och älsklingen for och hämtade en dator hos hans mamma och man, påväg dit fick vi en gammal låt i huvet.. Fråga inte hur. Men där fastnade den och vi hade kul ett tag ;)


Stugan =)

I söndags blev vi bjudna på grillat av mamma och pappa i stugan =) Det är så sällan man är där, men när vi satt på verandan och åt så kände jag verkligen hur jag saknar det! Tystnaden och lugnet. Det är så skönt att vara där och bara.... vara! Det var jätte mysigt när vi satt tillsammans och åt underbart god mat =) Vill dit igen! Det är bara så synd att jag jobbar typ alla helger på hela sommaren.. Det finns som inte tid..

Mamma och pappa var i förra veckan i Norge och fiskade, till maten tog de fram en läskedryck därifrån.. Ingefärsöl! =P Mina kusiner älskar tydligen den.. Men inte jag =P Haha! Dom får behålla den själva!

Den såg ju ut att smaka som Troccadero.. det gjorde den inte ;)


 

Vår underbara stuga! =) Så himla mysig och perfekt! Vill tillbaka, tänk att gå tillbringa hela sommaren där.. Kanske ska försöka göra det nästa sommar.. Eller iaf någon vecka! =) Hade varit väldigt härligt!!


Bil Bil Bil =)

Vi har äntligen en egen bil! =) Det är jättesnällt att vi får låna av andra, särskilt älsklingens mamma, men det känns inte alltid bra.. Slita på den, och dra bensin och så! Men nu har vi vår egen =) Grymt snygg och mysig att köra =) Den kom i rätt tid! Härligt =)

Tänk dit älsklingens namn i svart under sidospegeln =) Fiiin va??

Tuppen gal!

Usch då, hör att det är någon som inte har det så kul i huset bredvid.. Det är inte lätt alltid.. =/

Jag kan ju säga att det känns i kroppen idag att jag tränade igår! Men det känns underbart! =) Äntligen är jag igång igen! och är inte sjukare nu än jag var igår.. Så nu ska jag fortsätta! =) På fredag klockan 4 är det ett pass igen! Det ska jag gå på! =) Svettas bort lite överflödigt förhoppningsvis!! =)

Får se vad dagen har att komma med. Börjar jobba 15, kanske lägger mig på gräsmattan med en bra bok!

I söndags for jag och älsklingen och hälsade på hans farmor och farfar, dom har skaffat sig höns. Jätte fina var dom! =) Och några tuppar hade dom med, och en av dom gal tillochmed sådär som man har hört på tv och så!! =) Sjukt häftigt, för det lät exakt som man blivit lärd ! =) Tyckte det var jätte häftigt, men jag blev lite besviken, för han började gala vid halv 9 på kvällen, jag trodde dom gol tidigt på morgonen för att väcka alla! ;P


Om jag inte minns helt fel så är detta en av tupparna, asfrän, han posade t.om när jag kom fram med kameran ;) Vilken naturbegåvning!! =)

Go'natt

Ikväll har det tränats, både jag och älsklingen har varit duktiga =) Han har varit och tränat innebandy och jag och Therese körde först spinning och sedan core. Spinning var så himla mycket roligare än jag förväntade mig att det skulle vara =) Det kommer jag vilja fortsätta med!

Gud så svetten rann =P Var en tjej som körde bakom om som hade en stor pöl under sig på golvet! =P Haha! Gick nästan inte att låta bli att fnissa ;P Hon verkade rutinerad iaf! Tydligen skulle hon fortsätta på passet efter också.. Sjukt! ;P

Efter det for vi till älsklingens mamma och hälsade på, en av hennes närmaste vänner var där från Luleå =) Inte träffat henne tidigare, men hört mycket om henne =) Det är svårt att få en uppfattning om en person när någon annan bara berättar.. Hon var iaf jätte trevlig och nu vet vi att vi har någon att hälsa på om vi rör oss uppåt ;)

Älsklingen tillsammans med sin mamma och lillkusin när vi var och hälsade på kungen i Ratan i fjol =)

Nu äre dags att joina sambon i sängen och sova! Natti!!


Träna

Ska iväg och träna med Therese! =) Först cykel och sedan core =) Tror vi att jag kommer ha något med träningsvärk imorgon?? Det tror jag!!! =P Men ska bli skönt att träna igen!!! Första gången på huuur länge som helst, förkylningen var verligen långvarig, blir heller inte förvånad om den dyker upp igen imorgon, men det tar vi då! ;P

Home

Har jobbat, sjukt irriterande när man inte hinner för att det ska dubbelgöras på alla ställen =/ Imorse tittade jag på tv vid frukosten och fick nys om en himla bra låt =)


En grym låt för en bra sak!! =)


=)

Nu ska jag iväg på stan och köpa färg sen tar jag bussen och får det gjort =) Ska bli skönt att bli av med utväxten =)

Tjipp!

God morgon

Vaknade för 30 minuter sen. Orkar inte göra nå frukost så jag har ätit bullar och druckit mjölk. Inte bästa men gott ;)

Ska snart ner på stan för att inhandla hårfärg och sedan ta bussen till Therese så ska hon färga håret på mig =) Ska passa på att ta hem min cykel också tror ans på jag. Den står någonstans på Tomtebo, där har den stått i över en vecka nu sedan älsklingen var där på förfest. Vi ser väl om jag hittar den. Tomtebo är ju ändå ganska stort.


Jag och Emmy på tisdagsRex =)


gonatt

Nu ska jag sova :) ligger och tittar på tv nu men snart snarkar jag ;) natti!

RSS 2.0