31/3

Snabb update.. Jag vann inte.. Buhu! =P

Sitter på jobbet (praktiken, känns som att man jobbar =P ) och har just ätit lunch.. Snart är det nog dags att bege sig mot operation där jag kommer att spendera min eftermiddag! Ska bli så spännande! =) Hoppas bara att jag har fyllt på magen tillräckligt så att jag orkar stå så länge! Jag är ju som van att man går hela tiden när man är på avdelning! Ska bli intressant att se på en riktig operation och inte streamad.. kommer bli stor skillnad!

Iiiiiiih! Nervös! Tur jag inte behöver göra något =P



Det görs ju på ett så litet ställe så jag hoppas man får plats att se något =P


Ropar ej hej förrän jag är över bäcken...

Kanske kan jag få vinna ikväll? Har spelat på sport för första gången i mitt liv! Kanske skulle kunna få lite nybörjartur?!? Håller tummarna! Men det är 5 minuter kvar.. Mycket kan hända i hockey!


29/3

Man blir duktig på att hålla koll på datum när man jobbar.. Måste ju holla koll på när det är udnersökningar som ska göras och när patienterna ska hem =P

Snart tar jag och hoppar på cykeln och möter upp mamma nere på stan! En snabb shoppingrunda och sean blir det möte och plugg på det resten av dagen.. Får se om jag tar mig för att träna ikväll.. Hade varit bra! Jag måste försöka komma in i någon slags rutin, nu gör jag inga fler kvällar så borde kunna lägga upp det bättre! Får ta en vända om jag hittar något roligt pass! =)

Tycker om att umgås med mamma! ♥


Wii!

Några timmar kvar! Det är så sjukt kul att känna att man har eget ansvar för sina patienter.. Det blir inte samma sak när man har någon som iakttar varenda liten rörelse man gör! Man slappnar av på ett annat sätt och ser så mycket mer när man får möjligheten till det! =D I like this sooo much! Är så himla mysigt att känna att man har valt rätt! Jag kommer trivas i detta yrke!!



Hard work work!

Ikväll har jag fler patienter än jag någonsin haft förut! Kommer bli spännande och hoppas på mycket att göra, eller inte mycket, lagom =P Huvudet ska ju också hänga med =P Men nu kör vi!!!

(Lite småroligt, ikväll får jag bossa över lillebrors polare.. ;) Men, jag brukar ju vara så snäll så han kan vara lugn =) ).


Sämst parkering!

Blir så galet less på folk som inte kan parkera normalt! Har en parkeringsplats som vi hyr på gården och det brukar sällan vara några problem, inte med dom som står runt oss iaf, alltid någon utomstående som förstör och ställer sig bakom vår bil som att vi aldrig skulle vilja komma ut?!
När jag kom hem från lillebror så har bilen som står som andra bil på sidan om våran ställt sig så galet att den bredvid oss har fått ställe sig en bit in på våran ruta och bilen på andra sidan vår ruta har inte tänkt på det utan bara ställt sig rakt upp och ner.. Finns ingen chans i hela världen att jag tar mig in med bilen nu!!! Och vi har ju ändå en liten bil om man jämför med andra!! ÅÅÅÅHHH!! Kan bli tokig på sånt här.. Har ställt mig på besöksplats nu men måste snart springa ut och ringa parkeringsbolaget och fråga var jag ska ställa mig under natten.. Orkar inte med att få parkeringsböter när man ändå betalar för en egen plats men som man inte tar sig in i?!?!?!
Typ såhär hade det sett ut fast mellan två bilar om jag hade försökt att parkera på vår plats!! Kan ju bli tokig på folk som inte kan parkera rakt!!!

Trött

Nu är jag trött, har jobbat hela dagen, varit uppe tidigt och nu är klockan mycket mycket... Ska försöka vara vaken lite längre iaf.. Hoppas att älsklingen och Erik strosar hem så slipper jag hämta dom .. Då törs jag ju faktiskt gå och lägga mig snart och tjäna ihop några timmars sömn!
Har iaf suttit och roat mig med photo booth på Simons dator en stund... Har tittat på Mean Girls 2 alldeles nyss, den tog slut och den var rätt bra ändå! Den var ju ganska mycket som den första men jag är svag för riktigt tjejiga filmer.. De är lättsamma att se sånna här kvällar =)

Myslördag

Jag kör på både mysfredig och myslördag! Så blir det denna helg! =) Ensam hemma hela kvällen, älsklingen är på avslutningsfest med laget och jag lyxar till det med en skål med godis och 2 nya tjejfilmer inför kvällen! =)
Har ganska nyss kommit hem från lillebrorsan! Har varit där och käkat och snackat skit och garvat ihjäl oss åt Americas Funniest HomeVideos... Sjukt vilka grejer alltså! =P God middag och härligt sällskap! Jag gillar dessa kvällar då vi far och handlar tillsammans och sedan äter framför tv:n och snackar skit tills hans dator kallar ;) Kommer bli så himla kul att fara till Åre och vara där alla i familjen i några dagar och bara rå om varandra! =) Jag gillart! ♥
Älskade lillebror och jag i Tunisien!

Är ensam hemma och har bestämt mig för att...

imag0099_1301077 (MMS)

Är ensam hemma och har bestämt mig för att mysa ner mig i soffan med en bra film! Det blir love and other drugs .. den verkar bra :) har diskat undan allt från middagen, tagit fram en skål med godis tänt en massa ljus och slagit igång filmen.. ikväll har jag en Malin kväll för att återhämta mig inför imorgon :)


Hujbara

Det är knasigt hur fort saker och ting kan ändras.. Det märker man när man kommer ut såhär inom vården! Man tror en sak men plötsligt blir det en annan. Det är läskigt vilken liten tråd man balanserar på..


Foto

Sitter vid älsklingen dator (man får passa på när han är borta =P ) och tittar bland annat runt på en del bilder som han tog när vi var ute i deras stuga för några helger sedan! =) Hittade bland annat en där jag ska ta någon slags bild på ett traktorspår =P Det ser lite småroligt ut, har som kurat ihop mig i en liten boll för att komma nära marken, och eftersom det var kallt ute hade man så mycket kläder på sig att man blir som en michelingubbe =P


24/3

Jag är så himla dålig på att uppdatera! Verkligen!! Jag har praktik nu på kirurgen 3, jag trivs huur bra som helst! Hade gärna stannat där över sommaren, men jag är feg att fråga.. Ska nog ta mig i kragen och se vad som händer, kan ju inte få annat än ett nej?!? Eller?!?
Det är osannolikt hur trött man är när man har haft praktik en hel dag, så länge man håller igång så går det bra, men så fort man sätter sig i soffan och ska slappa en liten stund innan man ska laga middag så är det nästan 100% säkert att det inte blir middag på några timmar för såklart blir man dunder trött och somnar ett tag =P Har fått lov att fara och träna direkt efter man slutat för att man inte ska somna och skippa det =P Vilka dagar man får?!?
Måste börja ta tag i alla arbeten jag har också, har praktik hela helgen så kanske kan samla fakta då? Får hoppas att det kommer någon lugn stund då man kan sätta sig ner ett tag! =)
Nu sitter jag och håller tummarna för att det ska gå bra för älsklingen! Han är på intervju nu så jag sitter och hoppas! ♥
Puss!

Migrän

Har migrän, usch och fy, tusan att det ska bli värre för att man inte har tid att ha det just nu då!! 3,5 timme kvar.. Må detta gå vägen så får jag sova mig kry till imorgon då man börjar tidigt!


Onsdag

Ny morgon.. Jag fick sova ut! Men vaknar ändå vid 8.. Sen ligger jag som bara och blundar för att vila kroppen så jag orkar hela dagen på praktiken.. Går kväll så börjar 13, gjorde jag igår med! Det är helt annorlunda att gå kväll än dag.. Men det är kul! Jag fick ha alla patienter själv =) Det gick fint! Såklart hade jag min handledare med mig men ändå.. =) Får göra mer och mer själv! Underbart!

Igår när jag kom såg det ut att bli en sjuukligt lugn kväll, vi hade nästan inga patienter alls först, det tog bara en timme innan vi plötsligt var överfullt och hade folk liggandes i korridoren tillochmed. Ett jourfall och en från iva och en från uva, alla samtidigt och helt plötsligt så hade vi saker att göra hela tiden! Men det är lika mysigt det tycker jag! =) Gillar när det finns saker att göra hela tiden! Bara man känner att man har koll på läget! =)

Får se vad denna dag har att komma med! =) Kram!


Hääärliga söndag!

Igår for jag och älsklingen och åkte skridskor för första gången denna vinter, och det verkar nästan som att det var sista gången också =P Försökte hitta en OK skridskobana ikväll me, men det gick inge vidare så blir kanske inte mer... Men inte sörjer vi det inte?! Vi hittar på annat att göra istället! =D

Det var sjukt kul!! Jag är inte direkt världsbäst på att åka, satt mest på rumpan, tror jag ramlade åt alla olika håll och kanter igår innan vi var färdiga =P Min Simon, han kände inte på isen så som man borde göra ;P

Jag försökte lära mig översteg, och kan typ åt vänster! =) Känns bra! Men hockeystoppen får jag vänta lite med kände jag! Det tar vi nästa år ;) En sak i taget tycker jag! =D

Det var iaf en helt underbar dag! Och perfekt väder hade vi! Snacka lyyyyyx! =D

Vi tog med oss hockeyklubbor också och en puck, trodde inte jag skulle vilja använda det men det var huur kul som helst! =D Jag är kung med klubba och puck ;) (typ)...

Tack för en hääärlig dag älskling!


Melodifestivalen..

De flesta sitter säkert hemma och tittar på melodifestivalen ikvälll, om man inte har valt att fara ut istället det vill säga, jag gör som de förstnämnda, sitter och tittar på melodifestivalen för att man bara borde känns det som.. Kan väl kanske vara lite kul.. Sitter nog mera vid datorn och kikar runt istället =P

Det är bara så synd för jag har som ingen som jag hejjar på, min favorit som jag verkligen tyckte om redan från första gången jag hörde låten och sedan har den bara växt, den tog sig inte ens till andra chansen =P Vad är det som händer egentligen!?! Kanske är jag som har en konstig smak?!? Aja, nöjd är jag som har fått nys om ett nytt bra band iaf ;)


Middag

En väldigt sen middag blev det ikväll! Jag och Hanne åt ju så himla stor lunch lite senare under dagen så har varit mätt huuur länge sen som helst! Tillslut kändes det som att jag ju måste äta något litet iaf så jag inte blir überhungrig senare ikväll och äter massa onödigt då! Så jag for på Ica Maxi och handlade lite smått så hittade jag Billys pannkakor! =P Kändes som något roligt att prova och något lite lättare än en hel måltid! Köpte två smaker, hallon och äpple, vet att det finns choklad också men då blir det ju som godis typ så den blev det icket! =P

Valde att smaka på pannkakorna med äppelsylt! Dom var jätte goda! Synd bara att det var så lite sylt i dom! Men gott var det! Och lagom mycket! =D Kul att prova något nytt! =D


Mysdag på stan!

Jag och Hanne tog oss en sväng på stan iadg och shoppade runt lite! =) Jag hittade ett par skor jag funderar på att köpa, ett par tygskor med kilklack! Helt underbart fina och sköna! =D Får se om jag far och köper dom imorgon eller hur jag ska göra! =)

Vi sprang runt på alla möjliga affärer och shoppade födelsedagspresenter och inflyttningsgåvor och träffade en massa folk och tillochmed en gammal klasskompis från gymnasiet som egentligen bor i Ske-å nu så det var roligt! =)

Här kommer lite bilder från dagen!

Efter att vi varit runt en massa timmar så insåg vi att vi var tvugna att få i oss lite socker för att orka med resten =P Trots den gigantiska glassen så är jag ändå trött nu =P Sockret gjorde det det skulle, men för alldeles för kort tid =P

 

Kassörskan på Mc Donalds hade det inte så lätt när jag och Hanne kom och störde henne idag verkar det som =P Hanne skulle ha en milkshake så när hon skulle göra iordning den så svämmadee den första över så hon svor lite åt det och gjorde sen iordning en ny och hämtade pajen som hon också skulle ha som visade sig skulle ha slängts 2 timmar innan Hanne fick den på brickan =P
Sen kom det till min tur, jag ville ha mjukglass i en kexbägare, ser det ut som att jag fick det?!? Nej! Så när jag hade betalt för den så kom hon med glassen i en plastbägare, hon ojade sig lite när jag förklarade att jag faktiskt ville ha den i en kexbägare, men det var inte som att hon ville göra om den och göra rätt utan hon skulle ge mig glassen men vänta på att kökschefen(?) skulle komma och hjälpa henne betala tillbaka mig, och det var mycket, HELA 4 KRONOR!!! OTROLIGT!! Jag sa åt henne att det inte spelade någon roll och gick därifrån med min mjulglass i en plastbägare, besviken men orkade inte ta den diskussionen.... I efterhand tänkte jag att jag skulle sagt åt henne att göra om den för det var ju kexet jag ville ha ju!!!! Ibland är man efterklok.....Typiskt!

Wiiiiiiie! =D

City vann mot Täby idag! Yey! Grattis killar! =D Vilken avslutning för er! =D Himla kul att höra att ni kommer hem med 3 poäng! Det har ni klart varit värda! =D Fira på vägen hem nu! Det är många timmar i buss men det går fort när man har roligt! =D


Core

For på IKSU och körde ett pass Core.. Lätt det roligaste Core passet jag har varit på! =) Hoppas det fortsätter den här tiden, eller att hon har något annat pass man kan gå på! =) Hon var kung! =)


Nu ska jag ner på stan med Hanne och leta runt lite och under tiden hålla tummarna för City som spelar match idag borta åp Täby! =) Nu hjälper vi dom med sinnet! =D

Godmorgon

Somnade rätt så tidigt och vaknade klockan 8 utan att kunna somna om! Men skönt att komma upp tidigt =) Har ätit frukost så ska jag snart dra till IKSU tänkte jag och träna lite innan jag ser var dagen för mig! =)

Puss och kram!

Ring

Fick lite panik igårkväll när vi skulle lägga oss då jag insåg att jag inte hade på mig min förlovningsring, jag som alltid har på mig den och aldrig glömmer att ta på den då jag måstat ta av den en stund!

Jag hade glömt ta av den i omklädningsrummet innan praktiken insåg jag när jag väl kommit upp på avdelningen så jag la den i bröstfickan på piké tröjan, sen när jag väl slutade så hade jag helt glömt bort det så där låg den. Himla tur bara att jag inte hann gå iväg till Gateway och slänga den i tvätten för att få ut ett nytt set kläder!!!!

Så fort jag kom till sjukhuset imorse så kollade jag att den verkligen låg i fickan och tack och lov så gjorde den det! La den i tryckt förvar i min vante, tänkte att jag inte skulle missa den om jag la den där! Det är iofs sant, för jag hade nog inte missat det, men det tog ett bra tag innan jag kom ihåg att det var där jag hade lagt den när jag väl hade slutat i eftermiddags och skulle ta på mig den igen, men tillslut så ! =D

Den viktigaste ring jag har! Det viktigaste smycket för mig! Känner mig så naken utan den!! Sjukt att ett enda smycke, som är så litet, kan betyda så himla mycket!!

Nu är den tillbaka på sin rätta plats igen!!


Stugmys

Lite bilder från när jag och älsklingen var i deras stuga för några helger sedan! Helt underbart att komma bort från stan ett tag och bara mysa ner sig i en stuga ute i lugnet! När vi kom dit så var älsklingens morfar redan där och han var så snäll att han slog igång elementen och startade en brasa medan vi var ute och tog en massa kort till deras hemsida! =) Var så himla mysigt att komma tillbaka till stugan sedan när det är varmt och gott och brasan står på redan och det bara är att fylla på med ved! =)

Vi hade en så mysig dag, kväll ohc natt där! =) Nästa helg ska vi nog tillbaka! =) Jag är ledig från praktiken och älsklingen har ingen match eftersom den sista är imorgon! =) (Hoppas han får spela!) =) *Håller tummarna*


Älsklingen skulle se till så han förstod hur kameran fungerade innan det var dags att spatsera runt och fota =) Blev många fina blider! Vi hade varsin, han hade lånat sin pappas och jag tog min egna! =)

En bild på älsklingen och jag! ♥ Det blåste tokigt mycket där ute en stund! Särskilt vid båtviken =P Syns på älsklingen som har dragit luvan över huvudet =P

Mysstugan som vi var i! Jätte fin! =)



Mat!

Jag ringde lillebror min när jag kom hem från jobbet för att höra om vi skulle äta något tillsammans eftersom älsklingen är borta och mamma och pappa är i stugan. Vi sa att jag skulle komma mellan 17 och 18, sen blev jag jättetrött när jag la på luren och råkade somna. Vaknade igen 18.33 och kom på att jag ju var tvungen att hämta bilen på Gammlia där Simon hade lämnat den tidigare på dagen! =P Men det gick bra ändå! Lillebror hade inte tänkt något på det utan hade fortsatt sitt vid datorn tills jag kom =P Det är ju tur det iaf! =) Så nu har vi avnjutit go mat som vi gjort tillsammans och kollat på "101 sätt att åka ur en gameshow", vi höll på att garva ihjäl oss när Jockiboy bajsade på sig =P Haha! 102 sätt att åka ut =P Hade aldrig sett det där programmet tidigare men det var roligt =P Är ju som ett helt vanligt frågesportsprogram men med lite roligare sätt att åka ur som min bror sa =) Haha!


Världens bästa pojkvän!

Ja, det är faktiskt det jag har! Så sorgligt att han ska på bortamatch imorgon, så de far redan nu i eftermiddag och självklart jobbar ajg hela dagen också kommer de hem natten till söndag.. Funderar på att göra ihop något riktigt gott på Söndag för att fira att säsongen är över =) Jag tycker det är jättekul för hans skull att han får fara med laget och att tränarna tror på honom och tycker han ska följa med, men jag skulle ljuga om jag inte erkände att det faktiskt känns lite trist att mista honom varannan helg eller någon gång mitt i veckan.

Nu är det sista vändan och sen ska vi fira nästa helg med en myyyysig helhelg ute i stugan! =) Vems stuga det blir har vi inte bestämt men det spelar ju faktiskt ingen roll, det är ju vi två tillsammans som vi ska fira! Lyx! =)

Men tillbaka till varför jag tycker han är så himla bäst! Jag vaknade imorse och vart sjuuukt stressad för jag hade försovit mig! Jag slängde ihop en matlåda och slet med mig några frukter innan jag rusade ut genom dörren i all hast bara frö att mötas av oplogade vägar och 2 dm snö =O Jag trodde jag skulle smälla av! Inga vägar var plogade nästan så jag skyndade så gott jag kunde för att inte komma alltför sent och blev ännu mer stressad över att ajg var tvungen att gå vissa partier. När jag väl kommer till Östra skolan så börjar mitt larm gå på mobilen.. Sjukt konstigt tyckte jag men brydde mig inte, förrän jag cyklat uppför den dryyyyyygt långa backen till sjukhuset och inser att, Neä! Jag är ju inte alls sen, jag är en timme och en kvart för tidig! =O Jag höll på att dö! Så jag ringde Simon (jag vet, elakt att väcka men vad skulle jag göra? Var så sjukt upprörd och ledsen över att jag inte hade hunnit krama om hoom ordentligt så som jag ville innan jag for eftersom jag inte hinner hem efter jobbet och säga hejdå!), men iaf så kom han med bilen till sjukhuset så satt vi och pratade i typ 30 minuter innan det var dags att gå och byta om! Har man världens bästa pojkvän eller?!? Ja det har man!! ♥ Nog inte många som skulle göra samma sak. På sni sovmorgon och allt! Jag är så lyckligt lottad!!



Världens bästa! Puss!! ♥


Solsidan och fotmassage, ibland har man de...

imag0066_1299438 (MMS)

Solsidan och fotmassage, ibland har man det bra :)


Underbart!

Jag har haft en helt underbar dag och kväll! Det blev inte stan med mamma för hon kände sig lite krasslig så hon kryade på sig hemma och donade på där istället =) Men jag skyndade mig ner en kort stund innan jag skulle iväg och köra ett pass Body Pump som Elin varit så snäll å lura med mig på ;P Haha! Men det var faktiskt inte så hemskt! Det var skönt att känna att man tränar muskler också och inte bara kondition hela tiden! Det är ju faktiskt viktigt med båda! Men jag vet inte hur bra jag kommer tycka om henne imorgon =P Ne! Skämt åsido.. Men träningsvärk känner jag på mig att det inte kommer vara brist på =P

Sen for jag direkt till mamma och pappa och snurrade runt där en stund innan det var dags att äta! =) Asgod mat! Och så himla lyxigt att komma dit och bli serverad! Pappa tog tillochmed bort tallrikarna från bordet! Värsta restaurangen! =D hihi! Sen har vi suttit i soffan och myst med film och Big Bang Theory och en massa gotta hela kvällen! =)



Just det! Älsklingen har haft match idag i Gbg mot Pixbo, de förlorade men han släppte bara in 3 mål på sina 48 minuter! =D Så himla kul att höra! =) Lite synd om första målisen bara, kan inte ha varit en rolig start på en match =/ Huvva!
Btw, Simon blev utnämnd till matchens lirare! - Grattis! =D Tusen pussar till min favorit! ♥

Nu är det dags att sova för att orka med att jobba imorgon! Sen blir det ännu en mysig kväll! Middag hemma hos mamma och pappa men då kommer även Simon och storebror med familj, yeeeey! =D

Puss o kram!


Miami ink.

Det är farligt att sitta och titta på Miami ink! Man blir ju hur sugen som helst på att tatuera sig igen! Tjejerna funderar på att vi ska fara och tatuera oss tillsammans allihopa innan sommaren, bara något litet eller om man har någon annan idé så vi kan göra det som en rolig sak och för att somliga av oss känner att det är lättare att ta tag i det och få den tatuering som man önskat så länge gjord om man inte är ensam =) Jag undrar bara vad jag skulle göra. Vet att jag skulle vilja ha någon lite mer synlig. Har en på vristen och en mellan skuldrorna, nu vill jag ha en som inte är så underskymd, men jag vill ju att det ska bli något ordentligt! Jag får fundera på det! =) Har ändå inte råd för tillfället så! =)

Min tatuering på vristen som gjordes sommaren -08/-09, mitt minne är inte det bästa =P

Den nyaste som jag gjorde i Januari i år. Den sitter mellan skuldrorna. =)

 

Ja, så vad ska man hitta på till nästa gång då? Den första tatueringen var bara något jag kände att jag ville ha och jag kom till studion med en bild och en idé men han ändrade om den totalt och den blev större än planerat men den blev bra =) Kul med något som inte alla har =P

 

Och den andra är något väldigt betydelsefullt! Det är så typiskt att folk frågar vad en tatuering betyder, och med den andra har jag ju faktiskt en förklaring! Den första är bara någon tribal liknande sak ;P

 

Jag hade velat ha en text eller så, men då är det så himla viktigt att man hittar något som betyder mycket och som inte andra tar illa vid sig av.. Får klura vidare =)



Frukost

Steg ett i programmet =P Haha nej jag bara skojjade! Men skrev igår om att jag borde äta frukost eftersom det gick så dåligt att träna! Så nu kör jag igång ;P typiskt att jag måste vara vaken så länge innan jag är hungrig bara! Men nu har jag gjort iordning te och mackor och ett glas mjölk! Mums! =D



Och självklart är datorn med på ett hörn ;P Haha!


Ny morron!

Har varit vaken nu i typ en timme.. Fick lov att skjutsa älsklingen och några av hans lagkompisar till flyget! Hade planer igår att fara och träna efter jag droppat av dom men kände att jag hellre far hem och slappar i sängen en stund. Jag tränade igår och jag hinner träna i eftermiddag efter det att jag och mamma har varit på stan! =) Ska bli så mysigt att gå runt med henne! Tycker om det =) Sen som sagt blir det nog en sväng på IKSU för att sedan landa inför kvällen hemma hos mamma och pappa för middag! Får se vad som händer sen =)


Kvällen igår vart lagom händelserik! Först kom älsklingen och hämtade mig efter sin träning så for vi och kollade på IKSU-Dalen (sjuuuukt mycket folk ) sen blev det en sväng förbi OK för att inhandla godis och sen MAX för lite seeeen middag!!  Hem - sängen - film - mat - godis! Kan inte bli en mycket bättre kväll! =D Myyyyyyyys!



Fantastiskt!

Ja, jag tycker faktiskt att det är helt otroligt fantastiskt att det äntligen är så pass varmt ute att det töar för fullt! Kollade på termometern för en liten stund sen för att det droppade på så mycket utanför fönstret, det är 5+ grader ute! Helt underbart! Kan det inte fortsätta såhär  nu? *peppa peppa*!

Egentligen tycker jag väldigt mycket om snö men nu har det var en så hemskt kall vinter och tokigt mycket snö att det gärna kan försvinna här och stanna kvar i Åre så får vi njuta av snön lite mer när vi ska dit så kan det vara kalt på vägarna här! Vore inte det kalas? =D

Kom igen nu våren! Du är efterlängtad!!


Kom igen nu tö!! Keep it up!!



Nu är vi redo att sjunga in våren! =D


Måste nog bli bättre på att äta frukost!

Nu tillslut har jag lyckats få i mig lite mat efter träningen! Det blev alldeles lagom med träning, jag mötte upp mamma på IKSU så körde vi tillsammans! Mycket roligare när man är två.. Och särskilt när det är mamma! =) (lyckades förövrigt bjuda in mig själv på middag hos de imorgon ;) ).

Vi började på crosstrainern och skulle köra 20 minuter, men efter ungefär 16 minuter kändes det precis som att jag inte fick tillräckligt med syre till hjärnan så jag stannade av och blev jätte yr och illamående.. Tog oss ungefär 2 sekunder innan vi kom på att det nog inte var så smart att hoppa över frukosten imorse och inte äte något alls innan träningen =P Mamma hade inte heller ätit något nästan så vi valde att ta det lite lugnt haha! =P (orutinerat!!)

Sen utforskade vi roddbåten(?), heter det så, ingen aning aja... Ingen av oss hade provat tidigare men det gick fint för oss, förutom att mamma vann båda gångerna vi tävlade! =P Bittert!

30 minuter kvar innan det är dags för 60 minuters info angående praktiken som börjar nästa vecka. Lägger sig bara den begynnande huvudvärken under eftermiddagen så blir det en vända till på IKSU innan middagen! =)

Nu för i sjutton!! Fy tusan för att jag ska komma iform!! Nu är det dags! Någon som vill va med???? =)


Vår nya vän? Jag gillade den! Men orkade inte köra länge alls! =P

Hål mitt i dagen

Nu sitter jag på seminarie och har gjort bort min del. Vår grupp var först ut! Skönt att få det överstökat! Nu är det bara att sitta av resterande tid och lyssna på vad de andra har att säga. Spännande att höra hur de andra grupperna har tänkt!

Klockan 10 ska detta vara färdigt och då beger jag mig till IKSU för att träna lite, sedan om jag hinner blir det MB och lunch innan det är VFU genomgång klockan 13. Jobbigt att det är ett sådant hål mitt på dagen.. Knappt värt att fara hem så man får sysselsätta sig bäst man kan!



Hemsida

Simon sitter nu och försöker fixa ihop min hemsida.. Det verkar lite krångligt faktiskt! Jag är glad att jag har honom som kan sånt här för jag är verkligen heeelt lost! =P Haha!! Men snart hoppas jag att den är färdig så skor och vantar kan flyga ut ur huset ;) Wiiiiiie!!


Semlor, film och en hälsning...!

Nu är det Big Brother som gäller och medan vi ser det så passar jag på att hacka Malins blogg och skriva lite skit. Säkert blir det fler gånger också..

Kvällen började med en underbar middag vi gjorde tillsammans. Blev lite kycklingfilé och sallad, helt underbart! Sen vart det film och varsin semla som vi köpte på Coop =) riktigt gott! Filmen var (The Reef), den var helt okej.. kan vara värt att kolla på för er andra ;) det har alltså så har det varit en riktigt skön kväll när man inte haft någon träning idag och kvällen var bara gjord för att slappa.. och det har vi gjort =)



Sen avslutar jag med att skicka en stor grattis hälsning åt våra fantastiska vänner på Norra Ersmarksgatan. Som firar 5 år tillsammans. Helt sjukt vad länge det känns. Bara tänka på att jag och Malin varit tillsammans snart i 3 år och det känns länge.. Stort grattis återigen! Hoppas ni haft en fantastisk kväll =)
Var allt från mig!!!

Synes!!

//Simpa

Kinect

Sitter och kollar runt på lite bilder på datorn.. Man glömmer alltid allt man har i olika mappar. Särskilt jag eftersom jag är sämst på att sortera upp dom i olika mappar med olika saker i! =P Hittade en bild som är från en fest för nån månad sen  eller så.. Kinect är kul, och bilderna bli kul =P Undrar om man kan tömma konsollen på bilderna som tas när man spelar =P Dom är ju bara för gulliga ibland ;)


Bruno Mars



Himla bra låt! Min favvo at the moment! Men om jag känner mig själv så kommer jag att lyssna sönder den på ett tag =P Är för tillfället min ringsignal, tur (?) det inte är många som ringer mig =P

Pug



Nästa helg blev man hundvakt! =) Ska bli mysigt! En hel helg för bara oss tjejer! =) Det var så länge sedan sist så man hoppas ju bara att hon ska trivas lika bra som sist hon sov över! =) Jisses så vi ska mysa! =D Gullhunden!!

RSS 2.0