Stugmys

Idag har jag och älsklingen rört oss ut till hans familjs stuga.. Så himla skönt att komma från stan en liten stund och bara känna på lugnet! =) Vi har sprungit runt hela eftermiddagen och tagit kort på massa ställen här som ska upp på hemsidan om stället som älsklingen håller på att göra iordning! =)
Nu har vi precis ätit en gigantisk middag, taccos och massa olika dipper! =D Hela kvällen kommer att fyllas med mat, tv-tittande och spel! =D Sköööönt!
Bilder som vi tagit får jag nog lägga upp senare då jag har ett snabbare internet att koppla upp mig mot! =)

JFR

Åh vad jag gillar dessa smycken! Bra priser är det också! De finns på JFR =)



Åhhh! Gimme gimme! =D

Lat!

Jag var lat idag.. Cyklade till skolan och när klockan närmade sig 14 så insåg jag att jag nog inte kommer orka cykla hem efter föreläsningen som slutade 16.30. Så vad gör man då?! Jo man smsar bästaste älsklingen som kommer och hämtar mig i kylan! =) Cykeln står iofs inte här hemma, men den tar jag hem imorgon! =) Ibland är det bra med en snäll pojkvän! ♥

Wiiiho!!

Jag måste bara få vara sådär överdrivet lycklig för en liten stund.. Har skrivit lite kort om att jag inte behöver fara iväg någonstans på praktiken de här perioderna men det spelar ingen roll, kan inte skriva tillräckligt för det är helt enkelt fantastiskt!!
Jag ska vara första perioden, 5 veckor, på kirurgen 3 och sedan 5 veckor på ssk patrullen. Måste erkänna att jag blev lite rädd när jag sökte på google var patrullen gör och insåg att de bara arbetar kvällar och nätter, men sedan när jag tänkte efter lite så insåg jag att det kommer ju att bli hur kul som helst! Tänk att få prova jobba natt?! Och se vad som händer då! Kommer bli så himla rolligt, lättare att prova på när man har praktik än att börja jobba så och hoppas att det kanske ska fungera för att inse att det kanske inte gör det och måste söka nytt eller ta ännu ett snack med chefen! =P
Jag tar det hela med en klackspark och hoppas på en underbar tid med massa härliga personer och mycket nytt att lära! =D Jag känner mig som en svamp som bara är beredd att suga upp allt nytt! =D
Det känner jag särskilt efter idag då vi har haft 3,5 timme med häääärlig föreläsning! Det är jätte roligt att vara på skolan när man känner att man lär sig något och har en bra föreläsare! Vi har lärt oss om ortopedi, massa olika benbrott på olika ställen och vad man ska göra vid de olika ;) Mycket röntgenbilder och obehagliga brott, men det är sjukt läckert att se när man själv slipper ha ont! =P Haha!!

Ensamt

Det är så ensamt när älsklingen är på bortamatch.. Jag tycker inte om att behöva sova ensam.. Får ingen ro i kroppen och är bara ångestfylld... Inge kul alls! Man tycker att man borde vänja sig men det blir typ bara värre =P

Jag längtar till imorgon då han är hemma där han ska vara så jag får känna mig trygg i hans armar! Det är mysigt att sakna honom en liten stund men på natten hade du väl kunnat vara hemma? ♥ Jag vet att det inte funkar så, jag är inte helt dum..

Godnatt alla! Mycket kärlek!! ♥

Vinterklädd

Som jag skrev tidigare så har jag tillbringat en del av dagen med att virka ett par vantar till gulleplutten! =) Hittade några fina garner tidigare idag på affären så jag passade på att använda dom =) Nu finns dom här, färdiga att användas, så får vi se om jag far med dom dit eller om dom kommer hit och hämtar dom! Det blir bra hur som! =)

Har förresten precis läst klart min bok nu! Det gick fort.. =P Började i eftermiddags och är klar nu! Sånt gillar vi! =P Haha! =D



Mysvantar till en mysig Oliver! ♥

Godissugen

Jag var godissugen idag när jag var på affären för att handla lite garn vid lunchtid idag! =)

Jag hittade två jättefina färger som jag gjorde ett par vantar av till gullungen =) (lägger ut bilder på dom senare ikväll).

Sen när jag kom fram till kassorna så finns det alltid en massa gotta där så jag gick och plckade ihop lite grann =) En liten påse med plockgodis, men den är borta nu! =P

Haha! Illa!! =P



Huj!

Det blev inte mycket gjort igårkväll.. Jag handlade och sedan när jag tänkte läsa lite inför ett skolarbete så dunkade mitt huvud i princip sönder så jag proppade mig full i värktabletter och när det inte ville fungera så la jag mig under kudden och hoppades att det skulle försvinna då.. slumrade till en kort sekund ohc när jag vaknade kändes det som att jag skulle slänge upp hela maginnehållet också.. =/ Var så himla illamående.. Och det gjorde jag tills jag vaknade imorse efter en välbehövd 8 timmars sömn =P haha!!

Sånt här vill vi inte ha igen!!!


Huvudvärk

Det är inge roligt med huvudvärk.. Man vänjer sig aldrig.. Fast jag har det så pass ofta som jag ändå har det. Tog en voltaren nyss och hoppas på att den ska hjälpa!
Jag har varit med Sara på MB och lånat en bok som jag tänkte börja läsa ikväll! Se om det är något värt =P Fast det kan bli lite svårt med huvudvärk men jag kör på så länge jag orkar! Sen har jag också varit och handlat en massa mat! =) Det är så himla skönt när man har fyllt på kylskåpet igen! =) Wiiii!
Fjärilen i glaskupan heter boken.. Såg nu att den finns som film också, om boken är bra kanske man ska passa på att se den med? =)

Kvälla

Nu har man varit hemma ett tag och hunnit både fika, se på tv, powernapa, äta middag och snart ska jag iväg och handla lite medan älsklingen är på träning =)
Ska snart iväg och hämta upp Sara för att fara och låna böcker som vi ska läsa för en uppgift som vi tänkte göra klart så fort som möjligt till skolan. Helst innan vi ska ut på VFU =) Ska bli skönt att sitta och läsa lite ibland! Är verkligen dålig på att göra det annars, trots att det är mysigt och jag har fått en massa bra böcker så hittar jag alltid en massa annat att göra hela tiden =P Illa! =P Ska försöka bättra mig =)

Noooo!

Halvvägs till skolan på min cykel inser jag att jag har ju inte med mig telefonen!! Hur kan man glömma den?!? Den som behövs för att hålla kontakt med resten av världen! =P Tur för mig tog jag med mig datorn.. Men det går ju inte upp mot telefonen.. Skulle vilja säga att jag inte kommer att göra om det igen, men jag vet att det är en lögn =P Det är som gjort för att man ska glömma den med jämna mellanrum! =P Illa!!


Less

Föreläsningen är verkligen jätte bra! Nu har vi fått rast till halv 3, 25 minuter.. Men jag orkar typ inte mer =P 1,5 timme kvar sen och min energi tog slut 14.00. Det var som att ett alarm gick av i huvudet och att jag inte skulle orka mera =P Men vad ska man göra? Jag har min festis och några små karameller som jag får fördela över den tiden som är kvar nu så jag orkar, och inte somnar i min stol =P

Det är synd att man känner att man nästan inte orkar vara kvar när det för en gångs skull är en bra föreläsare! =P Haha!!


Förläsning hela dagen

Föreläsning till 4.. drygt men det är tur att föreläsaren är bra! =) Geriatrisk vård hela eftermiddagen! Nu kör vi ;P

Kulinariska rätter =P

Min oerhört kulinariska middag igår.. Sprang in på Ica Bågen efter namngivelsefesten och handlade en micropaj som snördes in i micron direkt jag kom innanför dörren typ =P Sedan blev det fest på kvällen hos Evelina och en mysig avslutning hemma hos Therese =)



Detta är nog den godaste paj man kan ta om man nu vill ha något som går fort att göra iordning =) Lite matlagning krävs ;)



Och den otroligt kulinariska drickan till....... VATTEN =P haha! =D

Men ikväll har jag verkligen blivit bortskämd! Jag blev bjuden på mat hemma hos mamma och pappa där dom hade gjort hasselbackspotatis med rostade grönsaker och lövbit och bearneise sås! =) Snacka om mumsigt! Verkligen lyxig söndags middag tycker jag! =D Vill inte ens fundera över vad jag hade ätit om jag hade varit hemma ensam och ätit! =P Haha!!

Efter middagen så satte vi oss hela hopen framför pappas dator en stund och sen hoppade vi upp en våning och såg först på Despicable me och sedan satte vi igång Tangled =) Fast jag såg typ bara 5 minuter sedan kände jag att jag ska se den helt med älsklingen sen för vi har redan pratat om det =) Fast den verkar kul, och lillebrorsan sa att den är tok rolig hela filmen igenom så det bådar gott =)

Jag har iaf haft en helt underbar kväll! Tycker verkligen om dessa stunder med familjen när man inte bor hemma längre. Särskilt när man är ensam hemma för det känns som så himla tomt och inte alls bra. Får en så jobbig känsla i bröstet så vill helst inte vara ensam.

Ha en bra kväll! =) Puss och kram!

Nöjda brudar!

Nöjda brudar på party hemma hos mig den 29/1 =) Haha


Alexandra Burke


Hjälp till och håll tummarna

Ikväll 16.00 spelar City match mot Helsingborg. Hjälp till att hålla tummarna så dom får med sig en vinst hem ikväll! =D Vi vill ha goa gubbar hem ikväll! Inte sura förlorare ;)

Nu håller vi tummarna hååååååååårt!


Önskar

Sitter och drömmer mig bort i Cubus land. Tänk om man hade pengar att spendera? Då hade jag tagit bilen till Ö-vik eller Skeå och tagit en sväng in på Cubus och handlat kläder.. Har suttit inne på deras hemsida och kollat runt lite, självklart har dom ingen webshop så man kan inte ens beställa =/ Har hittat 3 plagg som jag bara ääääälskar! Åh, kan inte bara Cubus komma till stan va?!



Någon snäll själ kanske vill ge mig? ;) Haha! =D

"Full" bebis på en bar ;)

Storebrorsan visade mig detta klipp, det var tydligen med på någon filmmässa och var tänkt som en introducerande kortfilm som skulle starta av hela mässan eller något liknande.. Har inte så bra koll med något sådant var det =P Det slutade med att den filmen fick typ mest uppmärksamhet och bra kritik av alla filmer! Nu är den högst upp på trend-listan på youtube.. Och den har hur kul som helst! =D

Enjoy! =)


God morgon!

Nu har vi vaknat och pratat av oss på morgonen.. Nu är det dags för frukost! =) Thess har dukat fram hur mycket som helst =P Och självklart har vi plockat fram datorerna såhär på frukostbordet, typiskt dagens ungdomar? =P



Frukostbordet med datorer och allt det nödvändigaste =P



Thess får agera frukost mästare ;) Värmar mackorna i micron ;)

Tack för en mysig kväll! =)

Hos Therese

Nu har jag och Thess precis lyckats ta oss ut till innertavle där vi kommer spendera natten.. Det blev ingen utgång för oss.. Vi kör vitt och tjejkväll istället ;) Nu blir det pyjamasparty all night looong ;) Sov så gott!!


Inflyttningsfest

Från en fest till en annan.. Nu är det inflyttningsfest hos Evelina.. Något sen men bättre sent än aldrig =P Så jag vet inte riktigt hur många tjejer vi blir, eller om vi ens bara blir tjejer.. Men det blir vi tjejer som varit de senaste festerna ikväll iaf =) Ska bli kul att träffa alla igen!

Bjuder på en bild från en av våra tidigare fester =) @ Ullis place =)


Fest

Hela dagen har varit jätte mysig =) Det blev en tipsrund med frågor om Oliver.. Lite kunde man och om inte annat så kan man resten nu =) Hehe! Det har blivit mycket skratt och även lite glädjetårar.. Mysigt har vi haft det ihop och jag tror vi alla njöt av att få fira våran favorit =)



Presenter från mig och Simon.. En mysig liten skallra och två små askar för första tanden och första locken =)



Fikadags! Fanns huuur mycket fika som helst. Först en gigantisk smörgåstårta och sedan kom det fram två stora opera tårtor med olika motiv och massa hembakat fikabröd! Allt var verkligen kalasgott! =) Du har varit så duktig Anna! =)



En av tårtorna. Nalle Phu! Jätte söt och inte mindre än så var den riktigt riktigt god =)



Och här har vi den underabara pojke vi var där för att fira i armarna på mysiga farmor! =)



Anna och Fredrik hade kommit på den braiga idén att ha en bok där man kunde skriva något till Oliver som sedan ska följa med på alla födelsedagar och större händelser som han sedan kan sitta och läsa i när han blir äldre eller mamma och pappa kanske kan läsa för honom när han börjar förstå vad som står där i =) Alla hade skrivit så fina saker, svårt att veta vad man ska skriva i sådanna böcker för det känns som att man har så mycket man vill få sagt men man har inte ord för det. Men en liten hälsning blev det iaf. ♥

Tack för en underbar dag alla! Det har varit tokmysigt!

Namngivelsefest!

Idag! =D Ska fixa till mig nu sedan en sväng på stan för att sedan röra mig mot Fredrik och Anna och Oliver där det ska bli firande av att underbara Oliver har kommit till världen! Eller som jag sa igår... Grattis att du har fått ett nanm ;) Men det är ju inte direkt det man firar =P Men tyckte det var lite roligt =)

(Måste bara inflika att det är helt underbart att ha ett snabbt internet  i huset tillslut. Allt blir så mycket enklare och man behöver inte vänta i 30 minuter på att mozilla ska ladda innan man tar sig in på nån hemsida =P )

Åh vilken kul dag detta kommer att bli! Känner mig alldeles varm i själen! Att träffa alla och bara ha en mysig stund tillsammans! Mormor, och morfar, farmor och farfar, faster, farbror, moster och gudföräldrar och såklart föräldrarna och gullebarnet.. Alla samlade på en plats för att fira en enda sak.. Att denna underbara och vackra person ville vara en del av våran värld! Och vilken underbar värld det blev med dig i den! ♥



En mysig stund för en stolt faster!

Home

Hemma igen och har lyckats få i mig lite middag, eller vad man ska kalla det när det handlar om dessa tider =P Har slängt in två pajer (portionsformar) i ugnen och väntar på att de ska gotta till sig =) Älsklingen kommer hem där vid 11 sa han, lite sent men vad ska man göra? Vi får väl se om vi hinner med någon film annars blir det mycket paj för mig imorgon =P
Förrutom att vänta på att pajerna ska bli färdig så sitter jag som mest vid datorn och ugglar.. Blir nog inte mycket mer än så ikväll.. Hade gött!

Hos Fredrik och Anna

Har varit ute och promenerat med Oliver ikväll, lite drygt en timme blev det och en snabb visit av knasfarbor som inte hann med ut och gå med oss.. Trist.. Men ett hej fick vi iaf =) Det tackar vi för =)

När vi kom hem igen så fastnade jag här. Men lika bra det så har jag något att göra en stund =) Men tänkte nog fara hem snart och äta lite och sedan baka en paj till vår filmkväll vi tänkte ha när killarna har spelat klart sitt tv-spel =) Kommer bli en mysig kväll - I know it! ♥


Shopping jue!

Jag är så himla sugen på att shoppa.. Shoppa nya kläder och skor och väskor och massa saker till lägenheten.. Fast främst kläder! Jag vill på Cubus! Och typiskt nog så finns ju inte det i stan.. Självklart. Reklamerna på tv:n bara hånar mig då det står "3 betala för 2". Inte OK! =P

Sommarbild

Mysig bild från i sommras.. Längtar verkligen tills denna kyla drar vidare.. Det borde vara förbjudet att bli såhär kallt!! Får hålla högt tempo när vi går ut och går =P Fort, fort ska det gå!!!
Vill ha tillbaka sommaren och att vintern ska gå över så fort som möjligt.. Det är mysigare att gå ut i bara en tunn tröja än att behöva bylsa på sig 5 lager och ändå frysa när man går utanför dörrn. Vill ha 25 grader varmt och soooool! =)
Attityd?! =P haha!

Nyduschad

Kom ganska nyss ut ur duschen.. Sköönt att börja dagen med en varm, riktigt varm dusch när det är så kallt ute =P Jag som ska ut och promenera med lillen idag.. Jag kommer ju se ut som en istapp när jag kommer tillbaka =P Hoppas verkligen att jag kan få stanna hemma hos Fredrik och Anna en stund sedan när jag har promenerat färdigt! =) *håller tummarna*
Snart borde Simon komma hem från gymmet, då ska vi en sväng ner från stan och kolla runt lite.. Hoppas man hittar något till imorgon då det är party party hos familjen Oliver ;) Ska bli så mysigt!! Synd bara att Simon inte kan följa med då han ska till Helsingborg och spela match.. Trist.. Men vad ska man göra?!
Turban is the thing! ;)

Man skulle varit ett datageni!

Jag vill kunna lägga upp filmklipp på bloggen men det har inte fungerat nu på ett tag.. Jag vet inte varför eller vad jag ska göra åt det.. Skickade ett mail till nå support grejs igår kväll och det stod att de skulle svara så snart som möjligt.. Känns som att risken finns att man får vänta några dagar.. Åh vad irriterande.. Man skulle ha varit ett datasnille nu! =P Help! =P

18/2

Fredag och den började så bra som den kunde.. Jag sov förbi väckarklockan och jag och älsklingen vaknade vid halv 11.. Sååå himla skönt! =D Har suttit i sängen och kollat på tv och lite klipp på youtube tills nu, älsklingen sprang precis ut genom dörren och skulle iväg och träna och sedan blir det lunch och en vända på stan innan jag ska ut på promenad med favorit brorsonen! =D Simon hakar nog på en liten stund om han orkar.. Han har träning 18 och jag brukar vara ute och gå tills dess ungefär så vi får gå förbi hemma hos oss vid fem kanske och släppa av knasfarbror så får vi gå vidare =)
Åh vad jag tycker om dessa stunder med Oliver.. Det är det bästa! Igår var jag hos Anna hela dagen och bara myste med Oliver och henne... Kom dit vid 11 och for därifrån vid 19 =P Det var en bra dag med mycket skitsnack, en lång promenad och massa mys och skratt! =) Tack för igår Anna och Oliver! ♥
Jag finns alltid här för dig!

Ny blogg!!

Jag har fått en helt ny blogg! (nästan).. =P Älsklingen han varit snäll att fixa till den så som jag vill ha den + att han gjorde en helt ny header! Me like soooo much!! =D Njuuuter verkligen!!!

Vill se!!

Vill så gärna se! =) Måste bara hitta rätt tid! =) Då det inte är något annat inbokat.. Kanske imorgon på morgonen?! =) Är så himla sugen.. Den verkar ju bara för kul!!! =D

Despicable me!


Hah!

Haha! Hittade detta på en annan blogg..Något att lära av? =P

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


Äntligen!!

Att det ska ta så lång tid att skicka och få hem en router va?! Men nu är den äntligen här! =D Underbara internet! Nu kommer jag att orka med allt i vardagen känns det som =P Man blir så less när allt går så långsamt! Man orkar inte med något alls! Och för att få något gjort måste man iväg och låna någon annans internet..

Så tack vare detta så kommer jag nog att orka blogga mera, äntligen! =D Har verkligen saknat det.. tro det eller ej.. Men nu är det slut på lateriet! Nu är det bloggdags! Wiiiiiiie! =)

Åh härliga utland! Jag vill tillbaka! Tillbaka till värmen!!


Packat och klart för en simtur på iksu med...

100media_imag005 (MMS)

Packat och klart för en simtur på iksu med älsklingen :)


Kunde inte låta bli..

Haha! På nyår, efter tolvslaget... En gammal klasskompis till Simon fick för sig att sätta sig i en låda som fanns hos Marcus som vi var hos! =D Kunde inte låta bli att tycka att det vart "Gubben i lådan" ;) Lite snarlikt?! =D

 

 


Vad mycket man hinner med...

..när man har roligt. Det märks nu när jag sitter och försöker skriva ner allt jag har gjort när jag har jobbat inom vården och på alla praktier! =) Vad mycket man har lärt sig, från början fick man lära sig att ta hand om de äldre och deras basala behov, nu sitter man här och har kunskaper om hur man sätter en kateter och sond och massa annat! =) Det är sjukt vad mycket man har fått prova på när man varit ute på sjukhus.. Det är ju bara för roligt! =D Längtar tok mycket tills vi ska få komma ut på praktik igen! Nu är det inte länge kvar! =D Wiiiiie!!

Snart får jag sätta en PVK igen! =D


Vilket bök..

Sitter hemma hos mamma och pappa för att hemma hos oss så finns det ju som sagt inget internet.. Det hurrar vi för?!? - njae...
Har tagit bilen till mammsen och pappsen ikväll för att låna deras internet så jag kan göra iordning mitt cv som jag borde ha gjort för typ en vecka sedan men det har ju sina förklarliga skäl till varför det inte gått.. Åh blir irriterad så fort jag tänker på det.. =/
Men att det ska bara så bökigt att skriva ett cv?!? Jag har hört det så många gånger och jag har sagt det så många gånger men ändå lär man sig inte utan man stör sig på det nästa gång det är dags ändå! =P Som tur är skriver jag denna gång inte på eget papper utan följer bara lathunden som finns på internet så jag fyller bara i de fält som de vill ha ifyllda så hoppas jag på det bästa sedan!

Är fortfarande så himla nöjd att jag slipper fixa boende utanför Umeå denna praktikperiod!! =D Älskade Umeå, så himla skönt det ska bli dessa 10 veckor! ♥


Yey!

Det är som att en sten har försvunnit från mitt bröst.. Har varit hur rädd som helst att behöva fara på praktik utanför umeå igen. Det som var så jobbigt sist! Nej men denna gång får jag vara kvar i stan! =D Först 5 veckor på kirurgen 3 och sedan 5 veckor med ssk patrullen =) Detta kommer att bli awesome!

Förstå att sedan när vi är klar med denna praktik så är det 2 veckor i skolbänken och sedan har vi bara 1 år kvar i skolan innan vi är färdig! Det är juhelt sinnes! =D Jisses vad härlig tanke! =D


Men åh!

Fortfarande inget internet i lägenheten.. Och jag börjar bli rätt så less! Hoppas till tusen att det kommer imorgon!! *Håller tummarna*

Säger godnatt från en ännu Internet tom lä...

100media_imag004 (MMS)

Säger godnatt från en ännu Internet tom lägenhet! Blir en tidig kväll med it's complicated på tv:n i sovrummet att somna till! Killarna har barrikerat vardagsrummet för att se hockey inatt.. kanske hinner man få någon timmas sömn innan matchen börjar och dom drar igång! :P haha! Natti! :)


Hemtenta

Nu i slutet av denna kurs har vi blivit tilldelade en hemtenta. Den ska inte vara klar förrän nästa söndag men kan erkänna att det kliar i fingrarna att göra klart den så att man kanske kan vara ledig hela eller iaf delar av nästa vecka. Jisses vad skönt det hade varit!

Hemma sitter vi fortfarande och väntar på att vårat internet ska komma. När Simon beställde så sa rösten i telefonen klart och tydligt att det skulle vara klart senast på torsdag denna vecka. Tror ni att det kom igår? Nej, inte alls! Så nu hoppas jag bara och ber i min tysthet att det ska komma idag. Enda anledningen till att jag kan sitta på internet nu är att jag är på medicinska biblioteket för att göra den här himla tentan som vi har! Jag har gjort klart nästan allt.. Men energin börjar tryta efter 3 timmar på samma pinnstol =/

Jag har en fråga kvar på nivån för godkänt, sedan är det 3 frågor till om man vill ha chans på VG. Frågan är ju om jag ids med det? Kanske är lika bra, större chans att man får G iofs!

Åh, jag vill ha internet!!

Snart ska jag röra på mig upp till skolan för då är det dags för seminarie, då ska ett förbättringsarbete redovisas.. Kan ju inte bli seriöst?! Jaja.. Ett avbrott från bibblan - ja tack!

Vår "bästa" vän i tenta tider....


Svårt att fatta..

..varför de på skolan tänker som de gör..Hur har de tänkt att jag ska kunna lära mig 12 st olika fall och lagar som styr vad som händer i vilket fall? Måste vi kunna allt? Kan vi bli icke godkända? Ingen vet.. Knasigt och man kan inte bli annat än less..

Vad jag däremot veeerkligen ser fram emot! Det är att vi igår beställde internet så vi kan vara uppkopplade via en router! =D Ska bli så skönt med ett internet man kan lite på och som faktiskt fungerar när det ska och går fort! =D Både jag och Simon är helt lyriska på tanken!! =D Senast torsdag är det igång!! Kommer bli kanon!!

Judit och Judit, nu kommer vi! =D


Filmtajm!

Nu ska jag och älsklingen se på film och äta lite gotta =) Dom fick en masa till jobbet från en kund som tydligen var himla nöjd över deras arbete! =) Tack och gott säger jag! =D


Efter en hård och lång dag så slappar man ...

100media_imag002 (MMS)

Efter en hård och lång dag så slappar man i sängen med en bra film och älsklingen överraskar med ett glas vin under tiden han lagar mat. Jisses vad bra man kan ha det ibland! Underbart! :D


På skolan!

Fast på skolan :P på schemat står det att vi har till halv fem. Men väl här lät det som att vi skulle sluta halv elva :) allt som är tidigare än halv fem skulle kännas riktigt bra :) jag vill bara hem och måla klart rummet! Bara fondvãggen kvar nu , kommer bli.så sjukt spännande att måla upp den! Bilder kommer upp när vi är klar :) Imorgon ska alla hyllor och.tavlor upp! Längtar! Ha en bra dag :) puss och kram

RSS 2.0