Mys

Sitter och myser i soffan med en kopp varm choklad och en skål naturgodis. Bra på tv (hoppas jag) och en stickning på gång! =) Det är skönt då man spenderat kvällen med först en långpromenad och sedan lite tv-tittande med Hanna, jag fortsätter på det slappa temat! Jag gillaré! =)

 

Imorgon bär det av mot Umeå! Så fort jag har slutat så hoppar jag på bussen!! Längtar så sjukligt mycket!! Jag vill hem! =) Sova i min egen säng bredvid min egen älskling!! ♥


Vilken middag. Orkar inte tillaga någon or...

img317 (MMS)

Vilken middag. Orkar inte tillaga någon ordentlig mat när jag är ensam här ute. Men bättre än inget! Imorgon får jag komma hem, om än bara över natten.. Men hem iaf! :) underbart!


Sitter och väntar på att älsklingen ska bl...

img316 (MMS)

Sitter och väntar på att älsklingen ska bli klar efter träningen. Då blir det en snabb vända på affären och köpa gotta inför kvällen och sen hem och mysa :)


Visst är jag läcker i arbetskläderna? Hehe...

img315 (MMS)

Visst är jag läcker i arbetskläderna? Hehe! Skön är dom iaf, klarar nog av att gå i dessa dagligen när jag kommer ut i arbetslivet :)


Sitter och äter en god frukost :) hälsofil...

img308 (MMS)

Sitter och äter en god frukost :) hälsofil och smörgås :) allt sånt som jag och mamma köpte :)nu har jag ordentlig mat i kyl och skafferi :) tack mamma!


Skolarbete, dator och även lite stickning ...

img307 (MMS)

Skolarbete, dator och även lite stickning är vad jag fördriver min dag med tills jag börjar. Längtar verkligen till imorgon då jag får komma hem!


Sitter på busstationen och inväntar mamma ...

img296 (MMS)

Sitter på busstationen och inväntar mamma :) om 5 minuter är hon här :) helt underbart! :)


Nytt

Nu har vi landat i Lycksele, inget ställe för mig känner jag.. Älsklingen har inte lamnat mig än men saknar honom redan ändå!! Hur kommer dessa veckor att gå? Bra hoppas jag. Har varit och kikat på lasarettet iaf, det såg fint ut. Ganska stor skillnad mot för NUS =P Hela Lycksele lasarett är typ lika stort som halva tandläkarhögskolan =P Men det kommer nog bli bra =) Hoppas på att kunna börja samla information med en gång så jag på onsdag kan börja med arbetet.

Nu ska jag och älsklingen ta hand om varandra de sista timmarna vi har kvar, och en underbar natt tillsammans har vi innan han far tillbaka till Umeå. Ha en bra kväll! För det ska vi ;)

Jag och min underbaraste älskling!!!! ♥


Nu är vi påväg :) snart framme i Lycksele....

img291 (MMS)

Nu är vi påväg :) snart framme i Lycksele. Vi kom iväg lite senare än planerat men allt är gjort iaf :) Målat och röstat. Det viktigaste är gjort :)


Natti

Nu ska vi hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon med för att måla klart det vi inte hann idag. Hoppas jag får somna nu när jag lägger mig, vill inte vara vaken till 3 inatt igen!

Har nästan packat klart, bara finliret som är kvar! Känns så himla skönt att älsklingen kommer att vara med mig första natten! Tycker inte om att sova utan honom! Måste nog låna en tröja av han att sova i så jag kan känna mig lugn!

Sov gott!


Nu myser vi med tända ljus hela kvällen :)...

img289 (MMS)

Nu myser vi med tända ljus hela kvällen :) ibland är det rätt skönt att det är höst :)


Forts.

Nu ska vi se andra halvan av Grown ups =) Snart är maten klar också så det blir en bra start på kvällen =)


..

Hade sådana svårigheter igår.. Var huuur trött som helst när vi skulle gå och lägga oss, från ena sekunden till den andra så hade älsklingen somnat.. Jag skulle bara vända på mig men insåg plötsligt att jag inte alls var trött längre.. Var huuur pigg som helst så kunde inte alls somna. Låg och tittade på panic room först, sedan blev det en massa annat på tv.. Tillslut lyckades jag somna när klockan närmade sig 3.. Hatar när det blir så!!! Som tur var fick jag inte panik, brukar kunna få det i vanliga fall, känns som att man måste somna nu men inte lyckas så grips man av panik. Men kände som i kroppen att det var ganska lugnt eftersom det är helg och jag inte behöver upp till skolan eller så =) Blev bara några timmars sömn, vill ta igen det ikväll ;)

 

Inatt vill jag ligga och sussa sött som denna sockersöta baby ♥

303

Kollade nu på min hemsida.. Detta är inlägg 303.. Haha! =P Man har hunnit med några stycken.. =P


Slappt

Sitter hemma nu, nysduschad efter några timmars målning =) Ska dit imorgon också och måla lite innan älsklingen och jag far inåt landet till lycksele. Det tog ett tag innan vi kom på hur vi skulle göra för att det sulle gå fortast att måla, det är en himla massa plank som ska bli rött och fint =) Men när vi tillslut hittat tekniken så är det självklart dags att fara hem. Men vi lär ju komma igång fortare imorgon =) Hoppas vi hinner det mesta! Vi får jobba effektigt =)

Nu är älsklingen och jobbar på Björklövens match, han ska ha hand om bilderna på montern eller vad det är =P Och musiken =) Hoppas det går bra för honom! Sen får vi se vad vi hittar på ikväll =) Se klart filmen vi började på igår kanske? En sak är säker iaf.. Jag måste börja packa!!


Tidig morgon. Redan påväg ut till Röbäck f...

img288 (MMS)

Tidig morgon. Redan påväg ut till Röbäck för att måla nå grejs. Blir nog där nästan hela dagen iaf :)


Natti

Jag och älsklingen har suttit i vårt "nya" vardagsrum och kikat på film ikväll.. Har inte hunnit se klart hela men ska upp tidigt imorgon och fara och måla så vi lägger oss tidigt =) Vi har sett halva grown ups. Mycket roligare hittills än vad man kunde tro efter alla dåliga recentioner =)

Natti natti!


Film..

Försöker hitta bra filmer.. Måste ladda upp inför Lycksele så jag har något att kika på om kvällarna innan jag ska sova och sådär.. Kommer nog hinna med några stycken under dessa 4a veckor.. Tips på något?


Middag :) älsklingen har gjort hamburgare ...

img287 (MMS)

Middag :) älsklingen har gjort hamburgare :) gott tillbehör också :) självklart är Roset med :)


Passande?

Haha, passande i valets stunder? =P Tycker den är väldigt kul iaf! =)


Man kan hitta mkt roligt när man tömmer kameran =P

Passade på att tömma kameran nu när jag har tid =) Hittade bilder från igår som älsklingen tog då han hade taffsat på mig.. Haha, undrar hur jag kunde se det ;)


Disk

Har gjort någon nytta idag iaf.. Ställde mig och diskade bort gårdagens och dagens disk innan älsklingen kommer hem från träningen.. Han ska laga maten så då är det ju som det minsta man kan göra =) Nu är det fritt fram att laga mat! Hamburgare och pommes frites =) Kommer bli mumsigt!!


Migrän

Precis innan seminariet började idag så vad händer? Jo, självklart får jag en av mina underbara migräner! Jätte jobbigt att anfallen kommer så ofta. Det var tur att jag inte gick nå länge, hoppas bara på att jag fick godkänt eftersom jag knappt sa något då det bara började bulta i huvudet så fort jag ens försökte koncentrera mig.. Det är iaf tur man har en snäll pojkvän som låter en sova några timmar ostört i hopp om att de ska släppa, tyvärr är inte allt borta men det är bättre än tidigare idag, Det blir nog en kort kväll, tidigt i säng =)

Undrar om man kanske ska köpa nå liknande tabletter, synd bara att de är så dyra, och tänk då om dom inte fungerar?? Undrar om dom är bra! Är det värt?


Skola

Sitter på skolan och håller på att förbereda inför ett seminarie som är klockan 11. Är så himla obrydd.. Inge kul att känna att man inte är koncentrerad.. Hoppas det är väldigt oseriöst =P

Nejje

Insåg just att jag inte hinner färga håret innan jag far iväg till lycksele! Mitt hår som börjar få en sådan utväxt. Måste fixa det sedan när jag kommer hem. Vill ha en riktigt mörk, djup brun färg =) Passar bra till hösten! =)

Nu ska jag nog dra med mig älsklingen i säng och få min massage! En deal vi gjorde för han skulle få spela NHL med Erik när dom var här ;) Gillaren grymt ;)

Natti!!




????

Sitter och tittar på debatt inför valet på tv:n med älsklingen.. Fattar verkligen ingenting.. Tror aldrig jag har varit mer förvirrad.. Det är inte lätt när man inte är insatt.. Ett stort frågetecken.. Det är vad jag är.. Det är tur älsklingen kan liite mer än jag iaf.. Han törs jag iaf fråga utan att skämmas! =P


Sorry

Ledsen för dålig uppdatering.. Har haft fullt upp hemma här med renovering av vardagsrummet.. Ska visa bilder sen hur det blev =) Är riktigt nöjd, börjar äntligen kännas som hemma! Nu vore det helt enkelt underbart att göra iordning sovrummet med!

Det börjar dra ihop sig nu! Är inte många dagar kvar tills jag ska iväg.. Lycksele nästa... eller a, på söndag iaf! Känns jobbigt, men längtar samtidigt lite.. Men inte till att vara där i 4 veckor utan att få besöka dollar store! Haha! Har velat göra det många gånger när man har kört neröver tex mot ikea.. Men man har antingen inte haft tid eller så har dom precis stängt. Nu ska jag väl ändå hitta någon liten stund då jag hinner?! =P


In my head


Popcorn, dator och tv :) efter en lång och...

img283 (MMS)

Popcorn, dator och tv :) efter en lång och arbetsfylld dag så tycker jag att jag förtjänar det :)


Huvva!

Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Hoppas att det löser sig..

Nu ska jag sova och tänka på annat!  Natti!


Go musik

Jag har ofta svårt att lyssna på svenska låtar och även att se svenska filmer.. Älsklingen tycker det är jätte bra och lyssnar/ser mycket sådant.. När Oskar Linnros kom med sin singel och den började spelas på radion så tyckte jag den var totalt värdelös! Jag skämtar inte, en av de sämsta låtarna jag hört!

Men så har man hört den några gånger och den har som växt. Den blir bara bättre och bättre.. Förr när den spelades på radion så sänkte jag antingen volymen eller så bytte jag kanal.. Nu när den börjar spelas så höjer jag istllet volymen och vill inte att den ska ta slut =P Ibland är det ju tur att man kan ändra sig! =P


Hundvakt åt en för stunden väldigt trött ...

img278 (MMS)

Hundvakt åt en för stunden väldigt trött Vanja :)


Höballar

Älsklingen var så söt igår när vi for från Sundsvall och hemåt. När vi har kommit ungefär halvvägs hem från ö-vik så utbrister han plötsligt: "Har dom börjat sätta reklam på höballar nu"?? Haha! Jag höll på att dö av skratt! Kerstin som satt i baksätet kunde inte heller hålla sig! =P Haha! Centerpartiet har börjat sätta reklam på höbalar längs med vägen! =P Men hädanefter lär dom väl kallas på höballar ;)


Måndag

Nu börjar en ny vecka.. Bara en vecka kvar innan jag beger mig till Lycksele och är där i 4 veckor.. Kommer kännas jobbigt!! Som tur är kommer älsklingen att fara dit tillsammans med mig och stanna överr första natten!

Har pallrat mig upp ur sängen och ska försöka läsa litegrann.. Det går segt.. Men bara att bita ihop och hoppas man hittar något man kan använda sig av!!


Godnatt

Nu beger jag mig inåt sovrummet.. Mot sängen och där ska jag bestämt stanna tills jag har fått min goda natts sömn! Först ska jag ta och laga älsklingens byxor.. Knappen har lossnat så han ska fast igen!! Vi gjorde en liten deal.. Han ska sätta sig och försöka göra en snygg header till min blogg och jag ska laga hans byxor! tyckte det var en rätt bra deal ;P

Natti!


Besök

Imorgon kommer vi få besök av en liten skrutt! Vid lunchtid kommer hon att landa på älsklingens jobb och sedan bär det av hem hit! Då ska hon få busa tills hon är less! =)  Ska bli så roligt! Får se om jag får en liten stund med na..


Vaccin

Usch! Imorgon ska vi vaccineras.. Tredje och sista sprutan tack och lov! Brukar få så ont, vissa är så brutala.. Kom på att det var imorgon på eftermiddagen alldeles nyss..Fick en känsla i armen som att det gjorde ont.. Fråga mig inte varför =P As konstigt! Hoppas hon/han som ska vaccinera oss imorgon är snäll med mig!! Vill inte vara rädd för att vaccineras.. Inte när man ska bli ssk!!

Usch!!


Irene Huss

Sitter och försöker hitta allt till imorgon.. Så verkar man inte ha rätt bok.. värt?? Tur att jag har några dagar på mig innan allt MÅSTE vara färdigt! Men jag som ville ha det klart! Måste på bibblan imorgon och fixa det som behövs!!

Nu börjar Irene Huss på tv också.. Den får stå på i bakgrunden.. Finns ändå inget vettigare att titta på verkar det som...



Hemma igen :) nu blir det att sätta sig i ...

img274 (MMS)

Hemma igen :) nu blir det att sätta sig i soffan och plugga på inför imorgon. Blir nog en tidig kväll. Har man varit igång sedan 6 imorse är det okey att gå och lägga sig tidigt :)


Påväg hem från Sundsvall :) bara 11 mil kv...

img273 (MMS)

Påväg hem från Sundsvall :) bara 11 mil kvar :) skönt :)


Kvälla

Nu säger jag godnatt och lägger mig för att sova så jag orkar upp tidigt imorgon då vi ska iväg till sundsvall för en heldag på Ikea.. =) Får inte sova förbi väckarklockan ;) Natti!!


Ett glas Rosé och gott sällskap :)

img272 (MMS)

Ett glas Rosé och gott sällskap :)


Sööööt

Igår kväll hade vi fiin besök! Erik, Anna och Ida var här.. Och självklart tog de med sig underbaraste Vanja! Världens gulligaste hund.. Det går bara inte att låta bli att totalt förälska sig i henne! En riktig tuffing är hon! Hur läcker som helst och as fräck! =)



Tuffingen Vanja.. Hon kommer överösas med kärlek i all framtid! ♥

Lördag

Startade dagen med två pass på iksu, först step muskel och sedan spinning.. det känns i benen kan jag säga!! Nu har jag fått i mig lite mat så ska springa in i duschen och sedan ta mig ner på stan en vända =)


Hemlagad pizza och sallad :) alla verkar u...

img270 (MMS)

Hemlagad pizza och sallad :) alla verkar uppskatta det :)


Pizza och film

Ikväll får vi besök.. Det blir pizza/öl och film på korsgatan ikväll =) Vi har bjudit hem Erik och Anna och även hennes syter Ida kommer, får inte glömma att Vanja hakar på, självklart ;) Eftersom vi har bjudit hit dom på pizza och öl är det ju som bra om man har det hemma.. Så nu ska jag ta bilen till systemet och inhandla lite öl så vi står för vad vi säger =)


Vi for en sväng på media markt :) Köpte he...

img269 (MMS)

Vi for en sväng på media markt :) Köpte hem en mixer så vi lättare kan göra våra smoothies :) Den är helt grym :)


Fredag

Ja, kan det bli bättre?! Jag tror inte det =) Det är fredag och jag slutade klockan 12. Så nu har jag och älsklingen suttit och ätit lunch tillsammans! =)

Fick lite panik när jag var påväg hem fårn skolan.. Trodde ärligt att jag skulle kissa på mig! Hade ingen nyckel in heller så fick ringa på älsklingen och säga att han skulle skynda sig allt han kunde så jag kunde unvika en olycka ute i trappen!! Haha! Men det gick bra! =D Tillslut ;P

Men nu är det fredag!! Underbart! =D




Godnatt

Vi har storhandlat och ätit god mat nu innan vi hoppar i säng och ska sova! Natti =)




Födelsedag!!

Min underbara mamma fyller år idag!! =D Det blir tårta en annan dag för mamma och pappa for upp till stugan för de är långlediga.. Det är dom väl unnat! Blir nog tårta på söndag eller måndag.. Annars bjuder jag dom.. Jag vill ha tårta ;)

Grattis älskade mamma än en gång!! Du är världens bästa!! ♥


Nytt

I slutet på förra veckan var jag och inhandlade ett par asläckra skor från Din Sko, Kunde inte låta bli! =) Dom är hur sköna som helst och kommer bli kanon nu i höst! =) Orkade inte ta bild tidigare.. Men här kommer en :



I LOVE THEM!!! ♥

Gammal Goding


Tv

Sitter och tittar på Vänner på tv medan jag väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan fara och storhandla.. Ska bli skönt att få hem mat i huset!! Behöver en massa bär så vi kan göra våra smoothies! I need them!!


Spinning - dusch

Jag var en sväng på MB tidigare imorse för att fixa lkite med grupparbetet som ska vara klart nästa vecka. Sedan for jag och mamma och körde spinning på iksu =) Det känns att jag har lite förkylning kvar i kroppen, hade inte samma ork som jag brukar men det kommer väl tillbaka hoppas jag! =)

Sedan passade jag på igår att inhandla lite produkter som ska lyckas få mitt hår att inte vara så frizzigt.. Får se om det lyckas.. *hoppas*!


Vanja

Har hälsat på Anna och Erik och deras lilla valp Vanja.. Hur söt var inte hon?!? Gulli valpen!! =)
Hon törs man nog vara hundvakt för ett antal gånger! =) Mys!!


Huvudvärk

Inge kul!!!


Slappie

Sitter i soffan och slappar.. Orkar inte plugga just nu.. Får göra det lite senare.. Snart borde älsklingen komma hem.. Vad ska vi hitta på då? Boendet i Lycksele är fixat! =) Detta blir kanon! Men kommer sakna hemma!!


Man är snygg vid steriluppdukning ;) eller...

img266 (MMS)

Man är snygg vid steriluppdukning ;) eller, iaf Linda :)


Bakat

Har snabbt fixat ihop en sockerkaka till kvällens häng i soffan =) Nu stor den i ugnen och gottar till sig =) Hoppas den blir riktigt saftig och god =)


?!

Jag satt och kollade runt på rx fm's hemsida för tips om lite bra musik.. Tycker ändå att Darins nya låt är rätt bra när man lyssnar på den på radion.. Tänkte lägga upp den här innan jag insåg att jag inte gillar Darin.. Det är något med hans sätt att vara som bara gör en.. Loj?! han har som inge fart när han pratar och han verkar alltid så uttråkad.. så istället blev det :


Goodiebag!

Det är sällan jag ids tävla men den här goodiebagen såg bara för underbar ut! :D Va med och tävla du med! =) Hittade den hos Helen som har en jättefin blogg där hon bla visar hur man kan sminka sig riktigt fränt! =) Hon, hennes blogg och denna fantastiska tävling finns här - - Kolla in och delta du med! =)


Neverstop och citronlakrits. Kvällen är gj...

img264 (MMS)

Neverstop och citronlakrits. Kvällen är gjord :) det enda som saknas är älsklingen. Och han är ju påväg :) Jippi!


Min middag :) enkelt och gott :)

img262 (MMS)

Min middag :) enkelt och gott :)


Frukost/lunch idag med. Äppelpaj dränkt i ...

img258 (MMS)

Frukost/lunch idag med. Äppelpaj dränkt i marsansås. Finns det något bättre en söndag? ;)


Söndag 5/9

Dagarna går.. Idag blev det en tidig dag.. Har tvättstugan till klockan 12 så ska försöka tvätta så mycket jag bara kan!! Efter att ha plockat på mig allt som jag tyckte borde tvättas, även om det bara är för att fräsha upp det, så blev tvättkorgen vääldigt överfull! Det är tur man har så nära till tvättstugan! =)

Kvart över åtta ska jag byta i tvättmaskinen.. Sedan ska jag nog ta tag i resten i lägenheten.. Den ska städas och sedan blir det nog plugg resten av dagen innan jag går i säng tidigt så jag är frisk på måndag! =)


Sova

Sitter i sängen och sneglar på tv:n.. Det är någon film om någon vulkan på 6an.. Vet inte vad det är...Ah, tydligen Dante´s peek. Ibland är text-tv bra ;)

När älsklingen är borta brukar jag sno lite av hans grejer.. Hihi! Då känns det inte som att han är lika långt borta.. Det känns som tryggare på något vis.. Som nu, jag har lånat en av hans tröjor som jag sover i och brukar, som nu, ibland sno hans täcke.. Hehe :) Vet inte om han har något emot det.. Tröjan har jag frågat om.. Men han behöver ju inte alltid veta allt =P Det känns som bara bättre!!

Det är mysigt att sova i älsklingen tröja.. ♥


Helg

Nu ska jag dra mig mot sängen.. Har bokat tvättid imorgon klockan 7. Hoppas inte att alla fester här i huset håller mig vaken alltför länge.. Tänkte vara duktig imorgon och hinna med det mesta som jag inte gjort i helgen pga förkylning.. Ska lägga mig och se film en stund i sängen..

Har hela helgen unnat mig att dricka ur ett lite finare glas än jag i vanliga fall gör. Bara för att lyxa till det lite under helgen.. =) Det är det lilla som gör det! =)

I ett av de finare glasen vi har. Fick det av älsklingens mamma i födelsedagspresent ifjol =) Tack! ♥


Hem

Snart ska jag hem till mamma och pappa och äta middag med dom och lillebror =) Det är längesedan nu... Ska bli skönt att få lite sällskap ikväll.. Blir lite ensamt när älsklingen är borta.. Särskilt nu när jag är förkyld då man egentligen bara vill ha honom intill sig och hjälp att hämta saker då kroppen inte orkar..

Ska få mat i magen idag iaf. Det känns bra! Fisk och potatis som vi köpte på bondensmarknad tidigare idag! Det kommer bli gott!

Det är mycket jag borde..

Det är mycket jag borde göra.. Men lite som jag orkar med.. Allt hopar sig och man får ta en sak i taget. Jag har underbara vänner runtom mig, både nya och gammla! Jag är lyckligt lottad och det är sådant man får komma ihåg i tyngre stunder!

Ett borde jag precis kom på.. :

Jag borde se den!!

-

Virkar och vill att halsontet ska försvinna!


Brunch

Bra frukost/lunch...Äppelpaj.. Det blir alltid såhär när älsklingen inte är hemma.. Jag äter aldrig något vettigt.. Orkar aldrig.. Det blir bara det jag är sugen på vilket oftast är något sött eller inget alls.. Det är inget vidare.. Men det blire bättre när älsklingen är hemma igen.. Då blir det riktig mat..


Cityliv

Nu ska jag möta upp mamma och göra stan osäker ! =)


Ny dag

God morgon världen.. Efter en god natts sömn så väntar nu duschen och sedanförhoppningsvis en vända på stan med min underbara mamma! =) ♥

Godnatt

Nej, vad sägs om att sova en stund?? Känns som att det vore en bra ide! Vi hörs imorgon! Natti!


Fredags sysselsättning

Sitter och tittar på "Föräldrar fällan" på tv samtidigt som jag håller på att virka små sockar åt min syskonbarn som kommer om inte så länge =) Dom blir så söta!! =)

Ingen bra bild, dom är mycket sötare i verkligheten =)


TV

Sitter och tittar på familjen Kardashian.. Aldrig sett det förr, bara sett någon bild på på någon Kim, som ska tillhöra den familjen, på något omslag eller i någon tidning någon gång.. Men hur som helst.. Programmet verkar lite smått kul =) En massa drama.. Sånt gillar jag ;) Haha!!


<3

Det är himla underbart att vara förälskad.. Man kan klara sig utan mycket bara man har det!

Känslor som stannar!!


Hundar

Känns som att alla runtom mig skaffar hundar.. Jag vill också ha en!



Fredag

Det är fredag och jag är förkyld.. Inge kul alls!! Men vad ska man göra? Somnade igår av att jag kände mig lite febrig i kroppen, hade inte feber men känslan fanns där.. Och vaknade idag av att jag är förkyld.. Så det blir lugnt idag!

Har varit en vända hos Frida och hälsat på lill voffsen =) Jätte söt var han =) Elite!

Nu ska jag kurera mig resten av dagen.. Sitter just nu med chips och dip i soffan! Underbart!


Huvva

Ser på Bondi beach, handlar om livräddare som jobbar på den stranden i Australien.. Precis innan reklamen började så var en haj påväg mot en surfare.. Vi får se vad som händer.. En helikopter filmade den och såg att den var innaför näten som är utlagda.. Men ingen kontaktade livräddarna.. Hur tänker man då?!?

Usch vad jag tycker illa om hajar.. Hela kroppen ryser bara jag tittar på bilder.. Fy!!!

Greys anatomy

Kör lite multitasking för tillfället =P Sitter och lyssnar på musik på spotify samtidigt som jag fixar med min csn-anmälan, ser på greys anatomy på tv och äter mentos, fanns inte den vanliga smaken som jag gillar så fick bli tropisk mix, den är god men inte lika god som original mentos =)


Slutat =)

Nu har jag slutat skolan för denna vecka =) Har suttit och ätit lunch med älsklingen nu.. Snart ska han en snabb vända på jobbet och göra det sista innan vi ska ta en shoppingvända på stan =) Längtar.. Vill hitta någon kofta eller tunika eller något.. Kanske ett par snygga leggings eller liknande.. Hehe =) Det är skönt med nya kläder!! Borde försöka ha någon loppis också.. Bli av mig en del väskor och skor och kläder som man köpt men aldrig använt =P Rensa ur förrådet lite!! =)


Godnatt

Nu säger jag godnatt efter en härlig kväll med fint folk =) Middag hos Erik och Anna och sedan innebandy.. Nu blir det Time out för mig och älsklingen i sängen tills vi somnar =)


Hemma hos Anna och Erik :) blivit bjuden p...

img255 (MMS)

Hemma hos Anna och Erik :) blivit bjuden på palt middag och gott sällskap :) har världens gulligaste hund här :) Bonzo :)


Fort nu!

Älsklingen står i duschen nu.. Vi är bjudna på middag till Anna och Erik.. Nu är det bara att skynda oss att duscha och snabba oss dit =) Ska bli gott, gott! Dom bjuder på pitépalten! =D Första gången för mig! Hoppas det är gott =D Hihi

RSS 2.0