Underbara bror

Var i förra veckan hos lillebror och käkade middag! Innan vi for och skulle handla fick han för sig att ta en mössa som jag gjort för många år sedan och slänga upp den i luften och försöka få den på plats på huvudet.. Han lyckades väl inte sådär jätte bra, den föll som ihop när han snörde upp den i luften =P Resultatet blev iaf en Robin Hood liknande variant efter några kast ;) Inte direkt det jag hade tänkt att den skulle användas till men det är aldrig fel att kunna variera lite ;)
Ja man kan då gott säga att han inte är rädd för att bjuda på sig ♥
Det som är lite roligt med bilden men som inte syns är att längdskillnaden på oss är så stor så för att jag skulle kunna ta kortet så fick han lov att böja på sig jag vet inte huuur mycket så att man faktiskt såg hur mössan såg ut =P Det är inte lätt att vara liten.. =P

Gårkväll

Älsklingen jobbade till 18. När han väl kom hem var vi inte direkt sugna på att laga mat så vi tog oss en sväng och gjorde det enkelt för oss =)


Vi stack till Sibylla och köpte varsin kebabtallrik! Guuussse gott!!




Det ser kanske inte så gott ut men åh så vi njöt =P Inte direkt nyttigt heller men vad ska man göra? =P



Avslutade kvällen med en kall en framför "No strings attached". Riktigt bra film, jag gillade den! Lättsam, rolig och med lite kärlek i som i de flesta filmerna =)



Double dream feet

Årets dans! Ett måste på sommarens fester!


Staan

Har spenderat eftermiddagen på stan med Frida och fikat och fönstershoppat och suktat efter en massa underbara kläder och saker som man inte har råd med =P Det är livet som student det!! Alltid vilja ha men aldrig kunna få =P

Vi satte oss på PAUS och fikade och tittade på folk som gick omkring på stan utanför fönstret. Tänk att det kan vara så roligt att sitta och titta på folk =P Haha! Dom har ändrat om mycket där sen jag var och fikade där sist, väldigt mysigt och trevligt. Jag gillade det =)

Sen gick vi in på Lekia för att hitta lite grejer till Frida som ska på maskerad imorgon. Vi hittade inte det som hon skulle ha men ett par läckra glasögon fanns där iaf ;) Frida goes Alien! °°

När vi skulle gå hem så sprang vi på denna guldklimp! Måste vara värd mycket den där! Vågat att ha den stående mitt i stan, verkligen!

Tvättitvätt

Idag har jag hållit på och tvättat sedan halv åtta imorse! Vi hade verkligen huuur mycket tvätt som helst! Det är som att vi måste ner på reservern innan vi tankar.. Huvva! =P Men nu har vi en massa nytvättat iaf! =D Underbart!




Nu har jag precis tryckt i mig lunch, ska springa ner i tvättstugan och hämta upp det som nu ligger i torktumlaren och sedan ska jag möta upp Frida för en fika på stan i solen =) Mys!

Årets första glass

I Lördags åt jag och älsklingen vår första glass! Vi tog en promenad till Umedalen för att hämta en bil så vi stannade halvvägs på Statoil och köpte varsin glass som vi njöt av i solen resten av vägen till Umedalen. Hur mysigt som helst och verkligen gott! Vi provade nå nya glassar, tänkte det kunde vara roligt att ta något som man inte alltid annars väljer =P



Jag tog en Nogger mint.. Hur god som helst! =D Det ska absolut bli en favorit i repris i sommar! =D Älsklingen köpte en ny Solera, med en massa bär i typ =P Var tydligen god den med =) Han ville visst ocskå vara med så han stack fram glassen i bakgrunden!



Det var en mysig långpromenad vi fick oss den dagen. Det märktes när vi kom fram också för fötterna var ganska trötta när man varit osmart och tagit skor som inte är anpassade att gå långt i  =P

28/4

Idag på eftermiddagen är det dags för min mittbedömning. Ska snart sätta mig och förbereda för den, tydligen är det jag som ska hålla i den =P Vi får väl se hur det går och hur de tycker att jag sköter mig! Hoppas p det bästa! =)

Promenad

Har precis varit ute och promenerat med Therese i det hääärliga vädret! =) Hur skönt som helst att bara promenera och prata skit! Så mycket vi har och prata om alla gånger! Väldigt mysigt =) 1 timme och 40 minuter gick vi runt i stan.. Härligt med värme i luften och solen som lyste! Mer av sånt tack!!

Såhär ser min arbetsplats ut.. skönt med e...

imag0268 (MMS)

Såhär ser min arbetsplats ut.. skönt med eget skrivbord måste jag säga! Tog med en nätverkskabel hemifrån imorse så äntligen har jag internet också! Kan inte bli mycket bättre än så! Ha en bra dag! :)


Praktik

Vilken skillnad alltså, att gå från en placering på NUS till en inom kommunen, det är som natt och dag och det är svårt att vänja sig vid de nya rutinerna. Är man på NUS så springer man omkring och gör saker hela tiden, aldrig en lugn stund, finns alltid något att göra och dagarna bara sprutar iväg! Sen hamnar ma på en ny placering där tempot är heeelt annorlunda, har varit på samma ställa i 3 veckor nu snart och har inte gjort lika mycket som jag tidigare gjort på en dag typ =P Väldigt stor skillnad på hur man arbetar och hur man vill arbeta.



Nä nu laddar vi upp igen för snart ska jag iaf få fara själv på ett boende för första gången! Spännande... =D

Hål i näsan och nya skor

Jag vill ta om hålet jag har i näsan! Jag gillar det verkligen och vill inte ta bort det för det kommer kännas så himla tomt =P Däremot är jag himla sugen på att göra om det och flytta ner det lite! Tycker att det sitter så högt upp så skulle ha flyttat ner det lite så man kunde ha en ring ibland eller så, vad man nu känner för liksom! Får se hur jag gör.. Kanske springer förbi och hoppas dom har öppet imorgon! Lite impuls, precis som det brukar vara när jag är i farten! =P Haha!!
Hittade förresten världens finaste skor på skopunkten förra veckan! Vill verkligen ha dom också! Dom var bara för snygga och sköna! Skulle ha dom tills dom ramlade av fötterna om jag köpte dom! =P Eller vad trycks?
Vill ha så många gånger om!!!

Middag

Kvällens middag var så sjukt god... Micro mat men det spela ingen roll =P Har man inte ätit något under dagen nästan så är det mesta tokgott kan jag tänka mig! =D Jag är iaf helnöjd! Åt tom av grönsakerna, brukar jag aldrig göra men bestämde mig att nu var det dags att agera "vuxen" och faktiskt smaka på grönsakerna =P Det smakade rätt gott så det slank ner lite sånt med =P Otroligt =P

22/4

April har gått så fort.. Bara en liten iakttagelse =P

Var till lillebror med ett påskägg i eftermiddag =) Mamma och pappa är i stugan och ja, vi är väl lite väl gamla för sånt =P Men jag är lite barnslig och tycker att det hör till =) Jag är inte så brydd om att pynta och så men att påskägg hör till det tycker jag! =D Hihi!

Han sa igår när vi var och handlade att han lessnar så snabbt på smågodis så köpte en dricka, maoam som var sura och något nytt från hyllan med amerikanskt godis =) Lite roligare så, han uppskattade det jätte mycket! =) Det är så roligt att göra andra glada, det bästa som finns!
Påsken är ändå mysig! Folk klär ut sig och man samlas och äter gott tillsammans! Det tycker vi om! =) Imorgon är det middag hos Simons mormor och har hört att det kanske blir någon middag hos mamma och pappa på måndag.. Vi får väl se vad som händer =) Mys!!!

Har varit med lillebror under kvällen! Var...

imag0216_1303412 (MMS)

Har varit med lillebror under kvällen! Var en sväng på Ica maxi och for efter det med ett påskägg till storebror med familj med lite godis och en liten leksak från oss :-) Mys att träffa lillen en stund innan det var dags för honom att sova :-) sen for vi tillbaka till mamma och pappa där vi har ätit middag ihop.. ska hämta Simon när han slutar 24 så tänkte att jag stannar här till dess, nyss började också die hard 4.0 så jag fixade fram lite godis och läsk så myser jag resten av kvällen i soffan! Btw, att se film med surround ljud är så mycket mer läckert än utan :P


Fredag

Ja då var vi och kollade på Jeff Dunham! Det var jag, simon och våra yngre brorsor! Så himla bra det var! =D Det måste göras om! Kanske inte med samma uppträdande för det lär ju inte hända igen =P Men vi får fixa något annat att fara på! It was fun! =D

Middag?

aIdag blev det middag som en frukost typ =P Blir lätt så när älsklingen är på jobbet, man orkar ju inte ställa sig och laga mat ju! Man blir så himla lat! Tur man inte bor ensam hela tiden =P Då skulle jag nog hoppa över en och annan måltid också.. Och det är inte bra!
Det blev fil och flingor, ett glas juice och hårdbrödsmörgås med skinka och mimosa på! Åh det är ju bara för gott! =D

19/4

Dagarna går fort som tusan, känns det som när man börjar kolla datum iaf =P Det närmar sig mer och mer till tentan nu!! Måste börja få saker gjorde känns det som! Kommer bli mycket som ska göras denna vecka, älsklingen stängar om kvällarna nu så jag kommer få mycket tid att sitta med alla arbeten, hoppas att jag har orken bara att faktiskt göra det, har börjat på nästan alla iaf, det ena kan jag skicka in i eftermiddag när jag har skrivit referenslistan, det är skönt! och jag har skrivit ner väldigt mycket om alla sjukdomar så jag slipper sitta och läsa allt i boken hela tiden! Man har en början iaf!

Vi får vlä se hur detta går! Håller tummarna för att jag ska kunna så jag klarar mig iaf! Blir väl att sitta någon timme varje dag i guess!

Går kort dag idag! Slutar där vid lunch, efter lunch på eftermiddagen så är det dags för ett obligatoriskt seminarium, hoppas att det går fort så jag hinner hem och mysa med min favorit! Vet inte alls vad det är för något och jag hoppas verkligen att det inte är något som man ska ha läst på inför för det har inte jag gjort och det sa dom inget om =P Haha!!!

Nu har det börjat komma fler personer som ska sitta här på kontoret under dagarna så nu får jag ge upp min arbetsplats.. Fy tusan! Jag som har haft det så bra med en egen plats att sitta på när det inte finns så mycket att göra. Ska nog fara hem och hämta min egen dator så jag kan fortsätta med allt jag hade tänkt! =)

Det är så mycket i mitt huvud nu.. Huvva.. Men bara att bita i det sura äpplet! Jag har själv satt mig i denna sits?!


Hårfärgning

Ska hoppa in i duschen nu och sedan fara till storebror för att färga Annas hår! =) Tror det blir mörkt! Får se när jag kommer dit =) Kommer bli en mysig söndag eftermiddag! =)


Jeff Dunham

Nu taggar vi för kvällen! Jag, älsklingen och våra småbröder ska iväg och njuta av en kväll med skratt, asgarv och fniss! Vi börjar hemma hos oss och käkar och gottar oss i massa godis och läsk och far sen och njuter av en kväll med glädje! =D Kommer bli så himla kul och vi har laddat med de gamla klippen och minnena man har av när man kollade som mest! Kommer bli grymt!

Taggar för fullt! Kommer bli askul! Och sällskapet gör allt! ♥


13/4

Det är onsdag och jag har praktik, det har jag helva veckan, började igår. Det blev inte alls med partullen som det har stått och som jag hela tiden har trott utan det blev med en annan sköterskegrupp som bara arbetar dagtid, så det blev en glad överraskning att slippa lägga om dygnet helt i de kommande 5 veckorna.

Det är lite synd dock att det inte alls är så som det är på sjukhuset, jag har svårt att komma in i allt och när det inte är fasta saker som ska göras och man inte har något att gå efter är det svårt att veta vad som ska göras, hoppas det blir bättre med tiden! Kanske man har koll på något som ska göras innan man slutar sin praktik.

Har varit ute och flängt nu på morgonen med en sköterska och nu sitter jag på kontoret och har inte mycket att göra för alla är på olika uppdrag och hon jag var med innan det blev dags för fika tyckte det var onödigt att jag följde med henne igen då hon bara skulle lämna mediciner och jag redan träffat de arbetande på de ställena, så nu sitter jag i min ensamhet och istället försöker plugga lite. Det går trögt, det är ju inte det jag vill göra just nu =P Ska se om jag hittar någonstans att börja!

Wish me luck!

MB

Sitter på Medicinska Biblioteket och försöker få lite skolarbete gjort. Det går rätt bra. Kommer hinna klart iaf en uppgift nu innan lunch, i hope! Men sen blir det hem och äta lite och kanske en promenad och sedan tillbaka hit för att påbörja nästa! Det är mycket som ska göras nu! Men det är bara att ta tag i det! Måste börja plugga inför tentan också! Men det är så svårt när det är så många veckor kvar nu! Man tycker att man har all tid i världen och man har ju som ingen lust till att plugga för det känns som att man kommer att ha glömt bort det innan tentan är men det är bara att köra hårt! =) Inatt sätter vi oss på tåget och åker till Åre, där blir det nog att ta tag i lite tentaplugg och när jag kommer hem sen så börjar vi med resten av uppgifterna! Känns skönt att man har skaffat fakta till allt iaf! Bara att sätta sig ner och skriva! Kommer man igång så brukar det gå rätt så bra =)

Pussisar!

Slut på praktik 1

Så har jag gjort mitt sista pass på kirurgen 3 för denna praktikperiod! Hoppas fortfarande på sommarjobb, ska dit imorgon och prata med chefen.. Hoppas verkligen på detta! Hade varit heeelt underbart!

Så imorgon ska jag dit med lite fika, blir nog inte mycket känner mig bara för lat nu =P Passar på samtidigt att ha ett möte med chefen och sedan sätta mig på MB och göra lite skolarbete! =) Sen imorgon natt så sätter vi oss på tåget och drar iväg till ÅRE!! =D YEY!!!

Kusinkärlek

Älsklingen for iväg och spenderade lite tid nu ikväll med sin härliga kusin Linus! =) Fick ingen bättre bild än såhär =P Var tydligen mycket roligare att se vad Rex hade för sig när han sprang omkring och grävde ner sina leksaker så ingen skulle ta dom  =P Haha! Kusinkärlek ♥


"Ny" väska

Min nya favoritväska! =D Rätt längesedan jag köpte den men har inte orkat lägga ut någon bild förrän nu! =P Det blir så lite tid vid datorn när man spenderar hela dagarna på prakitk och får springa runt på avdelning =) Jag är superduper förälskad i den iaf! Den fanns i brunt också men det blev den svarta. Den är från Gina Tricot.. Ovanligt att hitta väskor på klädaffärer tycker jag! =) Men jag föll för den och nu är den min favorit! =) Det bästa är att det fanns en axelrem i väskan som jag kopplade på! Tycker det är skönt att kunna ha den på axeln och inte behöva hålla den i handen hela tiden.. Nu kan man ju välja! =D



Gå ner i vikt?

Fick en kommentar på facebook om att jag borde gå ner i vikt.. Ingen vidare kommentar att få.. Spelar ingen roll om det var ett skämt eller hur det var tänkt.. Jag känner inte personen som skrev det. Ska sätta mig ner och rensa min vännerlista. Vill bara ha mina vänner som jag känner där. Det blir min uppgift denna kväll!

Känns onödigt..

I love being me! ♥ And I love my friends and family! ♥


Söndag - innebandy dag

Det har blivit mycket innebandy idag! Men det gillart vi! =) Det var längesedan jag såg innebandy så det har varit kul! =) Först for vi och såg Simons lillkusins innebandymatch, de har varit med i umecupen och de var såååå duktiga! Alla var så små och dom var så himla söta att titta på när det sprang omkring på planen! -03 var de födda, tokigt alltså! =) De hade sin allra första innebandymatch i fredags och de har haft så himla roligt allihopa, det är underbart att se! Så vi satt och hejjade på dom i eftermiddags! Alla spelare for därifrån med varsin medalj =)

Sen nu lite senare under kvällen så vart det innebandy på tv:n med.. Den sitter jag och tittar på nu! KAIS Mora - Djurgården IF.. 4-3 för tillfället. 5 minuter kvar lite drygt. Vi får se hur det går! Det är alltid spännande att se när det blir straffar ;P



Full fart!



Fick en bild när Simons kusin tar sats och springer när det är dags för frislag! Han var sååå duktigt =)


RSS 2.0