jobb på tom mage

Sitter på jobbet och väntar på att nästa lastbil ska komma så jag får fara hem snart!! Skönt att ha fått fylla på energiförrådet med lite mat, trodde jag skulle svimma på slutet nästan.. Inge bra att inte äta en ordentlig frukost.
Fy!


Haha! Detta var typ jag imorse ;P


Grym låt!


Lycka!! <3

Ledsen för att jag har varit dålig på att uppdatera på slutet. Har hänt mycket nu på slutet! Först förlovning och dagarna efter det blir man faster.. Kan inte bli bättre än  så! Känns verkligen som att jag har gått på moln flera dagar nu! =D Det fortsätter än!! Verkligen underbart! Jag är så stolt och lycklig just nu!! Världen är allt bra mot mig! Lycka!!!



Grattis mina älskade! Jag är stolt över er, alla tre!
Mycket kärlek från en lycklig faster!


Nedräkning slut!


Idol

Happ, så säger Idol hejdå till Linda!


Tidsinställd

Måste bara prova om detta fungerar.. Det har kommit en ny funktion till blogg.se som gör att man kan tidsinställa inlägg! Smidigt alltså! =) Så  vi får allt se om detta fungerar!!

Trevlig kväll!! =)

Nedräkning

1 dag kvar! =)


Men fy!

Har suttit så många timmar idag på MB för att försöka göra klart arbetet, tänkte sitta där till halv 9 för att hinna allt. Åsså stänger dom klockan 6!?! Vad är det för stil?? =O Så kan man ju inte göra! Så nu sitter jag hemma i soffan och fixar med artiklarna.. Läser igenom dom och highlightar det som jag ska ha med i arbetet så far jag till MB imorgon när de öppnar klockan 10 och skriver klart det lilla som är kvar! Skönt att börja se slutet i denna tunnel.. Gud så man har kämpat!!

Tummen ner för skolarbete på helgen!


Nedräkning

3 dagar kvar...


Det är vitt ute! Yippi! :)

img325 (MMS)

Det är vitt ute! Yippi! :)


Mys i soffan!

Ikväll sitter jag och älsklingen och myser i soffan framför "bartender skolan", kanske inte det program vi valt om det funnits något annat, men utbudet var dåligt, då tar man vad som finns ;)

Te och glass är vad som bjuds till! =) Det är en bra kväll =)



Jag och älsklingen tog oss en kväll ihop för att spara krafter inför imorgon! =)
Trevlig kväll!! =)


Haha!!

Alltså! Jag är ledsen.. Men ibland är jag inte riktigt normal! =P
Men jag har ju iaf kul ;)


Kvällen

Det blev en snabb vända på biblioteket. Hittade det jag tänkte, åsså skulle jag ju skriva ut en del papper men det blev inte av. Får lov att göra det imorgon på lunchen istället! Sedan måste jag börja skriva imorgon på arbetet. Vi som ska b juda några kompisar på middag, tur att jag kan sitta med det samtidigt under kvällen! =) Bra med sånna vänner! =)

Nu är jag hemma igen och jag tänkte att det är dags att diska undan allt som står i köket. Hallen ser fin ut, vardagsrummet har jag röjt så där ser det bra ut nu, nu är det bara spegel i toaletten som ska snyggas till och disken i köket som måste bort! Sedan ska jag fixa lite med böckerna och hitta en till artikel till arbetet innan älsklingen kommer hem och vi ska sitta och titta på tv och dricka te! =D MYS!!

Har även kommit fram till att jag måste bli bättre på att ta kort! Kameran måste föllja med mig i väskan! Det blir så tråkigt på bloggen om man inte kan visa i bilder vad som händer under dagarna.. Haha!

TV häng

Jag och älsklingen ligger i soffan och ser på tv innan det är dags för han att fara på träning och jag ska iväg på biblioteket ett tag. Leta llite böcker och skriva ut lite papper och sånt.. Sen ska jag hem, göra iordning lite te och bara slöa framför tv:n!! =D


Fall Out Boy


Nedräkning

4 dagar kvar! =)


Onödigt

Så onödigt att börja prata illa om folk på sin blogg. Är det sånt man vill att folk ska läsa om? När man kollar runt på bloggar, eller iaf de bloggar jag läser, så finns dom flesta för att berätta om sin vardag och vad som händer och att höja människor. Ta bara blondinbellas blogg som exempel. Hon vill hjälpa de som mår dåligt, inte trycka ner människor, för vad ska det vara bra för?

Haha, så typiskt tjejer, att snacka skit bakom ryggen istället för att ta upp det med människan. Skulle bra gärna varit kille at the moment! Slippa skitsnack och bara lösa det men en gång. Att det ska vara så svårt?!

Typiskt tjejer!! =P


Fy!

Vaknar av att jag knappt kan andas.. Himla förkylning, varför kan den inte bara försvinna?! Snälla!! Det typ bubblar ur näsan ju! =P Illa!!


Kofta

Jag vill shoppa.. Men det får vänta.. Under tiden kan man sukta efter lite olika saker på nätet! =D Enkel "fönstershopping" ;) Hittade en kofta jag är sugen på! Finns här på hm =)


Mums kväll

Jag och älsklingen ligger i soffan och mumsar på chokladbollar framför biggest looser på tv:n.. Passande va? ;)


Middag!

Idag blev det lite ändrade planer.. Det var tänkt att vi skulle bjuda några vänner på middag, men så blev det inte. Så all mat vi lagade blir att frysa in i matlådor eller äta upp som lunch/middag imorgon. Men det får väl vara så.. Man tjänar ju tid imorgon iaf?!

Det var god mat iaf.. Kyckling, ris och vad jag och min familj kallar gosås, café de paris ;)

In the making ;)



Slutresultatet! Gomaten! :D

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen.. Hihi =)



Nymålat!

När plugget inte går som jag vill så väljer jag att måla lite.. Man måste ju få känna sig fräsch även om man är sjuk!! Det var på tiden att fötterna blev lite uppiggade!! =)



Jag använde ett nagellack som jag fick i julklapp ifjol av min bror och hans flickvän.. Älskar färgen!! Väldigt djup mörklila! Perfekt färg för mig, passar jätte bra till hösten! Me like!! =D



Makeup store! Håller hur bra som helst och det behövs bara ett lager! =D Ekonomiskt ;)

Förkyld!!

Tycker inte om att vara förkyld.. Vill bli ompysslad och slippa vara ensam! Älsklingen tar hand om mig från jobbet! Ser till så jag har det bra sedan har han lovat att göra middag ikväll =) Sötnöten!! ♥

Idag lever jag på Treo, Lypsyl och nässpray!!


Taio Cruz


Ny dag..

...Och jag är dunderförkyld! Inte vill den ge med sig inte..Inte det minsta?! Jag tror jag blir tokig.. Vill ju vara frisk så jag kan träna, eller iaf ta mig upp ur sängen! Nu ligger jag under täcket och där får jag nog stanna idag! Har min virkning, min dator så jag kan börja söka artiklar och en godispåse från igårkväll.. Man har det väl ganska bra men är hellre frisk!!


Vill ha!!

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha den här!!


Längesedan

Jag drömmer mig tillbaka..



Söndagsmys

Jag,  älsklingen och hans kompis Erik sitter i soffan och slappar! Härloig söndagkväll med chokladbollar, mjölk, filmklipp och tv.. Det kan man komma långt med! =) Mysigt att få slappa!

Imorgon får jag ta tag i skolan.. Men ikväll får jag slappa! =D


Kul

Ibland dyker det upp sånna låtar som man inte lyssnat på på flera år, det gjorde det idag på innebandy matchen.. Flera låtar som man bara "aha" .. haha! :D Denna var en sådan! Som är kul att komma ihåg =)


Sitter med älsklingen och ser på innebandy...

img324 (MMS)

Sitter med älsklingen och ser på innebandy. Han är förkyld så fick stanna hemma i helgen när laget har match i Falun. Men lite innebandy måste man ju få vara med om. Är det okey att heja på dalen? ;P


Mys i sängen!

Vi tänkte stanna i sängen en stund idag, ingen brådska upp. Jag var uppe och gjorde iordning frukost åt mig och älsklingen och överraskade honom med det när jag väckte han. Fruktsallad och jordgubbssmoothie, nyttigt och gott! Sen ligger vi och tittar på film samtidigt! MYS!!


Hehe

Haha! Robert Gustafsson kan då spela det mesta. Här med Lasse Berghagen på Skansen. Sjukt kul!! Tappar telefonen och frågar om det gick bra? =P


Nytt och fräscht!

Det blev riktigt sent inatt.. Hade verkligen svårt att hålla mig vaken!! =P Älsklingen var så duktig att han gjorde iordning en ny header åt mig =) Vad tycks? Jag gillar den! Lite livligare än den gamla! =D Tack så sjuukt mycket älskling!!


Skönt

Efter att ha tagit en Treo eller två och vilat en stund så kan jag konstatera - Jag är nyvaken och ser verkligen så ut men huvudvärken är iaf borta! Det duger gott för mig ;) Nu sitter jag i soffan och ser på "Hide and seek" och väntar på att älsklingen ska bli klar med middagen, lyx! =)

 

Tummen upp för att slippa huvudvärken!!


Huvudvärk

Treo är just nu min bästa kompis!


Lördag

Nu har jag och älsklingen tillslut lyckats ta oss ur sängen, handlat lite mat och just ätit typ brunch eller något?! =P Väldigt sent blev det men gott ! =D Snart blir det antingen tv-spel eller en vända på stan.. Vi får se vad vi orkar med :) Just nu ser vi iaf på Wallander, Bröderna.


God Natt

Har svårt att hålla mig vaken, halvsomna nästan nyss mitt i spelandet. Dags att sussa sött! Nu går jag och hoppar i säng! Ska ju faktiskt orka upp någon gång imorgon med!! haha! Natti!

Äntligen är man hemma och får somna i älsklingens trygga famn! Finns verkligen inget som är bättre än det! Vill aldrig härifrån igen! ♥


Tv-spel

Ikväll ska jag och älsklingen först äta gott, det blir sen middag när han har träning så sent på fredagar. Men det blir nog bra ändå! =) Kyckling, ris och sås, sen fruktsallad till efterrätt =)

Sen ska vi sitta i soffan och spela tv-spel! Lite olika spel blir det, bland annat Lips =) Det var längesedan nu! Kommer bli riktigt kul =) Och imorgon får man sova ut! =D Härligt!!


Sista gången. Ikväll är det fruktsallad oc...

img323 (MMS)

Sista gången. Ikväll är det fruktsallad och film som gäller med älsklingen! Kanske man borde ta sig en promenad ikväll om man orkar. Det är en så jobbig tanke när det är så kallt ute :P


Nedräkning

Haha, ja  på sätt och vis.. Men eftersom jag inte riktigt vet när det  blir så är det svårt att räkna ner på något bra sätt.. Menmen, tanken var god?! =)


Äntligen!

Jag tycker verkligen inte om våra grytlappar, de är i silikon och väldigt smidiga för man kan använda dom som grytunderlägg och massa annat också + att dom är snygga. Men det spelar som inte roll vad man gör så blir alltid kakan trasig osv för att de är så stela att man inte kan böja dom och få ett bra grepp om man inte typ mosar kakan =P Så nu har jag inhandlat garn och håller på att göra grytlappar! Sånna som mamma har hemma hos sig.. Sånna ska vi också ha!! Inga mer förstörda kakor!! Jippi! =D


Engel


Brrr

Huvva, har varit ute en kort vända, bara fram och tillbaka till bilen. Skulle hämta älsklingen från jobbet nu inför lunchen.. Höll på att frysa ihjäl på bara den krota sträckan över gården. Illa! =P Men jag gillare ändå =) Måste bara få vänja mig lite.. Det kommer nog att ta en stund..

Känner mig avundsjuk på mamma och pappa som har iaf 10 grader varmare nu! Lyx! =D


Haha! Jisses vilket namn! Jag tänker då in...

img322 (MMS)

Haha! Jisses vilket namn! Jag tänker då inte döpa mitt barn till Agata.. Haha, vad elakt! Huvva!


Hela världen är vaken..

Hehe, njae.. Troligvis inte.. Men jag är vaken iaf. Ligger i sängen och ser för tillfället på Smallville.. Lite kul ibland.. Finns typ inget annat på tv..

Jag har någon bredvid mig som ligger och sussar så sött. Älsklingen har fått en sådan dunderförkylning.. Näsdroppar konstant nästan.. Men söt som tusan när han sover! Jag har haft tur som har honom! ♥


Godmorgon! =)

Idag är det en ny dag! =D Måste erkänna att jag blev lite besviken när jag kikade ut genom fönstret och insåg att det inte snöade! =P Men det är kallt ute iaf, is på vissa ställen och lite snö kvar på backen från igår så det är ju bra! Börjar det snöa så kommer det nog att ligga kvar! =)

Sen har jag hela morgonen drömt om några som hade en konsert i mitt huvud.. Eller typ mer som att jag satt och tittade på dom på typ Ellen show! =P Haha! Tror det måste ha varit för att The Voice var igång på tv:n! =P Helt sjukt!! Drömde samma framträdande i olika kläder på olika platser flera gånger om! Och att en tjej skulle in och typ "rappa" och hade två mickar varav den ena skulle hon som sjöng refrängen ha men hon missade det och blev jätte stressad över hur hon skulle få tag på den när det fanns annat att göra i numret.. Haha! Sjukt vad man kan hitta på i sina drömmar.. Undrar vad detta kan betyda?? Hah!

Jag är bara glad att det inte var en mardröm!


Simpsons the movie

Sitter och kikar på Simpsons the movie.. Det blev en sen middag för älsklingen och mig.. Har varit en sväng förbi hos mamma och pappa under tiden älsklingen var på träning.. Stackarn kunde inte vara med pga förkylning, hoppas den släpper snart =)

Det var mysigt att träffa mamma och pappa en vända innan de far utomlands=) en weekend borta tillsammans med vännerna, känner mig lite avis! =)


Tiden går så fort..

Igår blev jag och Simon bjudna på middag hos de bästa! =) Huur god mat som helst! Hur ska man kunna bräcka det tro? ;)

Vanja, myshunden, gud så hon har vuxit. Det märks inte så väl för dom som har varit hos henne hela tiden men nu när jag är hemma från Lycksele så syns det verkligen hur mycket större hon har blivit! =) Myshunden växer upp! Hon blir bara kaxigare och kaxigare! Läckert! =)


Robert Gustafsson

Älsklingen har varit hemma på lunch, hela kylskåpet och skafferiet är typ totalt tomt.. Kom och fyll på någon? ;) Han har hyrt några filmer så idag under tiden vi har ätit har vi suttit och tittat på den nya samlingsfilmen med Robert Gustafsson.. Hur kul som helst =) Bara alla godbitar som han gort under åren! Gillart! :D



SNÖ! :D

Underbara snön har börjat falla! Jag känner mig alltid så lugn och lycklig när snön kommer! :D Jag älskar sommaren, verkligen! Men det är något speciellt med den första snön =)


Äntligen är det över..

Har varit de senaste 4 veckorna i Lycksele på praktik, kan inte direkt säga att jag har trivts där borta. Snacka om att ha hamnat i en depp-period. Trivdes så himla bra på avdelningen och alla var ätte gulliga. Men när man aldrig bott ensam tidigare och ja, jag är väldigt hemmakär, så är det inte lätt att veta att man ska vara fast där under en sådan lång tid.

Pga att jag varje gång jag kom dit fick en sådan konstig känsla i kroppen, samt att jag hela tiden var på sjukhuset när jag inte var hemma framför tv:n så fick bloggen stå på is en stund! Men nu är jag hemma! Nu kommer det flyta på igen!

Sjukt härligt att få vara tillbaka i Umeå! =D Nu saknas bara den skriftliga examinationen på detta, ska försöka komma ihåg hur man artikelsökte! =P Wish me luck

 

Ska säga det att det är dyrt att vara 4 veckor i Lycksele, telefonräkningen var ungefär det dubbla denna månad.. Haha! Det är inte bara bussresorna och boendet som drar iväg. Känner man sig ensam så gör man ;)


RSS 2.0