Jag och Evelina ute på Rex i lördags :) ta...

100media_imag001 (MMS)

Jag och Evelina ute på Rex i lördags :) tack för en underbar kväll tjejer! Grymt härligt att få dansa av sig lite :) Måste göras om!


Släppt häng i sängen som nu är förflyttad ...

100media_imag002 (MMS)

Släppt häng i sängen som nu är förflyttad till vardagsrummet för vi ska måla sovrummet imorgon och det just nu är fyllt av spackel och grejer :P längtar till det är färdigt! :D kommer bli så fint!


Hejdå naglar! Idag ska de bort.. tillbaka ...

100media_imag001 (MMS)

Hejdå naglar! Idag ska de bort.. tillbaka med mina egna så får vi se hur det blir :)


Film och sallad :) lugn hemmakväll väntar ...

100media_imag000 (MMS)

Film och sallad :) lugn hemmakväll väntar :) jag gillart!


Sitter hemma i soffan och slappar framför ...

100media_imag000 (MMS)

Sitter hemma i soffan och slappar framför tv:n :) har varit ute med brorsonen i 2 timmar och promenerat ikväll, himla mysigt att gå runt :) ikväll blir det att mysa med älsklingen för imorgon far han söderut på match och är hemma igen på söndag.. får ta vara på tiden ikväll istället :)


Nytt! =D

Idag ska jag få fara och köpa en ny telefon!! =D Jippi! Bara att vänta på att Simon ska sluta jobbet så far vi iväg och handlar! =D Är som ett barn på julafton, fjärilar i hela magen!! =D Är såååå glaaad! =D haha! =D Barnasinnet är det inget fel på iaf ;)


Grattis till mig....

...i efterskott =) Igår blev jag 22 år! Känns som en rätt bra siffra =) Ingen åldersnojja än iaf =) Ung i sinnet! Hoppas det fortsätter såhär ;)

Började dagen med att dra mig extra länge i sängen och sedan se lite tv med en bit tårta till frukost! Kan verkligen inte klaga! =D

Ha en bra dag!

Nu smäller det!

img014 (MMS)

Nu smäller det!


Att roa sig när man inte är trött

Haha, igår när vi tänkte att vi skulle sova så insåg både jag och Simon att ingen av oss var direkt trött. Simon pockade fram sin dator och vi började skojja till det i photo booth! Haha, så grymligt roligt man kan ha bara med hjälp av en kamera och några knasiga effekter! Lätt något man kommer att göra om när man är på lite halv tråkigt humör! =P




Haha, funderar på om det är nästa profilbild på facebook =P

Maaaaat

Äntligen är kursen över.. Inge mer vetenskaplig teori för min del!! Såååå härligt!! Tre dagars helg, fyra sovmornar och en underbar fredag väntar på mig!!

Imorgon kommer bli så sjukligt kul! Äntligen smäller det! Först syjunta, sedan så...

Ikväll blir det middag hemma hos Anna och Erik, kyckling med ris.. Mumma.. Efter det blir det att fara hem och rensa i extrarummet för där ska det sova folk i helgen =P Får se hur mycket plats dom får =P Haha!!

Opponering hela dagen. Har redan fått vårt...

img011 (MMS)

Opponering hela dagen. Har redan fått vårt arbete betygsatt. Nu är det bara att vänta till sist då det är vår tur att granska ett arbete :)


Fixade naglarna i onsdags. Vanligt men med...

img010 (MMS)

Fixade naglarna i onsdags. Vanligt men med lite glitter :) alldeles lagom :) det är så skönt med fräscha naglar!


Himla internet!!

Internet fungerar typ aldrig.. Har inte suttit vid datorn på flera dagar för att internet inte fungerar. Enda gången jag har tillgång till internet är när älsklingen är hemma och jag kan koppla upp mig på hans mobil, i helgen har han varit i sthlm så har inte haft möjlighet alls att sitta vid datorn. Nu fungerar det för stunden så skyndar mig att skriva ett kort inlägg..

Simon kommer hem ikväll, då kan jag på allvar återkomma till bloggen. Har ringt Telenor och dom skulle skicka ett nytt sim-kort, hoppas vi får det imorgon och att det börjar fungera på riktigt då! Annars måste vi fikxa något annat, såhär kan vi ju inte ha det!!

Ben and Jerrys

Det är så typiskt att när man vill ta tag i träningen så kan man inte tänka på annat än vad man är sugen på. Ååååh vad jag vill ha Ben and jerrys nu!! Half baked.. hade kunnat ge mycket för den goingen just nu!! Ska hoppa in i duschen nu och hoppas jag kommer på andra tankar..

Den är ju bara fööööör god!!


Kort Joggingtur

Har varit ute en kortis och joggat en stund. Ville känna efter hur knäet kändes, har haft lite problem med det på sista tiden men tror det borde gå bättre om jag börjar träna ordentligt och jobba upp styrkan i knäet igen. Det kändes bra de krota 20 minutrarna jag var ute men det var kallt så när jag stannade utanför porten till huset kändes det som att lungorna packade ihop och reste bort en stund =P Som tur var löste det sig ;P

Det var kallt ute! Men skönt när man väl är igång =) Det syns på pannbandet att det har varit kallt när man har andats =P

Vill utomlands till värmen!

När man sitter och kikar runt på datorn och ser en massa bilder från när vi var utomlands i somras så längtar man verkligen till värmen. När man kliver ut ur huset och känner att kylan slår mot ansiktet så känns det absolut som att jag hellre skulle kliva ur ett flygplan och slås av värmen istället =P

Storebror och Anna bjöd mamma och pappa på god efterrätt i Tunisien och eftersom jag och Simon satt med dom och den var så otroligt stor så fick jag och Simon smaka! =) Den var mumma!

Tack mamma och pappa för en underbar resa! ♥


Skönt

Tillslut tog dagen slut. Satt och trodde jag skulle somna under båda föreläsningarna. Inte för att de var dåliga utan för att jag inte tror jag har sovit ordentligt de senaste nätterna. Ska upp imorgon och fixa naglarna klockan 8, får se om jag vaknar =P Ska försöka lägga mig tidigt ikväll! =) Hoppas jag somnar så jag inte sitter uppe halva natten som en uggla!

Nu sitter jag hemma i soffan och slappar framför tv:n och väntar på att maten ska bli klar, älsklignen har lovat att laga mat, hoppas han hittar på något gott och att han börjar laga mat snart =P

Får se vad de närmsta timmarna har att komma med..

Hittade ett tips på duvor till min tatuering, fast minus hjärtat och snörena.

Bilden kommer från Fattybom.


Vilken miss

Nu blev dagen så himla mycket längre än vi hade planerat! Vi som skulle sitta med våran tänkta studie idag, ändrade planer. Det är förläsningar som gäller fram till 16.30. Usch vilken dag det blev!


Mys!

Imorgon kommer bli en så himla mysig dag! Det känner jag i kroppen redan nu.. På morgonen ska jag få fara och fixa naglarna tidigt på mrogonen.. Klockan 8, hoppas jag tar mig upp i tid =P Sedan ska sängstommen hämtas av köparen vid 1-2 tiden någon gång och direkt efter det så far vi upp till Sikeå till Simons farmor och farfar där det är dags att fira jul/nyår/trettondagsafton ihop hela Simons pappas sida av släkten! =) Kommer bli så himla mysigt!

Dom gjorde samma sak ifjol och det är så himla roligt att jag får följa med! =) Onsdag = en bra dag helt enkelt! =) Sen får vi se om vi stannar där över natten eller om vi kanske far upp  till vår stuga och sover där om inte mamma och pappa ska dit! Vi får helt enkelt se vart kvällen slutar =) Och på torsdag så är det bara tillbaka till plugget igen då, men onsdag är en helig dag denna vecka =)

Bröderna på juldagen =)

Första gången lillebror fick ha storebror på ryggen istället för tvärtom =P


4/1

Dagarna springer fram och idag är det bara en kort föreläsning och sen ska jag och Frida sätta oss ner med studien vi ska göra. Vi får se till att jobba effektivt så vi itne behöver sitta så länge!

Ska försöka få i mig en ordentlig frukost, är så dålig på att äta frukost men samtidigt är det så viktigt så det är något jag måste börja bli bättre på, om det så sak betyda att jag får tvinga i mig frukost. Det är tydligen det enda målet på dagen som man absolut inte ska hoppa över så ska försöka sluta göra det!

En sak vi måste hinna idag jag och Simon är att montera isär sängramen, vi har lagt ut en del saker på blocket och den blev såld nu ikväll, typ 2 timmar efter vi la ut annonsen så det var skönt =) Får se vad vi hittar att köpa för dom pengarna, man kanske lite färg till sovrummet eller något.. Det lär nog bli vårat minsta bekymmer =P

Manlig kärlek på nyårsafton. Och jag kan säga att det här inte var det värsta ;)

Simon och han gamla klasskompis Marcus


Godnatt

Fick nästan inga timmars sömn natten till idag så tänkte ta igen det nu.. Dags att lägga sig i sängen och försöka sova några timmar innan det är dags att hasa sig upp till skolan imorgon. Jisses vilket kort jullov det blev.. Känns inte som att vi har fått något lov alls typ..Men men, bara att bita i det sura äpplet och börja om igen.. Måste hitta tillbaka till plugget!

Natti natti! =)


Victoria's Secret

Har suttit och kollat på Victoria's Secrets modevisning tills nu. Det är ju bara för roligt att titta på. Såg lite tidigare i veckan men nu fick jag se slutet också =) Det är så roligt att se en modevisning där alla har så roligt och inte bara ser buttra ut =P Sen är ju underkläderna helt underbara!


Det är när man ser sånt här som man inser att det är lång väg innan man uppfyllt nyårslöftet!


Sean Banan

Har aldrig gillat Sean Banan.. Men låten växer som ju mer man hör den =P Det svänger ju! =)

Dagens lunch/middag

Både ja och Simon var så himla hungrig när vi kom hem fårn shoppingrundan så vi sprang i princip in i köket och börjat slänge ihop massa mat =P Vi orkade inte ställa oss och laga något ordentligt utan plockade ihop lite smått och gott.. Får se om vi gör någon slags kvällsmat senare.. Annars blir det väl något slags kvällsfika för mig iaf.. Älsklingen ska iväg och se hockey ikväll så jag blir alone.. Men ska bli skönt att lägga sig tidigt, om det nu blir så. Varken han eller jag kunde somna igår så han satt vid datorn i sängen och jag låg och kikade på tv till iaf klockan 03.00 innan vi blev trött nog att somna.. Ikväll hoppas jag på lite tidigare.. =)

Hårdmackor med ost, keso och gurka och ett stort glas med mjölk =)


Promenad

Har varit ute idag och promenerat med Anna och sötis brorsonen.. Det var mysigt, men det blev kallt för fötterna på slutet =P Avslutade på stan med att springa in på skopunkten och lägga undan ett par skor som jag önskar mig i födelsedagspresent..

När jag väl kom hem så ringde älsklingen och vi for och handlade en dataväska till honom och nyligen när vi kom hem så började vi möblera om i lägenheten och dra ut skrivbordet till vardagsrummet där vår julgran stod tidigare idag innan jag monterade bort den =P för där ska älsklingen sitta med sin dator och jobba =) Trevligare här ute i vardagsrummet än inne i det kalla extra rummet.. Nu ska vi försöka ta tag i resten av det rummet så det blir ett riktigt rum istället för ett förråd =P

Julgranen innan julafton =) nu är den borta..


3/1

Fy! Jag är inte glad på vårat internet just nu.. Det fungerar inte alls.. Det kopplar upp sig och kopplar ifrån sig direkt.. Man hinner inte göra något innan man har blivit av med internet. Så, nu fick jag tillgång till internet för första gången idag.. Älsklingen har kommit hem så jag har kopplat upp mig på hans telefon.. Varför har inte jag så? Borde typ köpa en ny telefon så jag kan göra så istället för att använda skit telenors mobila internet.

Första mars går abonnemanget ut, ska bli så himla skönt med internet i huset, trådlöst.. Underbart!! Längtar!!
Telenor - ta dig i brallan...


Sucker för bloggar

Jag är en sucker för bloggar, läser de flesta.. Kan som inte riktigt låta bli, tycker bara att det är som små kul att kika runt vad andra har för sig i sitt liv =) Nu har älsklingen börjat göra en ny hemsida till mig så han har suttit och kollat på en massa andra bloggar för att få lite inspiration. Han har bland annat kollat in Kenzas blogg. En ung, duktig tjej som har hunnit med så mycket i sitt liv nu och kan inte låta bli att bli avis när hon för tillfället är i Thailand och myser i värmen när det är -10° här =/

Det blev så roligt när älsklingen helt plötsligt brister ut i skratt och säger att han kollat in en blogvideo som hon har gjort nu när hon är utomlands.. Hon sitter och berättar hur dom har haft det och vad har har för sig osv och sedan på slutet så hon vara söt och skicka en slängpuss, det enda kruxet är att hon har haft handen i sanden innan så hon får en massa sand i munnen och på läpparna som hon måste försöka få bort.. Stackarn, men det såg så sött ut och man fick sig som ett litet fniss där på slutet =)

Kenzas blogg hittar ni här.


Vira blåtira

Jag var ju på innebandy ikväll, kul att älsklingen fick starta =) Tyvärr gick det inte alls särskilt bra för laget så han klev av i andra perioden.. I tredje fick han en snabbis ute på plan igen då det blev straff för Täby.. Den tog älsklingen! Han var såååå duktig =D

Efter matchen har vi bara tagit det lugnt.. Jag gjorde middagen tidigare idag så det var bara att göra en sås och värma maten i mikron så det var smidigt när vi väl kom hem från matchen =) Kände mig så lat så skulle nog inte ha orkat göra något ordentligt!

Haha! Det sjukaste hände på matchen. När City gör målkastar målgöraren en boll upp på läktaren som man sedan får byta in mot en lunch på O'lerays.. Och tror ni inte att när jag väl inte tittar så kommer den där rackarns bollen mot mig?!? Hade inte Veronica ropat på mig att se upp så hade jag nog suttit med en blåtira nu! =P Tack vare henne så tittade jag upp och sträckte på mig så jag fick den bara mitt i bröstet.. Men jag höll på att dööööö! Jag kunde inte sluta skratta! =P Till grabbarna i City: "SIKTA PÅ NÅGON SOM TITTAR NÄSTA GÅNG!!!!! ".


Innebandy som gäller. City - Täby. Älsklin...

img003 (MMS)

Innebandy som gäller. City - Täby. Älsklingen får starta! :) är så stolt! Håll tummarna! <3


Tillslut

Treon har hjälpt, tack och lov! =) Skönt att man vet att det brukar fungera.. Gjorde iordning ett glas och sedan la jag mig i sängen och vilade ett tag.. En timme senare ungefär så känner jag mig fräsch nog att röra mig upp ur sängen! =) Känns bra! =)

Nu ska jag upp, dags att röjja efter alla dessa lediga dagar, köket är mitt ställe, älsklingen tar vardagsrummet och hallen och sedan ska det lagas lunch till älsklingen och hans lagkompis inför deras match ikväll.. Hoppas hemmagjort potatismos och pannbiffar med rödbetssallad och gräddsås duger =)
Känner mig som huslig som vill laga mat åt grabbarna ;P


Kul...

Väldigt roligt att man vaknar med huvudvärk.. Nu är det bara att proppa sig full med treo och hoppas att det släpper.. Kanonstart på dagen! Jag gillart?!


2/1

Det är söndag morgon och idag blir det lugnt och skönt mest hela dagen =) Ska försöka ta mig ut på en springtur och senare ikväll är det dags att se på innebandy, det är ungefär det enda jag har planerat för dagen så får jag istället se vad dagen har planerat för mig =)

Får försöka vrida tillbaka på dygnet nu så jag lyckas ta mig upp i tid när skolan börjar om igen.. Ingen hit att försova sig första dagen efter jullovet! =P Haha!!

Jag och Aster på 12-slaget! En härlig återförening!


Godnatt

Dags att sova en stund så man kanske vaknar tidigare än 11 som jag har gjort de senaste dagarna =P Känns som att man sover bort hela dagen när man vaknar så sent..

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Mätt och belåten!

Nu sitter jag, älsklingen, hans syster Sara och hennes kille Filip och smälter maten.. Alla har typ hamnat i matkoma! =P Av någon knasig anledning så ser vi på kungabröllopet.. Inte för att jag känner mig det minsta intresserad av det men =P Det är inte jag som styr dosan! =P
Nu ska vi bara slappa och njuta av kvällen och troligtvis se fångarna på fortet klockan 8. Får se om vi ser det här eller om vi tar bilen hem för att se det hemma och mysa i soffan! =) Vi funderar även på att kanske spela Lips ikväll, känns som att det hade varit skönt att få sjunga av sig lite och det är ju så längesedan nu så det börjar bli dags =)
Har jag tur blir det en sväng på affären påväg hem för att köpa med lite smågodis ;)

Middagsbjudning

Jag och älsklingen for ut med bilen till deras stuga och skulle hämta hans mobilladdare som vi glömde där för flera veckor sedan, vi har bara inte orkat fara dit och hämta tillbaka den så vi har samsat på min laddare, tur det har samma uttag i mobilerna! =)
På vägen hem tog vi en sväng förbi hans pappa och nu blir vi nog kvar här en stund ikväll då de har erbjudit oss att äta här =) Det vankas go fläskfilégryta med ris! =) Det är lyxigt att inte behöva laga maten själv! =)

2011

Det blev ett bra nyår! Och vi fick våran nyårspuss! ♥


1/1

Första dagen på det nya året, och självklart börjar man med att ta sig en välförtjänt lång sovmorgon! =)

Tack alla för ett underbart nyår! Middag och underbart sällskap hemma hos älsklingens mamma, kunde inte ha börjat bättre! Och sedan for vi vidare till älsklingens kompis där det vankades nyårsfest, efter några om och men så började det dyka upp folk man kände och jisses vad roligt jag hade!! =D

Tack alla inblandade för att ni gjorde mitt nyår till en sådan kanon succé!! Mycket kärlek! ♥

RSS 2.0