Airballooooon!

Ojoj vad mycket dumt man kan skriva... Huvva!
Satt ute i en park tidigare underkvällen och hörde plötsligt ett mycket konstigt ljud. Såg däremot inget men det lät som att det sprutade ut en massa luft i hög fart, förstod inte alls vad det handlade om. Sen lät det igen och då såg jag att det var en luftballong som svävade förbi precis ovanför mig!! Höll tummarna för att inte något skulle hända när den var precis över mitt huvud! =P

Underbart härligt att kunna unna sig att l...

imag0428 (MMS)

Underbart härligt att kunna unna sig att läsa en bra bok om dagarna! :) slippa kurslitteratur för en stund och få välja själv :) det är de små sakerna som man uppskattar när man har lov!


Plantering!

Vi på gården ska vara med i ett projekt som heter "gröna goda gårdar" då man planterar saker i pallkragar istället för i trädgårdsländer. I onsdags så höll vi på och fixade och trixade för att få det i gott skick! =) Nu håller vi bara tummarna för att det ska bli något av det hela! Håll tummarna! =D




Smultron!! =)

Tentafest och utgång

Jisses vad det känns som att jag hann med mycket igår! Först var det tenta på morgonen, sedan när jag kom hem höll älsklingen och hans kompis på att fixa med byte av våra soffor, våra skulle ut och sedan skulle de hämta hem våran nya soffa med. Efter det kökade vi lite och sedan sprang jag ut på gården med mina grannar och planterade lite saker ute på gården till ett projekt vi håller på med.

Sen tog jag en "power nap" som råkade bli en lite längre variant i typ 2 timmar =P Ops! Innan mamma ringde och vi for och njöt av ledighet på iksu spa!
När jag sedan kom hem blev det att snabbt svida om och slänga på sig ansiktet innan jag promenerade ner på stan för att ha tentafest med klassen och sedan utgång!


Ida, Johanna och Daniella, snyggingar på förfesten!




Det fanns lite dåligt med glas och plastmuggar när vi kom dit (och jag var för feg för att ta något vinglas =P) så det fick bli vin i en kaffekopp ! Alla sätt är bra utom dom dåliga ;)



Simon och Ida på Allstar!

Tack för en underbar kväll allihopa!
Grymt skönt att tentan är gjord och plugget för stunden är över! =D 1 år kvar nu!! =D Wiiiiiie!!

sommarloooov!

Äntligen sommarlov och det har ju varit varmt idag också! Underbart!

RSS 2.0