Läcker juledition :)

img336 (MMS)

Läcker juledition :)


The charmed once

Bra på tv!


Besök

Har fin besök ikväll medan Simon, Anna och Erik är på innebandy. Jag fick stanna hemma eftersom jag behöver plugga inför duggan på fredag så jag passade på att få lite besök under tiden, Vanja. Hon fick kommer hit och vara här istället för att vara ensam hemma. Så får vi både lite sällskap =)
Det passar mig utmärkt! =)


Julglass

Har precis suttit och njutit av pepparkaksglass =) Kände att jag fick lov att unna mig något gott mitt i plugget =) Jätte lätt att göra och smakar jätte gott och verkligen juligt! =)



Såg inte direkt ut såhär men smakade smasken ändå! =)

Michelin reklam

Varje gång denna reklam börjar på tv:n så får jag som en dum känsla i kroppen =P Jag blir som glad för att det är som en tecknad film, och jag älskar verkligen tecknade filmer! =)
Den får mina tankar att falla på julen.. Jag längtar till julen och när jag får börja julpynta! =) Typ två veckor kvar till julpynt och julgodis! =) Jippi!


Mongon! :D

Haha! Ibland är vi inte helt normala.. Men vi har ju riktigt kul ihop iaf ;)
Det är ju huvudsaken =)


Dyrt!

Varför ska lösgodis kosta så mycket?? Jag förstår inte varför priserna går upp hela tiden! Blir tokig!! Bara på ica Maxi så har priset gått upp med 2 kronor per hekto bara sen de öppnade! Fattar inte hur det kan måste bli så dyrt?!

Orkar inte, vill ju ha godis.. Men, kanske man hittar en prisbomb någonstans då man kan bunkra upp? ;)


10/11

Har varit uppe ett bra tag nu. Jag och älsklingen klev upp innan 6 imorse, åt frukost framför tv:n och sedan var det bara att bege sig mot jobbet. Hade bara en uppgift, och det gick mycket fortare än väntat! =) Himla skönt!!

Så nu är det bara att slappa lite hemma?!
Nej! Haha! Måste plugga, plugga och plugga!
Ska försöka göra iordning lite mat nu är så himla hungrig eftersom frukosten var så tidig! Sen ska jag kolla om det finns något pass jag vill gå på idag. Måste försöka träna oftare! Ska passa på idag eftersom jag har bilen under dagen! =) Känner mig inte så sugen på att fara ut med cykeln i busvädret som susar utanför fönstret ;P



Ta det försiktigt ute på vägarna!

Soova

Säger godnatt!
Ska upp tidigt imorgon och jobba några timmar innan det blir att ta tag i plugget!
Upp tidigt, så måste sova typ för en timme sen!
Hoppas kunna somna ganska direkt! Kommer säkert inte göra det bara för att jag vill. Skulle vara så typiskt!

Natti!!


Huvudvärk..

Åh, vad less jag blir!!



Botten upp!

Present =)

Fick för ett tag sen en present av vår granne som bor ovanför oss =) Det är alltid så himla roligt när man får presenter. Hon var så tacksam över att vi brukar komma upp med godsaker och mat och så så hon ville visa sin uppskattning =) Vi fick en fin ljuslykta som vi har hängt upp i ett av våra fönster i vardagsrummet =) Jätte fin är den =)


Vanja =)

Nu har Vanja fått fara hem, husse var och hämtade henne precis.. Några timmar fick vi iaf =) Jag som trodde jag kunde trötta ut henne tillslut men det är tydligen omöjligt =P Har kastat boll typ tusen gånger och lekt med plastflaskan som hon blir tokig av och lekt dragkamp hur länge som helst. Hon är otrolig! Orkar med allt. Det är verkligen inte som när hon var pytte liten, då hon jagade sig slut efter typ en timme och sov i två ;P Den tiden är förbi!

Men vi gillar hon mer och mer för var dag ändå! =)



Dragkamp för fulla muggar ;)

9/11

Sitter framför tv:n och slappar en kort stund, har gullhunden Vanja hos mig nu på förmiddagen! =) Skönt att ha lite sällskap! =) Hon springer runt här som en tok och ska vara överallt samtidigt! Men snart borde hon väl bli trött och vilja mysa med mig i soffan? =) Man kan ju hoppas iaf ;)


Pensionärsjävlar =)

Nu beger jag och älsklingen oss till sängen, dags att slappa, lägga till sig och njuta av härliga skratt! Ska se pensionärsjävlar, så himla kul! =) Missa inte det om ni vill få skratta! =) Så sjukt roligt! Vill man inte missa ;)

Ett litet smakprov ;)

 

Godnatt! =)


Påfylld

Nu har man fyllt på förrådet, ätit alltså. Dags att hoppa in i duschen och sedan bege sig mot centrum till brorsonen =)

På iksu



Nu är jag och Anna på IKSU och trampar för fulla muggar! Spinning i 40 minuter. Hoppas musiken är bättre än förra gången, samma instruktör, men, kan man inte ha musik som man kan trampa i takt till? Bara knas som man aldirg hört, inte riktigt min grej.. Men kanske är bättre denna gång. Annars får jag väl hitta någon annan tid att gå på då musiken är mer i min smak =P

Fullt upp! Hård träning! Man mår bra efterråt! Sedan blir det en snabb dusch, stoppa i sig lite käk och iväg till brorsonen! Gullungen! =) *Längtar*


Smize?!

Så mycket snack på "Americas next top model" om "Smize". Smile with your eyes, Smize! Haha! Det är ju typ omöjligt! Man sitter och tänker för sig själv att det inte borde vara så himla svårt! Men det är ju för tusan det! Det går inte alls! =P Snacka om plattfall! Det är allt tur att man inte tänkt söka in då! Vad man skulle få skämmas =P



Detta är inte ens Smize, det är ett flin typ =P Som sagt, tur man inte vill bli modell =P

Achmed the dead terrorist

Jag gillar verkligen Jeff Dunham, tycker han är sjukt kul! =) Många goda skratt!


Tidsinställt, påväg till skolan

Är påväg till skolan nu, får se om jag hinner dit innan jag halkat och fastnat på rumpan! =P Borde skaffa vinterdäck! oron ligger i kroppen när man vet att man ska cykla på morgonen.. Man får ta det lugnt helt enkelt! Håll tummarna för mig!


Måndag

Godmorgon! Nu börjar en ny vecka.. Ingen gillar måndagar, inte jag heller.. Men blir förhoppningsvis bara en kort stund på MB innan vi är klara så man kan fara hem och plugga. Hade velat hinna träna idag också!! Håller tummarna för snabbt arbete! =P

Ha en bra dag! =)

Gubben i lådan


Tvätt tvätt och tvätt

Fullt upp! Känns som att jag inte gör så mycket annat än att slänga in tvätt i maskinen, hänga upp på tork, vika ihop och springa upp och ner för trappan till tvättstugan! Kan bara säga att det är grymt skönt att ha fått flytta ner så det bara är en och en halv trapp ner istället som förut då det var 6 trappor ner, eller ah, 3 våningar, men 6 trappor! =P

Visst att det är bra att träna men, jag vill välja själv, inte springa upp och ner bara för att jag måste!

Har verkligen blivit huuuur mycket tvätt som helst!



Tur att det finns två tvättmaskiner! =P Annars skulle det typ ta ett år att tvätta allt =)


Sophantering är inte min grej!

Nu verkar det som att riksbyggen vill att vi ska bli bättre på att sortera sopor, knas att det bara kommer helt plötsligt när det inte kommit någon information om det! Men, gratis är gott tänkte jag och bar in det i lägenheten, fast vi verkar vara de enda som tagit typ =P Det mesta står kvar!

Varför sortera ut matrester i lägenheten när det inte finns någon soptunna på gården att he det i? Man kan ju inte snöra ner det i samma tunna som allt annat om man ska separera det först?! kanske kommer i sinom tid? Vi märker väl. Får se vad som sägs, man får lyssna på hur snacket går =P

Jag som aldrig brukar sortera sopor, kanske får lov att börja nu?!


Mongon =)

Haha! Tur att vi kan underhålla oss när vi väntar på att filmen ska börja! =P Något måste man ju hitta på medan förtexten rullar! =P Då är det tur att man har kameran intill sig och att man inte är rädd för att toka sig ihop ;P

Vi är inte fina, men vi har roligt, och jag älskar honom! ♥


Beroende.. ja?!

Det är verkligen som folk säger, har man en tatuering så vill man ha fler, man vill bygga på den man har eller helt enkelt skaffa en ny på en annan plats. Det är svårt att veta vad jag vill ha, har många ideer men tror det nog kommer bli som med första om jag ska skaffa en till, det kommer att bli en fix idé och tillslut kommer jag hitta något som jag bara måste ha och sen sitter den där =P



Än har jag inte ångrat mig iaf! =)
Men det är verkligen så som dom säger, man blir beroende, trodde aldrig på det innan jag skaffade min egen. Tänkte bara att det är något som dom säger, kommer aldirg hända mig.. Men steget att skaffa en till är så mycket mindre än att skaffa första så nu när den första har suttit i drygt 1,5 år så vill jag ha en till och det kommer nog i sinom tid att sitta en till också =) Måste bara komma på vad =)


Film igår med den bästa!

Vi satt och kollade på film igår i soffan! Hade dukat upp med allt möjligt gott! Två dipper, chips, juleskum och dhokladdoppade juleskum! Hur gott som helst! =D Som tur var hade vi fått i oss en ordentlig måltid till middag hos älsklingens pappa så man var mätt och belåten och åt lite lagom mycket.. Det får ju inte bli för mycket ;P Så idag sitter jag i sängen och pluggar/tittar på tv.

Storebror skulle ut och promenera med sin familj nu så skulle han höra av sig sedan när jag kunde komma! =) Längtar, längesedan man träffade honom nu ju!!

Lite bilder från igår:





Massa gott julgodis! Snart får man pynta! =D Är så glad att vi nu har en balkong som man kan he ljusslinga på! Tycker det är så fint =) hihi

Plugg och tvätt

Allt samtidigt! Haha! Tur att tvätten sköter sig själv!

Sitter i sängen och ska försöka plugga lite.. Måste komma igång med detta nu annars kommer det ju aldirg att gå. Ska även försöka hinna med att träffa lill brorsonen idag! =) Det är nästan prio ett, bara storebror behagar vara hemma ;)





Lever på tanken att få träffa gullpojken en stund i eftermiddag! =) *hoppas*

Natti natti

Säger godnatt för nu är det dags att sova! Har gjort iordning extrarumme tlite idag! Iaf så jag tar mig in i min garderob =P Imorgon blir det plugg för hela slanten och kanske en kort vända förbi hos brorsonen!
Kram kram!


Splinter

Jag och älsklingen har suttit och tittat på film till nu, blev rysaren "splinter". Riktigt bra film men läskig, som den ska vara =P Blev mycket gotta till, men ibland får det vara så. Ska lägga upp bilder imorgon, är för lat för att koppla in kameran i datorn just nu =P haha!!


Har precis blivit bjuden på mat hemma hos ...

img333 (MMS)

Har precis blivit bjuden på mat hemma hos älsklingens pappa. Jätte god gryta med ris till :) nu väntas apelsin glögg till efterrätt :) ska bli så gott!


Sitter och tittar på älsklingens lillebror...

img330 (MMS)

Sitter och tittar på älsklingens lillebrors innebandy match. Det står lika just nu. det bästa med att se match då det inte är på "hög" nivå är att det är rullande tid ;) en match tar inte ett år :p


Morron!

Himla fint väder ute och vi har legat och degat i sängen sedan 10 då vi vaknade. Vad ska man göra på en lördag om inte precis vad man känner för! =D Fast, nu ska vi ta tag i lägenheten och göra lite nytta, först frukost och sedan röja upp i extrarummet som ser ut som ett bombnedslag, jag tar mig inte ens in i min garderob utan att typ stuka båda fötterna på vägen! =P Sedan när det är klart så ska vi plocka upp vintersaker från förrådet och försöka röja till lite där med så att balkongmöblerna får plats! =)

Vilken lördag, men ikväll blir det mys med älsklingen! Vi har redan köpt hem en massa godsaker och ska bara ha det bra! Ser fram emot det!! ♥



Nighti night


Mini!

Små örhängen passar mina små örsnibbar! Kan typ inte ha större "pluppar" än dessa! Men det är tur att jag inte vill ha så mycket större =P jag gillar mina örsnibbar ;P




Tofflor!

Köpte ifjol på Ica Maxi ett paket med tofflor. Sådana där billiga som man kan ha framme så alla kan ta på sig ett par när de kommer in genom dörren så de slipper frysa om tårna! =) Dom är inte fina alls men hur sköna som helst! Diggar dom verkligen! Typ i filt och verkligen sköna, nästan för varma.



Nu säger jag godnatt och ska försöka få lite sömn innan det är dags för skola imorgon klockan 9. Natti! =)

Vi ser det snöar!

Hoppas att detta kommer att få ligga kvar! =D Vill att det ska fortsätta snöa tills imrogon kväll så vi har en massa snö på backen hela dagen imorgon! =D Ut och promenera med snö på backen hade varit helt underbart!! =D


Film och soffmys

Nu har Hanne kommit, dags att se film! New in town med Renee Zellwegger (eller hur det nu stavas). Verkar vara en bra film! =) Lite snö var det iaf på framsidan, det hör till nu ;)

Nyttigheter och gosaker! =)



Hanne tog med sig en massa frukt och dricka! =) Snällt av henne!



Fina Hanne! Skrattanfall pga blixten på min frenetiska kamera kan få vem som helst att skratta ;)

Daniel Adams Ray

Hur bra som helst !!


Toy story

Nu börjar Toy story på kanal 3! Den filmen är så himla rolig! Fast den ska inte vi titta på, tror jag iaf. Beror på vad Hanne säger =)

Se den om du inte gjort det! =) Den är riktigt kul om man gillar tecknat/animerat! =)


Mys i soffan

Sitter i soffan och tittar på tv, snart kommer Hanne hit så ska vi se på film och äta nå gotta till! =)
Ska bli jätte kul att hon kommer hit, så himla längesedan vi träffades! Det blir en bra kväll det här! =)


Värme och sol!

Åh vad jag skulle vilja köpa en sistaminuten resa och bara njuta av sol och bad och värme!
Det hade varit helt underbart att slippa detta tråkiga mellan väder.

Jag tycker bra om hösten och älskar när det börjar snöa, men det blir så trist när det inte är tillräckligt kallt för att snön ska få ligga kvar. Vaknade imorse och det var ljust och fint ute då det snöat inatt, men sedan smälte nästan allt bort under dagen, det blir vattnigt på vägarna och det är inte i det närmaste lönt att fundera på att tvätta bilen, den blir bara smuttsig direkt igen. Svårt att hitta något mellanting!

En utlandsresa kommer det inte att bli, för mycket i skolan och för lite i plånboken! =P Men jag sörjer inte för det, jag sitter och tittar på foton från Tunisien och drömmer mig tillbaka! =)




RSS 2.0