Fest

Hela dagen har varit jätte mysig =) Det blev en tipsrund med frågor om Oliver.. Lite kunde man och om inte annat så kan man resten nu =) Hehe! Det har blivit mycket skratt och även lite glädjetårar.. Mysigt har vi haft det ihop och jag tror vi alla njöt av att få fira våran favorit =)



Presenter från mig och Simon.. En mysig liten skallra och två små askar för första tanden och första locken =)



Fikadags! Fanns huuur mycket fika som helst. Först en gigantisk smörgåstårta och sedan kom det fram två stora opera tårtor med olika motiv och massa hembakat fikabröd! Allt var verkligen kalasgott! =) Du har varit så duktig Anna! =)



En av tårtorna. Nalle Phu! Jätte söt och inte mindre än så var den riktigt riktigt god =)



Och här har vi den underabara pojke vi var där för att fira i armarna på mysiga farmor! =)



Anna och Fredrik hade kommit på den braiga idén att ha en bok där man kunde skriva något till Oliver som sedan ska följa med på alla födelsedagar och större händelser som han sedan kan sitta och läsa i när han blir äldre eller mamma och pappa kanske kan läsa för honom när han börjar förstå vad som står där i =) Alla hade skrivit så fina saker, svårt att veta vad man ska skriva i sådanna böcker för det känns som att man har så mycket man vill få sagt men man har inte ord för det. Men en liten hälsning blev det iaf. ♥

Tack för en underbar dag alla! Det har varit tokmysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0