Jisses vilken lång dag.. =)

Hela dagen har gått på i eett idag! Började med en lång sovmorgon - skönt! =) Sedan blev det en sväng på sjukhuset för att slutföra deltagandet i en studie jag varit med i i typ ett år.. Efter det hade vi idéseminarium i några timmar, det förde väl något bra med sig eftersom vi kom fram till vad vi möjigen kan göra en tänkt studie om men kändes inte så värt att sitta i flera timmar och lyssna på massa andra och vad de har tänkt att göra..
Direkt efter skolan for jag och hjälpte storebror byta bil och handla och när jag kom hem från det var det bara att ta bilen och hämta Anna och fara iväg på innebandy match, som förövrigt slutade med vinst - tillslut =P Men ändå var inte dagen slut!!
Direkt efter matchen for vi och hyrde film och skulle köpa mat, innan vi hann köpa mat så fick vi lov att skjutsa älsklingens lillasyster och kompisar från stan till Teg, sen fick vi äntligen köpa mat, underbara middag! Klockan 22 =P
Nu har vi sett shrek 3 och ätit och ska äntligen få lägga oss under täcket och sova! =) Imorgon ska vi gå på julklappsrunda! =) Myyyyyyyyyyyyyys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0